Home Greek News ΣΗΜΕΡΑ live call για Κύπρο και Ελλάδα με κορυφαίους δικηγόρους και γιατρούς για εμβολιασμούς, δήθεν μεταλλάξεις, νομικά δικαιώματα του πολίτη και όχι μόνο!

ΣΗΜΕΡΑ live call για Κύπρο και Ελλάδα με κορυφαίους δικηγόρους και γιατρούς για εμβολιασμούς, δήθεν μεταλλάξεις, νομικά δικαιώματα του πολίτη και όχι μόνο!

by _
0 comment 251 views

ΣΗΜΕΡΑ live call για Κύπρο και Ελλάδα με κορυφαίους δικηγόρους και γιατρούς για εμβολιασμούς, δήθεν μεταλλάξεις, νομικά δικαιώματα του πολίτη και όχι μόνο!…

? Καλημέρα —> πιο κάτω είναι οι λεπτομέρειες για το live call για Κύπρο και Ελλάδα με 3 δικηγόρους και 3 γιατρούς από την ομάδα .

ΔΕΥΤΕΡΑ 05 Ιουλίου 2130

Μοιράσου το με όσους μπορείς και θες .


https://www.facebook.com/1411521097/posts/10226679650403362/?d=n

« Ζούμε Ελεύθεροι Τώρα »

Live Call αυτή τη Δευτέρα 05 Ιουλίου ώρα 2130 (930 μ.μ.) με 6 εξαιρετικούς  καλεσμένους :

– 3 γιατρούς (εκ των οποίων είναι ο κος  Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης , ο νο1 επιδημιολόγος στην Κύπρο και Ιατρός Εργασίας ( Διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ) και Δρ. Ανδρέας Νικολάου (καθηγητής φυσικής Ανοσολογίας )

– 3 δικηγόρους (οι 2 εκ των οποίων πρόσφατα έφεραν 2 μεγάλες επιτυχίες  στα δικαστήρια —> κ. Χρίστος Νεοφύτου και κ. Σάββας Σαββίδης   )

Θέματα προς συζήτηση :

1) Εμβολιασμός, μετάλλαξη και θεραπείες
2) Νομικά Δικαιώματα που έχει ο πολίτης της Δημοκρατίας στα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν
3) Ένωση – Επόμενη μέρα – Πρακτικά Βήματα

Γλώσσα : Ελληνικά
Σύνδεσμος για το live call : (πιο κάτω – YouTube link)

https://youtu.be/WmXZnuldgqM

ΥΓ : τις τελευταίες 48 ώρες το ΦΒ μπλοκάρει χωρίς λόγο και αιτία όποιον κάνει share αλήθειες για εμβόλια . Όποτε αν δεν μπορείς να κανείς κοινοποίηση μπορείς να κάνεις tag τα άτομα που θες  στα σχόλια .

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr