Home Greek News Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός

Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός

by _
0 comment 252 views

Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός


Ο κορονοϊός της Κίνας: Το Σεληνιακό Νέο Έτος των Κινέζων αναστέλλεται καθώς συνεχίζει η εξάπλωση της επιδημίας παντού…!!!….

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί επεκτείνονται σε μέρη της Κίνας, καθώς τα εκατομμύρια πηγαίνουν σπίτι τους για διακοπές…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το BBC:

Η Κίνα σηματοδοτεί το Σεληνιακό Νέο Έτος, μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στο ημερολόγιό της, ενώ αυξάνεται η ανησυχία για την επιδημία του κορωναϊού.

Καθώς τα εκατομμύρια πηγαίνουν σπίτι για διακοπές, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί επεκτάθηκαν σε 13 πόλεις – που φιλοξενούν περισσότερους από 36 εκατομμύρια ανθρώπους – στην επαρχία Hubei, το κέντρο της επιδημίας.

Υπάρχουν σήμερα 830 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κίνα, 26 εκ των οποίων επέθανον.

Ο ιός έχει πλέον εξαπλωθεί στην Ευρώπη, με τρια επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γαλλία.

Η πρώτω κρούσμα ήταν στο Μπορντό, ενώ οι άλλες δύο ήταν στην περιοχή του Παρισιού, δήλωσε ο γαλλικός υπουργός υγείας την Παρασκευή το βράδυ.

Το Wuhan, όπου ξεκίνησε η επιδημία, κατασκευάζει γρήγορα ένα νέο νοσοκομείο. 

Η πόλη – που φιλοξενεί περίπου 11 εκατομμύρια άτομα – αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών.

-περισσότερα εδώ »» https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51240355

Στο δε χθεσινό άρθρο του σάιτ EL.gr με τίτλο ««Γυρίζουν» Resident Evil στην πόλη Γιουχάν της Κίνας: Δείχνουν πολίτες να πέφτουν κάτω σαν ζόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)» αρχίζει να ξετυλίγεται το «κουβάρι» του μυστηριώδους πέπλου που καλύπτει την όλη υπόθεση αυτή όπου διαβάζουμε…

Απίστευτες εικόνες…

Η πόλη-επίκεντρο του νέου κοροναϊού θυμίζει πόλη-ζόμπι καθώς εικόνες στα social media δείχνουν ανθρώπους που φέρονται να έχουν μολυνθεί καταρρέουν στους δρόμους της Γουχάν.

Άραγε είναι αλήθεια ή μήπως βάζουν ψεύτικες σκηνές για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο;

  Πηγή >> http://www.el.gr/diethni/kosmos

 

Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (της ελίτ) έχει παραδεχθεί ότι…ΨΕΚΑΖΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ» ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ τι είχε δημοσιευθεί στο μεγάλο σάιτ InfoWars.com πριν ακριβώς 10 χρόνια, στις 23 Ιαν. του 2010, σχετικά με τον ιον γρίπης των χοίρων που ετρόμαζε, ΚΙ ΑΥΤΟΣ, όλον τον κόσμο εκείνη την εποχή, όπως κάνει σήμερα ο…ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ….

της Sherri Kane
Natural Family Blog
23 Ιανουαρίου 2010

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE, Parliamentary Assembly of the Council of Europe) θα διεξαγάγει μια μυστική ακρόαση την επόμενη εβδομάδα σχετικά με την προφανή χειραγώγηση από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες (BigPharma) της παγκόσμιας εκστρατείας γρίπης H1N1 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η μυστικότητα θα διατηρηθεί από τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες (PharmaMedia) διότι είναι ίδιες εταιρείες που πληρώνουν ΚΑΛΑ τα ΜΜΕ να ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ για τους κινδύνους των περισσότερων ψαρμάκων εκεί έξω για την υγεία των ανθρώπων.

Η ακρόαση της PACE (της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης) προς το παρόν προωθείται από τον Δρ Wolfgang Wodarg, επικεφαλής της υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης που εκπροσωπεί 47 χώρες. Η έρευνα αυτή θα ασχοληθεί με την ψεύτικη, στημένη πανδημία του καρτέλ των μεγάλων ψαρμακευτικών εταιρειών και την σκανδαλώδη προώθηση των εμβολιασμών της γρίπης των χοίρων του ΠΟΥ που έγινε με μια εσπευσμένη διαδικασία (“fast track”), ανεπαρκώς δοκιμασμένες και τώρα προκαλώντας περισσότερο κακό παρά καλό.

Τα εγκεκριμένα εμβόλια και φάρμακα, όπως το Tamiflu, επιβαρύνουν οικονομικά τις κυβερνήσεις και δηλητηριάζουν τους ανθρώπους παγκοσμίως, λένε οι ειδικοί.

Σύνδεσμος της παραπάνω σελίδος >> https://www.infowars.com/pharmamedia-to-squelch-eu-councils-secret-investigation-into-h1n1-vaccine-fraud-and-global-genocide/

Και τώρα φτάνουμε και στο…«ΨΑΧΝΟ»….

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»! Και υπάρχει πλέον ένας είσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDITIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΤΙΣΜΟΣ.

Αυτό απλά σημαίνει ότι οι εκπομπές, ταινίες, και ειδήσεις που βλέπουμε και…«ΧΑΦΤΟΥΜΕ», χωρίς δεύτερη σκέψη (δυστυχώς!), είνα ήδη σχεδιασμένες με έναν τρόπο πολύ ύπουλο ώστε να περάσουν μια υποχθόνια ατζέντα στο ευρές κοινό για την πλύση εγκεφάλου του ίδιου για την συγκεκριμένη ατζέντα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν γισ μας!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Π.χ., το καλύτερο παράδειγμα που έχουν αναδείξει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι αυτό των αινιγματικών, υποσυνείδητων μηνυμάτων που βρίσκονται σε ταινίες του Hollywood (Χόλιγουντ), μηνύματα που “πετιούνται” συνέχεια στο πρόσωπο μας, ενώ είναι οι ελάχιστοι από εμάς που μπορούμε να τα πάρουμε «χαμπάρι» διότι οι περισσότεροι εξ ημών ευρισκόμεθα εν υπνώσει. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν και προβάλλουν την μελλοντική ατζέντα της ελίτ για την προώθηση και επέκταση αυτής της λεγομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και που έχει ήδη επισκιάει όλη τη γη με τη…ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Τώρα στα παρακάτω βίντεο παρατηρούμε ΑΝΑΥΔΟΙ ένα παλιό επειδόδιο των «Σίμπσονς» όπου οι…Κινέζοι πταρνίζονται, φτερνίζονται, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, σε ένα κουτί, και το κουτί αυτό καταλήγει κάπου στις ΗΠΑ, στο σπίτι του ίδιου του…ΧΟΜΕΡ ΣΙΜΠΣΟΝ όπου ο ίδιος ανοίγει το κουτί και…ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΙΟΝ. Και από εκεί και περά, αυτός ο ιός αρχίζει να μολύνει όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ;;; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;;;

Οι «Σίμπσονς» έχουν προβλέψει ΠΟΛΛΑ που έμελλαν γενέσθσαι στον κόσμο, οπως…ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001…Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ…!!!…


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr