Home Greek News Η ταινία «Delta Force 3: Το παιχνίδι της δολοφονίας» απεικονίζει τους Τούρκους ως…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που απειλούν τις ΗΠΑ με ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Με πρωταγωνιστή τον γιό του Τσάκ Νόρις!

Η ταινία «Delta Force 3: Το παιχνίδι της δολοφονίας» απεικονίζει τους Τούρκους ως…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που απειλούν τις ΗΠΑ με ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Με πρωταγωνιστή τον γιό του Τσάκ Νόρις!

by _
0 comment 378 views

Ιδού η ταινία του Χόλιγουντ «Delta Force 3: Το παιχνίδι της δολοφονίας» που απεικονίζει τους Τούρκους ως…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ που απειλούν όλες τις ΗΠΑ με…ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!!! Με πρωταγωνιστή τον γιό του Τσάκ Νόρις, Μάικ Νόρις..!!!

Ένας…ΤΟΥΡΚΟΣ τρομοκράτης τοποθετεί μια ατομική βόμβα κάπου σε μια αμερικανική μητρόπολη. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να καλέσει τον Delta Force…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Delta Force είναι ένα θρίλερ αμερικανικής δράσης –που προεβλήθη στη μεγάλη οθόνη το 1986, με πρωταγωνιστή τον Chuck Norris και τον Lee Marvin (στην τελική του ταινία) ως ηγέτες μιας ελίτ ομάδας στρατιωτών ειδικών δυνάμεων- βασισμένο στην πραγματική δύναμη Delta Force του Στρατού των ΗΠΑ. Ήταν σκηνοθεσία του Menahem Golan και παρουσίασε τους Martin Balsam, τον Joey Bishop, τον Robert Vaughn, τον Steve James, τον Robert Forster, την Shelley Winters και τον George Kennedy. Η ταινία παρήχθη στο Ισραήλ. Δύο συνέχειες παρήχθησαν με τίτλο «Delta Force 2: Η σύνδεση της Κολομβίας» και «Η Delta Force 3: Το παιχνίδι της δολοφονίας».

Το μέρος Γ’ είναι η μόνη ταινία της σειράς χωρίς πρωταγωνιστή τον Τσακ Νόρις, αλλά τον γιο του Μάικ Νόρις. Προβήθηκε στην μεγάλη οχόθη το 1991.

Στην ίδια ταινία πρωταγωνιστεί κι ο Ελληνο-Αμερικανός ηθοποιός Nick Cassavetes!

Σε αυτήν την ταινία δράσης, ένας αρχηγός της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ απειλεί να πυροδοτήσει μια πυρηνική βόμβα που έχει φυτεύσει στο Μαϊάμι αν οι Αμερικανοί δεν αποσύρουν ΟΛΑ τα στρατεύματά τους από την Μέσα Ανατολή.  Και τώρα μια ομάδα Αμερικανών και Ρώσων στρατιωτών πρέπει να τον σταματήσει κάπως. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΝΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???

Οι ίδιοι οι…ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ! Όμως, αυτό δεν πρέπει να φαντάζει «παρατραβηγμένο» μιας και, ΣΗΜΕΡΑ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, κάνουν κάπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και τα συμφέροντά τους στην ΜΕ οι Τούρκοι (S-400, κτλ)…!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πούν ΟΧΙ στην Τουρκία: Ελέχονται οι ίδιες από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!», σας αποκαλύψαμε το γεγονός πως οι ίδιες οι ΗΠΑ ελέγχονται κρυφά από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ της ΜΑΣΟΝΙΑΣ (τη Μεγάλη Στοά της Μεγάλης Ανατολής) -ναι ΣΩΣΤΑ διαβάσατε!- που είναι πάρα πολύ ισχυρή πάνω στη γη που ελέγχεται βέβαια από τους συνήθεις υπόπτους: ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ γιατι μόνο μια «θεωρία συνωμοσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ», αλλά μια τεράστια και κεκρυμμένη ανά τους αιώνας…ΑΛΗΘΕΙΑ που μόλις μαθευτεί και αποκαλυφθεί πλήρως στον κόσμο, τότε θα…ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΘΝΗ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Στο δε ίδιο άρθρο τονίζουν τα εξής αποκαλυπτικά για τη ΚΡΥΦΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΚΩΝ…ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ και εις…ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ…

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΣΗΜΕΡΑ;;; Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…

Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;» και θα καταλάβετε πως οι Τούρκοι –και οι ΔΗΘΕΝ «εχθροί» τους οι Εβραίοι, οι Ισραηλινοί- ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ όσον αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας!!! Δηλαδή, πριν δύο χρόνια, ο πρόεδρος Τράμπ έδωσε ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙ σε ένα περιβόητο μέλος της κυβέρνησης Μπους που διευκόλυνε τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες…ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, αντί αυτός ο άνθρωπος να καθέται ΦΥΛΑΚΗ για το υπόλοιο της ζωής τους, του έδωσε ΧΑΡΙΝ ο Τράμπ διότι ο ίδιος τυχαίνει να είναι…ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ λόγω της μεγάλης…ΜΠΙΖΝΑ που κάνει εκεί….ΠΑΡΑΝΟΜΑ….σε συνεργασία με την οικογένεια…ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

Και δεν είναι μόνο οι επιχειρηματικές σχέσεις Τράμπ και Ερντογάν, ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΛΑΗ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!! Και το γεγονός πως η ίδια η CIA έχει το προαναφερθέν βιβίλιον αρχειοθετημένο στον επίσημο ιστότοπον της…ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Η Delta Force βασίζεται χαλαρά στην αεροπειρατεία της πτήσης 847 της TWA.

Όπως έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές για το ρόλο που παίζει το Χόλιγουντ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτό παίζει το ρόλο του κυρίως προπαγανδιστκού βραχίωνος του βαθέος κράτους των ΗΠΑ. Ναι μεν υπάρχουν και τα ΜΜΕ, αλλά είναι το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ που, ως επί το πλείστον, προβλέπει και…ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ τα…ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΚΑ που πρόκειται να επισκιάσουν όλο τον κόσμο!!! Περιττόν όμως να σας πω ΠΟΙΟΙ το ελέγχουν: οι ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ που το παίζουν «ο περιούσιος λαός του θεού». Αυτοί έχουν προβλέψει όλες τις μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις διαχρονικά, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το χτύπημα της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001, την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ ως προέδρου των ΗΠΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΑΡΑ, αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί εδώ για την εν λόγω ταινία δεν είναι μόνο οι απειλές των Τούρκων, αλλά και το γεγονός πως…ΠΙΣΩ από αυτήν την προπαγάνδα είναι ΟΝΤΩΣ οι ΕΒΡΑΙΟΙ -αφού εγυρίσθη ΕΝ ΤΕΛ ΑΒΙΒ η ταινία!- που ΟΝΤΩΣ μας χτύπησαν….ΟΙ ΙΔΙΟΙ με…ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στους…ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ στη Νέα Υόρκη, κ.ο.κ….!!! ΟΛΑ αυτά έχουν τεκμηριωθεί ΚΑΛΑ εδώ και 15+ από κορυφαίους επιστήμονες, αρχιτέκτονες, εμπειρογνώμονες και όχι μόνο, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η εκάστοτε αμερικανική κυβέρνηση συνεχίζει να…ΑΓΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ γιατί είναι ΟΛΟΙ…ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

Στο προαναφερθέν άρθρο μου με τίτλο «Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;», τονίζω το ΓΕΓΟΝΟΣ πως κι οι Τούρκοι αλλά και οι…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της Μοσάντ έχουν αλλωνίζουν ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!! Και ξέρετε πως απέκτησαν εξ αρχής την…ΤΕΧΝΟΓΝΩΧΙΑ και την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ οι Εβραίοι για να μας επιτεθούν την…11η Σεπτ. του 2001;;; Από ένα παράνομα κύκλωμα διακίνησης πυρηνικών όπλων, ΕΝΤΟΣ και με ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, αρχής γενομένης από το 1979, από τον Μπενιαμιν Νετανγιάχου και…ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ έχουν τεκμιριωθούν από τη Δικαιοσύνη και το FBI, αλλά…ΠΑΛΙ, τα έχουν ΘΑΨΕΙ  όλες οι προηγούμενες αμερικανικές κυβερνήσεις…!!!

Για περισσότερα για τον καταλυτικό ρόλο των Εβραίων στο χτύπημα της 11ης Σεπτ. ‘οι, διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!».

Για το ρόλο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ στην ΚΛΟΠΗ των πυρηνικών τεχνολογιών των ΗΠΑ, διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο (είναι ΜΟΝΟ στα Αγγλικά) «Benjamin Netanyahu ran illegal nuclear weapons smuggling ring in the US for YEARS with Hollywood producer Arnon Milchan targeting the US!».

Και ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι επειδή την συγκεκριμένη ταινία την γύρισαν οι Εβραίοι παραγωγοί του Χόλιγουντ ότι αυτό σημαίνει πως οι ίδιοι είναι «εναντίον» των Τούρκων. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!, γιατί σας έχουν ήδη αποδείξει πως ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ είναι σε…ΠΛΑΚΑΚΙΑ μια μια με την άλλη. Και αν νομίζετε ότι αυτά που βλέπτε στην τηλεοράσεις περι «προστριβών» μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ «ισχύουν», έχω….ΝΕΑ για σας. Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Ο Ερντογάν συναντιέται με Εβραίους στις ΗΠΑ για τα…F-35…» για να καταλάβετε….

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ και τις ρίζες των Εβραίων τις…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ! Διαβάστε και «Οι Τούρκοι εποφθαλμιούν να κατακτήσουν τις ΙΔΙΕΣ χώρες της Μέσης Ανατολής & αλλού όπως κι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;» για να καταλάβετε!

Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση σαν….ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το γεγονός πως στην αρχή, όταν ένας Άραβας πολιτικός ηγέτης επρόκειτο να βραβευτεί με ένα διεθνές βραβείο ειρήνης, για ειρήνη μεταξύ Εβραίων και Μουσουλμάνων, και ξαφνικά τινάζεται ο ίδιος από μια…ΤΟΥΡΚΑΛΑ βομβίστρια αυτοκτονίας, ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, βλέπουμε κάτι πάρα πολύ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στο φόντο: ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???!!

Δείτε τώρα τη ταινία!….


Delta Force 3 (Young Commandos) Hollywood Action Movie In Tamil | Eric Douglas, Mike Norris | 2017

The Delta Force is a 1986 American action-thriller starring Chuck Norris and Lee Marvin (in his final film) as leaders of an elite squad of Special Forces troops based on the real life U.S. Army Delta Force unit. It was directed by Menahem Golan and featured Martin Balsam, Joey Bishop, Robert Vaughn, Steve James, Robert Forster, Shelley Winters, and George Kennedy. The film was produced in Israel. Two sequels were produced entitled Delta Force 2: The Colombian Connection and Delta Force 3: The Killing Game. The Delta Force is loosely based on the hijacking of TWA Flight 847.

Directed by Menahem Golan Produced by Menahem Golan Yoram Globus Written by James Bruner Menahem Golan Starring Chuck Norris Lee Marvin Martin Balsam Joey Bishop Kim Delaney Robert Forster Lainie Kazan George Kennedy Hanna Schygulla Susan Strasberg Bo Svenson Robert Vaughn Shelley Winters Music by Alan Silvestri Cinematography David Gurfinkel Edited by Alain Jakubowicz Production company Golan-Globus Productions Distributed by Cannon Films Release dates February 14, 1986 Running time 130 minutes Country United States Language English Budget $9 million[1] Box office $17.76 million[1] Cast[edit] Chuck Norris on the film set. Delta Force[edit] Chuck Norris as Maj. Scott McCoy Lee Marvin as Col. Nick Alexander Robert Vaughn as Gen. Woodbridge Steve James as Bobby William Wallace as Pete Peterson Jerry Weinstock as Dr. Jack Lebanese terrorists[edit] Robert Forster as Abdul Rafai David Menahem as Moustapha Avi Loziah as Jaffer Uri Gavriel as Jamil Adiv Gahshan as Salim Crew and passengers[edit] Bo Svenson as Capt. Roger Campbell Hanna Schygulla as Air Hostess Ingrid Harding Martin Balsam as Ben Kaplan Shelley Winters as Edie Kaplan Joey Bishop as Harry Goldman Lainie Kazan as Sylvia Goldman George Kennedy as Father William O’Malley Kim Delaney as Sister Mary Chelli Goldenberg as Tina Charles Grant as Tom Hale (credited Charles Floye) Howard Jackson as Ed Jerry Lazarus as Robert Levine Susan Strasberg as Debra Levine Natalie Roth as Ellen Levine

https://youtu.be/sEpmvLTH454?t=173 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr