Home Greek News Ο Ερντογάν συναντιέται με Εβραίους στις ΗΠΑ για τα…F-35…

Ο Ερντογάν συναντιέται με Εβραίους στις ΗΠΑ για τα…F-35…

by _
0 comment 151 views

Ο Ερντογάν συναντιέται με Εβραίους στις ΗΠΑ


Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην 74η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με εκπροσώπους της Εβραϊκής Κοινότητας -εκπροσώπους των εβραϊκών οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συνάντηση έγινε στο «Peninsula Hotel» όπου διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος. Στη συζήτηση , παρόντες ήταν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο υπουργός Εμπορίου Ρουσάρ Πεκσάν, ο εκπρόσωπος του προέδρου Ιμπραχίμ Καλίν, ο αναπληρωτής πρόεδρος του AKparti Τζιγκντέμ Καραασλάν και ο πρώην πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά εικάζεται ότι η συνάντηση έχει σχέση με το εβραϊκό λόμπι και την αγορά των F-35 από τις ΗΠΑ.

The Hellenic Information Team

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ “ΑΡΕΣΕΙ” Η ΦΩΤΟ. ΕΙΝΑΙ “ΕΠΙΚΕΣ” ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (ΦΑΤΣΕΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ “ΕΠΙΚΟΤΕΡΗ” ΟΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΒΛΕΜΜΑ, ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΑ) ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr