Home ΗΠΑ ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

by _
0 comment 392 views

ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!!

Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

Επιτελάρχης του Τράμπ Mick Mulvaney: «Ο κοροναϊός είναι το χόαξ της ημέρας»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο ακόλουθο βίντεο-φωτιά του μεγάλου καναλιού RussianVids, ακούμε ΑΝΑΥΔΟΙ τον αντιπρόσωπο του αμερικανικού Κογκρέσου Ted Lieu να ρωτάει επιμόνως τον κο Μάικ Πομπέο για το εάν αυτός θεωρεί…ΧΟΑΞ (ΑΠΑΤΗ) ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ (ή ΚΟΡΟΝΟΪΟ) όπως και ο προέδρος….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Ο Πομπέο, ο οποίος είναι εμφανώς διαταραγμένος στο βίντεο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει στις ερώτησεις του κου Lieu λέγοντας «Προσπαθείτε να με καταλάβετε εξ απίνης!». Του απαντάει ο Αντιπρόσωπος και του λέγει «Όχι, δεν θέλω να σας το κάνω αυτό. Απλά, σας θέτω μια απλή ερώτηση και αρνείστε να απαντήσετε!»

Όλα αυτά ξεκίνησαν τις προάλλες όταν ο επιτελάρχης του Τράμπ Mick Mulvaney είπε δημόσια ότι «ο κοροναϊός είναι το ΧΟΑΞ της ημέρας»…!!!

Και παρ’ ολο που τόσο ο Τράμπ όσο και ο επιτελάρχης του είπαν απάτη τον κορωναϊό για πολιτικούς λόγους, λέγοντας, δηλαδή, ότι τον κορονοϊό τον επενόησαν οι Δημοκρατικοί για να υποσχελίσουν τον Τράμπ και τη προεδρία του, η ζημιά…ΕΓΙΝΕ διότι ο πιο δυνατός πολιτικός ηγέτης όλου του κόσμου μόλις υπονόμευσε το «κύρος» τόσο των ΜΜΕ όσο και πολλών άλλων κυβερνήσεων και διεθνών πολιτικών φορέων που προωθούν εδώ και εβδομάδες αυτήν την…ΑΠΑΤΗ του κοροναϊου που εμείς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε ήδη εκθέσει και αποδομήσει ΠΛΗΡΩΣ για αυτό που είναι…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΏΝ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο της αντιπαραθέσεως μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών αυτών που τα λέει…ΟΛΑ!!!

Διαβάστε επίσης όλα όσα έχουν βγάλει μέχρι τώρα εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για τον ψευτο-κοροναϊό, όπως τα ακόλουθα και όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην μηχανή αναζήτησης του σάιτ μας, GreekNewsOnDemand.com, πληκτρολογώντας τη λέξη «κορονοϊός»….

Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός
Κυβέρνηση: Μας ανάγκασε να φτιάξουμε τις νέες κλειστές δομές στα νησιά ο…ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ. Μας ΚΟΡΟϊδεύουν!!!
ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr