Home Greek News “Κορωνοϊός: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα” – ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!….

“Κορωνοϊός: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα” – ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!….

by _
0 comment 179 views

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Κορωνοϊός: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα

20/03/2020, 15:47


Σχολιάζει τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» –

Δε μου λέτε, είδατε ποτέ τα ονόματα αυτών των δήθεν «νεκρών» από τον δήθεν «κορωναϊο» ή / και καμια φωτογραφία τους;;; Είδατε ποτέ κανένα πιστοποιητικό ή / και έγγραφο ιατρικο από τα ΜΜΕ που να…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ αυτό το πράγμα;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ και..ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! για να καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ…


Πρόκειται για 80χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος – Νωρίτερα είχε καταλήξει και ένας 87χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο  Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης…

Ένας ακόμη άνθρωπος, ο όγδοος κατά σειρά, και δεύτερος μέσα στη σημερινή ημέρα, έχασε τη ζωή του προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό.  Πρόκειται για έναν άνδρα, 80 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε καταλήξει άλλος ένας ασθενής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Πρόκειται για 87χρονο άνδρα από τη Δαμασκηνιά, το ένα από τα δύο χωριά που έχουν τεθεί σε καραντίνα, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες και έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr