Home ΚΟΣΜΟΣ Κορυφαίος Εβραίος γιατρός του Τράμπ Zev Zelenko: «Eιδωλολάτρες, σατανιστές και προδότες οι κατασκευαστές των εμβολών (όπως ο Μπουρλά)…Κάνουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ με τα μπόλια»…!!!

Κορυφαίος Εβραίος γιατρός του Τράμπ Zev Zelenko: «Eιδωλολάτρες, σατανιστές και προδότες οι κατασκευαστές των εμβολών (όπως ο Μπουρλά)…Κάνουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ με τα μπόλια»…!!!

by _
0 comment 222 views

Κορυφαίος Εβραίος γιατρός του Τράμπ Zev Zelenko: «Eιδωλολάτρες, σατανιστές και προδότες οι κατασκευαστές των εμβολών (όπως ο Μπουρλά)…Κάνουν ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ με τα μπόλια»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Δεκ. 2021 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο κορυφαίος και αντισυστημικός και εκ Νέας Υόρκης γιατρός Δρ. Zev Zelenko (Ζεβ Ζελένκο) μιλάει σε πολλά και μεγάλης εμβελείας εναλακτικά μέσα ενημερώσεως εδώ και ένα χρόνο αποκαλύπτονας την όλη ΑΠΑΤΗ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού!

Ο Vladimir («Zev») Zelenko (γεννημένος το 1973) είναι ένας Ουκρανοαμερικανός Εβραίος οικογενειακός γιατρός και ραβίνος γνωστός για την προώθηση ενός συνδυασμού τριών φαρμάκων της υδροξυχλωροκίνης, του θειικού ψευδαργύρου και της αζιθρομυκίνης ως μέρους μιας πειραματικής θεραπείας εξωτερικών ασθενών για το COVID-19 που έχει προωθήσει ως το Πρωτόκολλο Zelenko.

Είναι ο γνωστός γιατρός που είχε χορηγήσει την υδροξυχλωροκίνη στον Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν Πρόεδρος.

Σε πρόσφατη εκπομπή του SGT Report, ο Ζελένκο μίλησε για τα θανατηφόρα μπόλια και είπε τα εξής απίστευτα για αυτά αναφερόμενος σε ΌΛΟΥΣ τους κατασκευαστές τους, όπως ο ίδιος ο…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΛΑ (εβραϊκής καταγωγής κι αυτός)…

Αυτό που συμβαίνει με τους εμβολιασμούς δεν είναι τίποτα άλλο από μαζική δολοφονία. Είναι ένα έργο μαζικής στείρωσης.

Υπάρχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών που εκδόθηκε στις 31 Αυγούστου 2021 που εξηγεί ότι η τεχνολογία μέσα στο εμβόλιο Covid μετρά τα εσωτερικά φυσιολογικά δεδομένα σας και στη συνέχεια μεταδίδει αυτά τα δεδομένα σε τρίτο μέρος σε άλλη τοποθεσία.

Έτσι βασίζεται στη νανοτεχνολογία και τη γενετική μηχανική.

Η ασφάλεια αυτών των εμβολίων είναι απολύτως φρικτή. Αυτά είναι όπλα μαζικής καταστροφής και θανάτου. Είτε μιλούσαμε για θρόμβους αίματος, μυοκαρδίτιδα, αποβολές, αύξηση καρκίνου και διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα. Αυτά δεν είναι υπερβολές.

Ο εμβολιασμός των παιδιών είναι παιδική θυσία και αυτά τα δαιμονικά, ειδωλολατρικά παράσιτα, που θυσιάζουν τα παιδιά με τα εμβόλια, συνηγορούν υπέρ αυτού! Αυτοί οι “άνθρωποι” πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη (και όταν ανέφερε όλα αυτά, εννοoύσε και τον…ΜΠΟΥΡΛΑ αφού ρωτήθηκε πρώτα από τον δημοσιογράφο “Τι έχετε να πείτε για τον Συνεβραίο σας Άλμπερτ Μπούρλα;”)

Μην υποβάλλετε τα παιδιά σας σε ένα δηλητηριώδες εμβόλιο θανάτου. Ποια είναι η διαφορά αν κόψετε το λαιμό του παιδιού σας ή το πετάξετε από κανένα γκρεμό; Είναι το ίδιο με το να εμβολιάζετε το παιδί σας με αυτό το δηλητηριώδες εμβόλιο που έχει αναλογία θανάτου 100 προς 1.



Όλα αυτά είναι απόλυτη παραφροσύνη χωρίς ιατρική αιτιολόγηση.

Όλα αυτά είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου οράματος των παγκοσμιοποιητών που θέλουν να αναδιαρθρώσουν και να επαναφέρουν τον ιστό του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Δείτε τώρα το βίντεο!!!….

Dr. Zev Zelenko – Devout Pagans, Satanists & Traitors! – SGT Report Must Video

SOURCE >>  https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/11/dr-zev-zelenko-devout-pagans-satanists-traitors-sgt-report-must-video-3605183.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr