Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!

ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!

by _
0 comment 339 views

ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της ισραηλινής Μοσάντ!!! Ο μέντωρ του Τράμπ, ο μέγας ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΦΙΟΣΟΣ ΡΟΪ ΚΟΝ, πρωτο-ίδρυσε τη Μοσάντ!!!

Ο ηγέτης του ISIS «Αλ-Μπαγκντάντι» είναι…ΕΒΡΑΙΟΣ και ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ» ονόματι Simon Elliot – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ πόσες φορές “σκοτώθηκε” ο Μπαγκντάντι από το 2014 και μετά…!!!

Ο ISIS σημαίνει…ISREAL SECRET (or SPECIAL) INTELLIGEMCE SERVICES (οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών του Ισραήλ = ΜΟΣΑΝΤ) και θα πάθετε τη πλάκα της ζωής σας μόλις δείτε το είδους κρυπτογραφημένο μήνυμα έχει γραμμένο πάνω της η…ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ISIS…!!!

Μαντέψε όμως ΠΟΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ είχε μέντορα έναν από τους αρχικούς ιδρυτές της…ΜΟΣΑΝΤ που πίσω πίσω από τον…ISIS;;;…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό/αντινεοταξικό σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com, του οποίου είμαστε συνεργάτες από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», η Ρωσία λέει ότι η δολοφονία του Μπαγκντάντι είναι ΨΕΥΤΙΚΗ από τις ΗΠΑ και αποτελεί μέρος μιας νέας κίνησης κατά της περιοχής από το αμερικανικό βαθύ κράτος! Αναφερόμενος σε Ρώσο πολιτικό αξιωματούχο, ο αρχι-συντάκτης γράφει τα εξής…

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει αξιόπιστες πληροφορίες για τους αμερικανούς στρατιωτικούς ότι διεξήγαγαν μια επιχείρηση για μια ακόμη εξουδετέρωση μεγάλου στελέχους του ISIS, όπως του πρώην ηγέτη του, Abu Bark al-Baghdadi, στο ελεγχόμενο από την Τουρκία τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης της πόλεως Idlib», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Maj.Gen. Igor Konashenkov.

Οι ρωσικές υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών στη Συρία ανέφερε ότι τα συστήματα ραντάρ S400 που καλύπτουν την Idlib δεν είδαν αμερικανικά αεροσκάφη στην περιοχή όπου επραγματοποιείτο η δήθεν επιδρομή της Βαγδάτης.

Οι Ρώσοι λένε ότι είναι πολύ απογοητευμένοι με το Trump και λένε ότι οι ΗΠΑ έχουν θέσει την τεράστια δύναμη al-Qaeda (αλ Κάιντα) του Idlib (Ιντλίμπ) υπό κοινή διοίκηση με έναν νεοσυσταθέντα ISIS υπό αμερικανική προστασία στο Ιράκ και πρόσφατα κατεχόμενες περιοχές της Συρίας, όπου οι αμερικανικές δυνάμεις μόλις ανέλαβαν ακόμα περισσότερα συριακά πετρελαϊκά περιουσιακά στοιχεία.

“Η Αμερική βλέπει τη μεγάλη αποτυχία της στο εσωτερικό του Ιράκ, από το γεγονός ότι όταν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία δημιούργησαν ISIS, το έκαναν ενώ η Συρία, εκτός από το Κουρδιστάν, ήταν ενωμένη. Τώρα προωθούν πρώτα έναν εμφύλιο πόλεμο και στη συνέχεια έναν νέον ISIS και η κουρδική περιοχή του Ιράκ θα βρίσκονται υπό σχεδόν πλήρη ισραηλινόν έλεγχον. Ο Μπαγκντάντι αποτελεί μέρος αυτής της διαδικασίας, χρησιμοποιώντας την προσωπική της επιρροή στη σουνιτική κοινότητα του Ιράκ» συμπλήρωσε.

Περισσότερα εδώ >> https://www.veteranstoday.com/2019/10/27/exclusive-russia-says-bagdadi-killing-faked-by-us-part-of-new-move-against-the-region-by-deep-state/

Στο ακόλουθο χθεσινό μας άρθρο, με τίτλο «Μόλις διέταξε την αναδιάταξη στρατευμάτων στη Συρία για να κλέψουν τα πετρέλαιά της ο ΤΡΑΜΠ!», εκθέσαμε την όλη ΑΠΑΤΗ περι του δήθεν «θανάτου» του επικεφαλής του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, που από το 2014 και μετά «θανατώθηκε» ήδη αρκετές φορές σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Και αφού διαβάσετε το πρώτο κομμάτι εδώ, θα μου πείτε τώρα πως ο Τράμπ «κινηγάει» πλέον τον ISIS που είναι δημιούργημα πρώην αμερικανικών κυβερνήσεων καθώς και του…ΙΣΡΑΗΛ;;;

Και διαβάζουμε…


ΚΟΙΤΑΞΤΕ τι μόλις ανακάλυψε το Sputnik!….

ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΛΚΗΣ

Μόλις διέταξε την αναδιάταξη ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ στρατευμάτων στη…Συρία για να κλέψουν τα…πετρέλαιά της ο ΤΡΑΜΠ και τούτο σε συνεργασία με τον…ISIS…!!!…

Μήπως όμως ήλθε η ώρα η Ρωσία να αρχίσει εκστρατεία βομβαρδισμών για τους κλέφτες συριακού πετρελαίου, ακόμη και αν είναι…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;;;

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)–

Εμείς από τούτο το σάιτ είμαστε στην μοναδική θέση να σας αποκαλύπτουμε ΠΟΙΟΙ πραγματικά είναι πίσω από τη διεθνή «τρομοκρατία»: Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η ΣΑ, η Τουρκία, κτλ. Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον, έτσι δεν είναι;;; 

«Τρομοκρατες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ –βάλτε ΚΑΛΑ εσείς αυτό ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!- αλλά κυβερνήσεις που…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ χάριν της πανύπουλης ατζέντας της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για την υποδούλη των εθνών…ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κι οι τρομοκρατές που χρησιμοποιούν προκειμένου να περάσουν τα σατανικά τους σχέδια, είναι καλά εκπευδευμένοι μισθοφόροι (π.χ., ISIS!) που είναι στην δούλεψε των ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκίας κ.ο.κ. Αυτό το έχουμε αποδείξει ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ σε αυτό εδώ το σάτι μας!

Είμαστε επίσης εις θέσιν, λόγω των πηγών μας που προέρχονται από βαθείς κύκλους διαφόρων κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, να σας επιβεβαιώσουν όλα αυτἀ 100 τοις 1ο0, και αυτό σας το έχουμε ήδη κάνει αρκετές φορές. ΞΕΡΟΥΝ, δηλαδή, ότι τους «τρομοκράτες» τους χειρίζονται το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αμερικανικός στρατός κι η CIA και όταν αυτούς τους μεταφέρουν σε διάφορες χώρες (π.χ., Συρία) για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους εκεί, τους περνάνe και μέσα από…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, μιας και η Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών, αποτελεί για αυτούς εδιάμεση στάση για όλες αυτές τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μεταφορές τζιχαντιστών κτλ.

ΑΡΑ, όταν ακούμε ότι «μπορεί να γίνει τρομοκρατικό χτύπημα κατά της Ελλάδος από τους δήθεν “πρόσφυγες”, να είστε όλοι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό είναι μια φράση…ΚΩΔΙΚΗ ότι πίσω από αυτό θα είναι το…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ σε συνεργασία με τους συμμάχους τους!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, δηλαδή, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΎΠΟΥΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!…

Και μην ακούτε τις ψευδείς ειδήσεις των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που, αυτή τη στιγμή, σας λένε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ όσον αφορά το δήθεν ξαφνικό “θάνατο” του επικεφαλής του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι σπό επιχείρηση του αμερικανικού στρατού με εντολή του Τράμπ! ΟΙ ΗΠΑ, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να συνεργάζονται με τον ISIS όπως θα διαβάζετε στο παρακάτω άρθρο, μιας και ο ISIS δεν είναι τίποτα από την ίδια την…ΜΟΣΑΝΤ και σημαίνει…ISRAEL SPECIAL INTELLIGENCE SERVICE!!! Τον θάνατο του αλ-Μπαγκντάντι τον έχουν ΗΔΗ αναγγείλει αρκετές φορές τα τελ. χρόνια!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΛΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο «ΑΝΠΡΩΠΟΣ»???!!! Αυτά για τον ISIS τα μάθαμε από το…1990 -παρακαλώ1- από την αμερικανική κρατική τηλεόραση!!! Δείτε το παρακάτω κλιπ…

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο…


Πριν από τρία χρόνια, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις, σε διάστημα εβδομάδων, κατέστρεψαν την παραγωγή πετρελαίου ISIS.

Από το RT.com:

“Η Ρωσία, επικαλούμενη τις δορυφορικές εικόνες, λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διακινούν λαθραίο συριακό πετρέλαιο σε άλλες χώρες υπό την προστασία των στρατευμάτων τους πριν και μετά την ήττα της τρομοκρατικής ομάδας της Daesh Takfiri στην περιοχή”.

Στα επόμενα βίντεο, εμφανίζονται χιλιάδες βυτιοφόρα. Όλοι τους απεστάλησαν από τις ΗΠΑ και αγοράστηκαν από εταιρείες και, εν προκειμένω, υποψιαζόμαστε τις Haliburton και Bechtel να εμπλέκονται σε αυτό, αλλά δεν έχουμε ακόμη αρκετά ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για αυτό. Μεταφέρθηκαν στη συνέχεια μέσω της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορδανίας για λογαριασμό του ISIS.

Θα αλλάξουν στη συνέχεια τα πράγματα καθώς οι ΗΠΑ εισήλθαν στο έδαφος στην ίδια περιοχή όπου είχει βομβαρδίσει η Ρωσία και το πρόγραμμα πετρελαίου ISIS / ΗΠΑ ξεκίνησε και πάλι, όπως συμβαίνει ΤΩΡΑ.

Η εξέλιξη έρχεται μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να αποσύρει αμερικανικά στρατεύματα από τη βορειοανατολική Συρία μετά την έναρξη μιας τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των κουρδικών δυνάμεων στις 9 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.veteranstoday.com/2019/10/26/us-invades-syria-again-part-of-oil-theft-program-a-trump-family-business/


Λοιπόν, όπως βλέπετε μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΥΣ ο Τράμπ και η κυβέρνησή του και τα παραμύθια του τα καταπιούν ΑΜΑΣΗΤΑ οι περισσότεροι εκεί έξω.

Πάμε όμως τώρα σε μια άλλη δυνατή αποκάλυψη που επιβεβαιώνει όλα αυτά για τον Μπαγκντάντ 100 τοις 100!


ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟΝ….ISIS

Πρίν από μερικά χρόνια, είχαμε δημοσιεύσει μερικά απόρρητα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και των Υπηρεσιών Μυστικών Πληροφοριών του Αμερικανικού Στρατού (DIA, Defense Intelligence Agency) που επιβεβαίωσαν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η κυβέρνηση Ομπάμα είχε προετοιμάσει τότε την οδον στον ISIS για να ξεκινήσει τις δολοφονικές εκστρατίες του στο Ιράκ, Συρία και τη Μέση Ανατολή γενικότερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌΤΑΤΟ έγγραφο της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών των ΗΠΑ για τη Βεγγάζη

Ἐγγραφο απο το 2012 της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών των ΗΠΑ: Η Δύση θα διευκολύνει την άνοδο του ισλαμικού κράτους «προκειμένου να απομονωθεί το συριακό καθεστώς»

19η Μαΐου του 2015 του Brad Hoff της Levant Report 

Μετάφρασις έγινε απο τον Ιωάννη Κουντούρη του 300Sploggers.com  και  JohnKountouris.com

***For the original English version, click here***
~

Την Δευτέρα 18 του Μαΐου, η Judicial Watch, η συντηρητική ομάδα παρατηρητών-δικηγόρων που παρακολουθάει και ελέγχει τις δραστηριότητες της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, δημοσίευσε μια συλλογή από πρώην διαβαθμισμένα έγγραφα που έλαβε, μέσω μιας ομοσπονδιακής αγωγής, από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ενώ η αρχική αναφορά για την επίθεση στο προξενείο της Βεγγάζης απο τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνεται μόνο στη διαχείριση της υπόθεσης απο πλευράς του Λευκού Οίκου, μια πολύ «μεγαλύτερη εικόνα» παραδοχής και επιβεβαίωσης περιέχεται σε ένα από τα έγγραφα της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) που πρωτοκυκλοφόρησε το 2012: ότι ένα «Ισλαμικό Κράτος» είναι επιθυμητό στην Ανατολική Συρία για να επηρεάζεται η ίδια απο τις πολιτικές της Δύσης!!! 

Εκπληκτικά, αυτή η πρόσφατα αποχαρακτηρισμένη έκθεση αναφέρει ότι για «Για τη Δύση, χώρες του Κόλπου και την Τουρκία [που] υποστηρίζουν τη [συριακή] αντίσταση … υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός ανακηρυγμένου ή μη ανακηρυγμένου πριγκηπάτου (ηγεμονίας) σαλαφιστών ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑ (HASAKA και Der Zor).  Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που οι υποστηρίκτριες δυνάμεις στην αντιπολίτευση θέλουν, με σκοπό την απομόνωση του συριακού καθεστώτος … »

Η πρώην απόρρητη έκθεσις “SECRET//NOFORN” της DIA, με ημερομηνία 12 Αυγ 2012, διανεμήθηκε ευρέως αναμέσον των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των CENTCOM, CIA, FBI, DHS (δηλ. υπ. Ασφάλειας), NGA, υπ. Εξωτερικών και πολλών άλλών.

Το έγγραφο δείχνει ότι ήδη από το 2012, είχαν προβλέψει την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και την Εγγύς Ανατολή (ISIL ή ISIS) οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά αντί να ορίζει σαφώς την ομάδα σαν εχθρό, η έκθεσις αυτή προβλέπει την τρομοκρατική ομάδα ως στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο των ΗΠΑ.

(Για περισσότερο για την ISIS ιδιαίτερα για το ΠΟΙΟΙ ακριβώς είναι πισω απο αυτήν και πώς χρισημοποιείται η ίδια η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!- για την λαθρεμπορία όπλων εκ μέρους αυτής της τρομακατικής οργανώσεως σε κείνη τη γωνία της γής, πατήστε εδώ.)

Ενώ ένας αριθμός αναλυτών και δημοσιογράφων έχουν τεκμηριώσει εδώ και πολύ καιρό τον ρόλο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στη διαμόρφωση και την εκπαίδευση της ένοπλης αντιπολίτευσης (αντίστασης) στη Συρία, αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο εσωτερικής επιβεβαίωσης πληροφοριών των ΗΠΑ της θεωρίας ότι οι δυτικές κυβερνήσεις θεωρούν θεμελιωδώς τον ISIS ως δικό τους εργαλείο για την αλλαγή καθεστώτος στη Συρία. Το έγγραφο αυτό όντως αποτυπώνει ακριβώς αυτό το σενάριο.

Για περισσότερο, διαβαστε εδώ στο κάτω λίνκ:

http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/

Αλλά για όσους δεν θυμούνται την αρχική ιστορία για το πώς δολοφoνήθηκε το Σεπ. του 2012, στην Αμερικανική πρεσβεία, ο Αμερικάνος Πρέσβης, κ. J. Christopher Stevens, διότι περι αυτού εχουν να κάνουν οι ανωτέρω αποκαλύψεις, δείτε πιο κάτω το άρθρο που έγραψα για αυτό το Νοεμ. του 2012:

http://300sploggers.blogspot.com/2012/11/possible-coup-against-obama-regime.html

ΕΠΊΣΗΣ!!!…

Για τα επίσημα και αρχικά έγγραφα, τα οποία είναι στα ΑΓΓΛΙΚΆ, και στα οποία αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο, πατήστε εδώ.

https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hRU5nZ2RjeVJNcXM/view?usp=sharing

Για τα επίσημα και αρχικά έγγραφα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ, τα οποία έχω μεταφράσει εγώ για τους Έλληνες, πατήστε εδώ.

https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hNjgyNUVleHN1dm8/view?usp=sharing

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: O ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΟΝΟΜΑΤΙ SIMON ELLIOT

Ο Abu Bakr al-Baghdadi, ο λεγόμενος «Χαλίφης», ο επικεφαλής του ISIL (ή ISIS, του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λίβανο) είναι, σύμφωνα με τον Edward Snowden, ένας…ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ονόματι Elliot Shimon που είναι και ένας καλά εκπαιδευμένος…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ…ΜΟΣΑΝΤ!!!

Δείτε τώρα τις παρακάτω μεταφράσεις που ισχυρίζονται ότι ο Χαλίφ Αλ-Μπαγκντάντι είναι ένας πράκτορας της Μοσάντ και ότι γεννήθηκε από ΕΒΡΑΙΟΥΣ γονείς…

Το πραγματικό όνομα του Abu Bakr al-Baghdadi είναι “Simon Elliott”.

Αυτός ο λεγόμενος “Elliot” προσλήφθηκε από τον ισραηλινό Mossad και εκπαιδεύτηκε στην κατασκοπεία και τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των αραβικών και ισλαμικών κοινωνιών.

Οι πληροφορίες αυτές αποδόθηκαν στον Edward Snowden (Έντουαρντ Σνόουντεν) και δημοσιεύτηκαν από εφημερίδες και άλλες ιστοσελίδες πριν από μερικά χρόνια.

Ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Abu Bakr al-Baghdadi (Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι) συνεργάστηκε με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών της Βρετανίας, των ΗΠΑ (υπάρχουν ανάδοχοι εταιρείες εκεί με το όνομα «ISIS») και του Ισραήλ για να δημιουργήσει μια οργάνωση ικανή να προσελκύσει τρομοκράτες από όλο τον κόσμο.

Source: Radio ajyal.com

Μια άλλη πηγή επιβεβαιώνει αυτό, το σάιτ Egy-press που έγραψε:

Με το υποστηρικτικό φωτογραφικό υλικό, ένα ιρανικό μέσο ενημέρωσης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Εμίρη του Daesh (ISIS, IS, ISIL), που είναι ένας εκπαιδευμένος σιωνιστής πράκτορας.

Οι μυστικές υπηρεσίες του Ιράν ανακάλυψαν την αληθινή και πλήρη ταυτότητα του «Εμίρη», γνωστού με το όνομα Abu Bakr Al Baghdadi. Το πραγματικό του όνομα είναι ο Elliot Shimon. Ο ρόλος του στη Μοσάντ είναι εκείνος ενος υψηλόβαθμου πράκτορος που ασχολείται με την σιωνιστική κατασκοπεία. Το ψευδώνυμό του είναι: Ιμπραχίμ Ίμπν Αουάντ ιβν Ιμπραήμ Αλ Μπάνρι Αρραντούι Όσενι (Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini).

Το σχέδιο ήταν να μπει o ISIS στην καρδιά του στρατιωτικού και του άμαχου πληθυσμού των χωρών που χαρακτηρίζονται ως απειλή για το Ισραήλ, προκειμένου να τις καταστρέψουν και να διευκολύνουν στη συνέχεια τημ κατάκτηση, από το Σιωνιστικό κράτος, ολόκληρης της περιοχής της Μέσης Ανατολής προκειμένου να εδραιωθεί εκεί για τα καλά το…«Μεγάλο Ισραήλ». Και τι πάει να πει το «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΓΛ»;;;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΚΤΛ.: ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ 

Προτού όμως συνεχίσουμε με τον Μπαγκντάντι, καλό θα ήταν να επεκταθούμε λίγο στους…ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ πίσω από το χάος στην Συρία, ιδιαίτερα στη Βόρεια Συρία με την τουρκική εισβολή εκεί. Πρώτα από όλα, η Τουρκία δεν έχει πάψει ΠΟΤΕ να αυνεργάζεται με τον ISIS εκεί• το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΙΔΟΥ ο μεγάλος φάκελος Τουρκίας και…ISIS…!!! ΙΔΟΥ οι τρομοκράτες οι…ΑΛΗΘΙΝΟΙ…!!!» επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100.

Κι ήταν ο ίδιος ο Χουλσί Ακάρ, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, που πριν από λίγες μέρες μας εξέφρασε τον διακαή πόθο της χώρας του να κατακτήσει τόσο εδάφη και χώρες της Μ.Α. όσο και…ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Αλλά μας κάνει εντύπωση το…ΓΕΓΟΝΟΣ πως η Τουρκία εποφθαλμιεί τα ΑΒΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΔΑΦΗ και ΧΩΡΕΣ που τυχαίνει να εποφθαλμιούν κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ σύμφωνα με το πρόταγμά τους για το…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Και αν νομίζετε ότι αυτά είναι «παραμύθια», τότε τι ήταν αυτό που δημοσιεύσαμε πρίν λίγες μέρες με τον τίτλο «Ο “προφητικός” χάρτης της Μοσάντ για την τουρκική εισβολή και το διεθνές δικαστήριο για τον Ερντογάν»;;; Δηαλδή, σύμφωνα με το σάιτ Militaire News διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά των ανωτέρω…

Διαβάστε περισσότεερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com

ΟΤΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΖΟΝ ΜΑΚΈΙΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ISIS ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Να ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος ο Τζον Μακέιν που είχε πάει στη Συρία πρίν από μερικά χρόνια για μια κατ’ιδίαν συνάντηση με τους σφαγείς του…ISIS και πως εξακολούσε μετά ένα μεγάλο σκάνδαλο σε όλες τις ΗΠΑ εξαιτίας αυτού! Τόσο ο Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο Τράμπ έχουν συνεργαστεί με τους ίδιους τζιχαντιστές αυτούς γιατί προσελήφθησαν για τα επεκτατικά σχέδια των ΗΠΑ, σε εκείνη την γνωία του κόσμου, και τα σχέδια αυτά εξυπηρετούν τα σχέδια των Εβραίων για το…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.


Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΡΟΪ ΚΟΝ, ΠΡΩΤΟ-ΙΔΡΥΣΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟΝ….ISIS 

Στο άρθρο μας με τίτλο «Ο συσχετισμός μεταξύ του μέντορα του Τράμπ, Ρόι Κον, & του…ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ;;;!!! Εεε;;;!!!», που αφορά τους δεσμούς που έχει ο Τράμπ με την εβραϊκή μαφία εδώ και χρόνια, αναφερόμαστε στο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ -να πούμε το λιγότερο!- ότι ο πρώην μέντορας του Ντόναλντ Τράμπ ήταν ένας περιβόητος Εβραίος μαφιόζος/δικηγόρος ονόματι Ροϊ Κον.

Όμως, το ίδιο άρθρο αφορά και τον…ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και μάθετε…ΠΩΣ…!!!

Ο Κον ήταν αυτός που….

-προκάλεσε την κατάρρευση της επιτροπής του γερουσιαστή Μακάρθι για την έκθεση των ύπουλων δραστηριοτήτων των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

-συνέβαλε στην ίδρυση του λεγόμενου…ΒΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΣ στις ΗΠΑ…

-συνέβαλε, ΚΙ ΑΥΤΟΣ, στην δολοφονία του…ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ και…

-πρωτο-ίδρυσε τη Μοσάντ μαζί με άλλους περιβόητους Εβραίους, την ΙΔΙΑ ΜΟΣΑΝΤ που λειτουργεί στην Μέση Ανατολή με το κωδικό όνομα…ISIS., ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICES.

Και θα μας πει μετά εκείνος ο…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΟΛΚΗΣ εκεί στον Λευκό Οίκο-…ΑΝΟΧΗΣ, ότι, τον Μπαγκντάντι τον «πιάσανε» τελικά??? Δηλαδή, έναν από τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ???!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Α

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!


ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΥΠΕΡ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ &….ISIS


ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ “ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ” Ο ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ

Το εξαιρετικό ιστολόγιο aetos-apokalypsis.com σε χθεσινό άρθρο το, επεσήμανε για μας κάτι που ΔΕΝ λένε τα συστημικά σάιτ, ότι, από το 2014 και μετά, ο Μπαγκντάντι “σκοτώθηκε” αρκετές φορές σύμφωνα τόσο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο και με τον διεθνή τύπο! Διαβάστε το όλο εδώ.

Ὀπως βλέπετε, είναι…ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ…ΟΥΑΣΙΝΓΛΤΟΝ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ISIS…!!!

Δηλαδή,…JEW, ΕΒΡΑΙΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Fundamentalist Halachic state (Jewish/Israeli ISIS)


-με πληροφορίες από το σάιτ >> en.azvision.az

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr