Home Greek News Λαβρόφ & Ασάντ: Ο Αλ Μπαγκντάντι ήταν «γόνος» των ΗΠΑ, ο θάνατός του ένα ανοιχτό ερώτημα

Λαβρόφ & Ασάντ: Ο Αλ Μπαγκντάντι ήταν «γόνος» των ΗΠΑ, ο θάνατός του ένα ανοιχτό ερώτημα

by _
0 comment 135 views

Λαβρόφ & Ασάντ: Ο Αλ Μπαγκντάντι ήταν «γόνος» των ΗΠΑ, ο θάνατός του ένα ανοιχτό ερώτημα

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Με λίγα λόγια, αυτό που λένε εδώ Λάβροφ και Ασάντ είναι κάτι που σας αποκαλύψαμε εμείς, ότι, ο αλ-Μπαγκντάντι είναι…Εβραίος και πράκτορας της Μοσάντ και μόνο «νεκρός…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!» για περισσότερα…


RT.com: Η Ρωσία εξακολουθεί να μην μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον για την εξάλειψη του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, ανέφερε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ διευκόλυναν πρώτα την άνοδο της ομάδας.

Ο Abu Bakr al-Baghdadi, ο πρώην ηγέτης της περιβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό κράτος (IS, πρώην ISIS) “είναι ή ήταν –αν είναι πραγματικά νεκρός- ένας «γόνος» των Ηνωμένων Πολιτειών”, δήλωσε ο υπουργός στον ρωσικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Rossiya 24.

“Ο ISIS τέθηκε σε εφαρμογή ύστερα από την παράνομη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, την κατάρρευση του ιρακινού κράτους και την απελευθέρωση εξτρεμιστών που οι Αμερικανοί κρατούσαν στο παρελθόν στις φυλακές εκεί …”

Έτσι, σε κάποιο βαθμό, οι Αμερικανοί εξάλειψαν πλέον τον δικό τους γόνον, αν είχε συμβεί.

Οι Αμερικανοί διακινούν λαθραίως μηνιαίως πετρέλαιο αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων από κατεχόμενα πετρελαϊκά πεδία της Συρίας, παραβιάζοντας τις δικές κυρώσεις του σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός δεν έχει ακόμα αρκετές πληροφορίες για να επιβεβαιώσει μετά βεβαιότητος ότι ο αυτοανακηρυγμένος «Χαλίφης» είναι πράγματι νεκρός. «Θέλουμε να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες», είπε.

Όλα τα ανέφεραν θριαμβευτικά και χαρούμενα. Ωστόσο, οι στρατιωτικοί μας εξακολουθούν να μελετούν το θέμα και, μέχρι στιγμής, δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλές από τις δηλώσεις των ΗΠΑ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Ασάντ εξέφρασε επίσης τις αμφιβολίες του για την τύχη του περιβόητου τρομοκράτη και είπε ότι η Ουάσινγκτον θα μπορούσε να τον αναδημιουργήσει “με διαφορετικό όνομα, ως διαφορετικό άτομο”, υποδεικνύοντας επίσης ότι οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να αναπαραγάγουν το “ISIS στο σύνολό του” πιθανώς “με διαφορετικό όνομα, αλλά με την ίδια σκέψη και τον ίδιο σκοπό.”

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr