Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα]

by _
0 comment 307 views

Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!!

Τεχνητός ο κορονϊος, δημιουργηθείς εις…ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ…!!!

Πολλοί κάνουν λόγο για…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ της ελίτ ενάντια στην ανθρωπότητα….!!! Στόχος τους;;; Ο…ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) συνεχίζουμε τις μεγάλες αποκαλύψεις μας για τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο μας….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και που….ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ οιύτε οι κυβερνλησεις μας ούτε ο τύπος διότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είναι στην υπηρεσία της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και τούτο μάλιστα…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!

Πρίν από μια εβδομάδα σας αποκαλύψαμε πως ο δήθεν «κορονοϊός» είχε προβλεφθεί από το Χόλιγουντ πρίν από πολλά χρόνια! Θα μου πείτε τωρα «ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟ;!». ΕΛΑ ΝΤΕ! Απλά, οι «άνθρωποι» που ελέγχουν τις τύχες των μαζών ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ και αυτά που κάνουν είναι για τον χειρισμό των λαών της γης μεσω πολλών ύπουλων τεχνασμάτων!

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός» και θα καταλάβετε τι ενοούμε.

Στο πρόσφατο άρθρο του σάιτ Oparlapipas.gr με τίτλο «Bill Gates (Μπιλ Γκέιτς) “ο προφήτης” του κοροναϊού (ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;)» διαβάζουμε πως ο περιβόητος Μπίλ Γκίετς του Microsoft -τα εμβόλια δημιουργούνται για αποπληθυσμό- είχε κάνει πριν μερικές μήνες μια «προφητεία» για την άνοδο του….κοροναϊού στον κόσμο!

Ο κοροναϊός Wuhan virus:

(α) διαθέτει αγγλική πατέντα, με αριθμό EP3172319B1
(β) αναπτύχθηκε από την Erica Bickerton στο Pirbright Institute στο Surrey (Αγγλία). Το Pirbright Institute ανήκει στην αστερισμό του Ιδρύματος Bill&Melinda Gates και ειδικεύεται στη μελέτη λοιμωδών νόσων που εμφανίζονται σε ζώα εκτροφής.
ΣΥΝΕΠΩΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Στις 25 Ιανουαρίου 2020, ο Spiro Skouras έδωσε στη δημοσιότητα ένα εσωτερικό video διαρκείας 5 ωρών από το Event 201 που έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Το Event 201 διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας (CanterforHealthSecurity) του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, και αφορούσε την προσομοίωση μιάς άσκησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας κοροναϊού υψηλού επιπέδου, 6 εβδομάδες πριν από την πρώτη εμφάνιση της ασθένειας στην πόλη Wuhan της Κίνας.

Δείτε το βίντεο:

-Περισσότερα εδώ >> http://www.oparlapipas.gr/2020/01/o-koronaios-ksefige-apo-vretanika-ergastiria.html?fbclid=IwAR1jlJJCLtt1v0LoKRXwVVwT8aApvoRkKdcOGFt-ylCaK2um3bSw7YnuMdc

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Ο Γκέιτς μιλάει συνέχεια για όλους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ  «ιούς» εδώ και χρόνια. Π.χ., δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο από το 2014 όπου μιλούσε και από τότε για όλα αυτά ο Γκείτε αναφερόμενος στη… «τρομακτική παγκόσμια επιδημία του ιού Έμπολα»!

Πριν από ένα χρόνο, έλεγε επίσης ότι ότι μια πανδημία γρίπης είναι κοντά και θα μπορούσε να σκοτώσει 30 εκατομμύρια ανθρώπους!!! Δείτε το παρακάτω βίντεο….

Σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ ενος καναλιού, Ο Bill Gates γνώριζε τον ιό πριν από δύο χρόνια τουλάχιστον!

Ο Bill Gates, ο εγκέφαλος πίσω από την επιτυχία της Microsoft, ενημέρωσε όλους για μια…επικείμενη ασθένεια πριν από 2 χρόνια που δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον…ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!! Η Κίνα προσπαθεί να αναπτύξει ένα νέο εμβόλιο για να αποτρέψει την εξάπλωσή του. Τώρα όλοι μιλάνε για τον ίδιον ΣΗΜΕΡΑ!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ «ΨΑΧΝΟ»!….

Αυτό που έχουμε εξασφαλίσει για τον ίδιον κορονοϊό είναι ΆΛΛΟ έγγραγο, από το….2007, με ΆΛΛΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΠΑΤΕΝΤΑΣ σε αντίθεση με αυτά που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα ελληνικά σάιτ και είναι ΑΠΟΚΛΕΣΙΤΚΟ του δικου μας σάιτ!

Στην παρακάτω έκθεση του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, διαβάζουμε τις εξής σοκαριστικότστες λέξεις….

«Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών – Κοροναϊός: απομονωμένος από τους ανθρώπους»

«Αριθ. πατέντας.: US 7,220,852 B1 (45) – Ημερ. Έκδοσης της πατέντας: 22 Μάιου 2007»

Και η ημερομηνία εκδόσεώς της;;;  22 Μάιου….2017!!!!!

Δείτε τώρα τα ακόλουθα αποσπάσματα!!!!

Στην σελίδα 9 της ίδιας εκθέσεως, παρατηρούμε την λέξη…ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ!!!

Καιι διαβάζουμε τα εξής απίστευτα….

«Αυτή η εφεύρεση σχετίζεται με έναν πρόσφατα απομονωμένο ανθρώπινο κοροναϊό. Πιο συγκεκριμένα, σχετίζεται με ένα απομονωμένο γονιδίωμα κορωναϊού, απομονωμένες πρωτεΐνες κοροναϊού και απομονωμένα μόρια νουκλεϊκού οξέος που κωδικοποιούν αυτά. Η αποκάλυψη σχετίζεται περαιτέρω με μεθόδους ανίχνευσης ενός κοόναϊου που σχετίζεται με σοβαρό οξεικό αναπνευστικό σύνδρομο και με συνθέσεις που περιλαμβάνουν ανοσογόνες ενώσεις κοροναϊού.»

Και την ίδια λέξη, την βλέπουμε σε ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ έγγραφο διότι οι σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν τον κόσμο μας τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! Ο Μπίλ Γκέιτς λέει ότι ο κορονοϊός μπορεί να «σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους»!!! ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»;;;!!!

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει παραδεχθεί ότι ψεκάζει τους παγκόσμιους πληθυσμούς με ιούς για να πειραματιστούν πάνω τούς!

Για όλο το έγγραφα, πατήστε ΕΔΩ.

Στο άρθρο με τίτλο «Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)» του σάιτ conspiracyfeeds.blogspot.gr, διαβάζουμε την αλήθεια και για το….AIDS…

Σοκ από την ομολογία του Δρ. Robert Gallo …

Ποιος είπε πως όλα είναι παραμύθια όταν λέμε ότι τα πάντα γίνονται βάσει σχεδίου ! Ένα σχέδιο από κάποια αρρωστημένα μυαλά και τα θέματα της υγείας;

Ο Δρ. Robert Gallo κάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις και δηλώνει ότι δημιούργησε εσκεμμένα τον ιό του AIDS για να ξεκληριστεί η ανθρωπότητα.

Οι λόγοι που επικαλείται ο ίδιος είναι δύο. Ο πρώτος για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ο δεύτερος για τα χρήματα !

Άραγε πόσες είναι οι αρρώστιες που εμφανίζονται φυσιολογικά κατά καιρούς, σαν επιδημίες; Μήπως συμβαίνει το ίδιο, όπως τους ιούς των υπολογιστών που κατά πλειοψηφία δημιουργούνται από τους ίδιους που πωλούν και τα αντιβιοτικά τους; ( antivirus )…

Δείτε και φρίξτε ή βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο ο Dr Robert Gallo που ομολογεί: Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα !

Πηγή: conspiracyfeeds.blogspot.gr | μέσω: http://amfipolinews.blogspot.gr/2017/04/aids.html?m=1


Για περισσότερα στοιχεία για τον κορονοϊνο, δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr