Home Greek News Αυτοί που έβγαλαν «υποχρεωτικό» τον εμβολιασμό καταργώντας τον ενωσιακό δίκαιο (που λέει ότι ο εμβολιασμός για τον Covid -19 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός), κάνουν παρτούζες και ανήλικα παιδιά με κόκα!!!

Αυτοί που έβγαλαν «υποχρεωτικό» τον εμβολιασμό καταργώντας τον ενωσιακό δίκαιο (που λέει ότι ο εμβολιασμός για τον Covid -19 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός), κάνουν παρτούζες και ανήλικα παιδιά με κόκα!!!

by _
0 comment 343 views

Αυτοί που έβγαλαν «υποχρεωτικό» τον εμβολιασμό καταργώντας τον ενωσιακό δίκαιο (που λέει ότι ο εμβολιασμός για τον Covid -19 ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός), κάνουν παρτούζες και ανήλικα παιδιά με κόκα!!!


Mantes Dimitrios

ΜΕΧΡΙ ΝΑ “ΣΦΥΡΙΞΕΙ” Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

Συμβούλιο της Επικρατείας!!!

Σ.τ.Ε!!!

Αυτό που αποφαίνεται τι είναι νόμιμο και τι όχι!

Αυτό που κόντρα στο ενωσιακό δίκαιο 953/2021 όπου στο Άρθρο 36 αναφέρεται ότι:

1. Ο εμβολιασμός για τον Covid -19 δεν είναι υποχρεωτικός!!!!

Το ΣtΕ όμως τον έβγαλε υποχρεωτικό!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί;

Αν δεν ξέρεις  γράμματα, δες απλά τις εικόνες και θα καταλάβεις αμέσως το ΓΙΑΤΙ και το κάθε “γιατί”.

Ο ανώτατος δικαστής του ΣΤΕ, του Συμβουλίου της Επικτατείας και συγκεκριμενα ο αντιπρόεδρος του, Κίμωνας Ευστρατίου πιάστηκε με κοκαίνη και πάρτυ με ανήλικα παιδιά!!!

Στενός φίλος της προέδρου της δικτατορίας  Σακελαροπούλου, θέση που κατείχε η ίδια (Πρόεδρος) πριν πέσει φυτευτή, με αλεξίπτωτο στο ύψιστο αξίωμα της πρώτης πολίτου της Χώρας και αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων (δεν υπήρξε μεγαλύτερος εξευτελισμός από αυτόν στα χρονικά).

Συγκεκριμένα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, (να είναι καλά τα παιδιά), που περιπολούσαν στην Ηλιούπολη, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς.

Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Όμως δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, αν αποδειχθεί η… ιδιαίτερη προσωπική σχέση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού με τους τρεις νεαρούς και μάλιστα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Δηλαδή, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί;

Και οι τρεις ανήλικοι ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ!!!

Να σημειώσουμε ότι ο 66χρονος δικαστικός είναι στενός φίλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το κρατάμε αυτό!!!

Έτσι δημοσιογράφοι της πεντάρας;

Αν το έκανε ο Μαντές αυτό θα είχε βουήξει ο τόπος από την Τατιάνα πουτανίδου, τον εισαγγελάτο, το πορνοκάναλο του σκάι, το στραβελάκη και όλο το πουλημένο σκυλολόι των καναλαρχών που “κυβερνούν” με το ηλίθιο κουτί. (Πως έγινε με τους αυτόχθονες και βάζανε τη φωτογραφία μου παντού με κάτι παλιοημερολογίτες, με περιθωριακούς, με παραεκκλησιαστικά νούμερα να με εξευτελίσουν)!!!

Τώρα, μούγκα στον Ανώτατο Δικαστικό και φίλο της Σακελλαροπούλου!!!

Κατάπιαν τη γλώσσα τους!!!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αρκετά ερωτήματα, (αμ δεν ε΄χει προκαλέσει απλά ερωτήματα, έχει προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ για όσους γνωρίζουν), καθώς το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου αρνείται να δημοσιεύσει το όνομα του δικαστικού, ενώ παράλληλα η υπόθεση «θάφτηκε» γρήγορα.

Παράλληλα εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι ήθελαν τρεις ανήλικοι μέσα  στο σπίτι του αντιπροέδρου του ΣτΕ;

Στις δύο τα ξημερώματα και με ναρκωτικά.

Τι να ήθελαν άραγε;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή.

Όπως και να έχει η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμπτωση, θα μου πείτε!

Ο Ευστρατίου φέρεται παράλληλα ως “σύντροφος” (ούτε καν γάμος – δεν πιστρεύουν αυτοί σε τέτοια παρωχημένα έθιμα)  της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, την οποία, επίσης, είχε επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη συνταξιοδότησή της το περασμένο καλοκαίρι.

Βρε, βρε κάτι “συμπτώσεις”!!!!

Απλή τύχη και σύμπτωση κι αυτή.

Τα σπίτια των δύο δικαστών, οι οποίοι διδάσκουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, είναι μεσοτοιχία, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα όπου συναντιόταν ο Π.Ευστρατίου με τους τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται ότι προμήθευε με κοκαΐνη.

Κι άλλη σύμπτωση!!!!!

Μάλιστα, το ζευγάρι Ευστρατίου – Σαρπ έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της.

Κι άλλη σύμπτωση;;;;

Βρε μπας και δεν είν αι συμπτώσεις τώρα αυτές;

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο, μπορεί και όχι.

Λέμε τωρα!

Όμως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, μια μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή το ΣτΕ έκανε πάλι τα δικά του και έβγαζε συνταγματικούς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ.

Άσχετο;

Καθόλου!!!

Μιλάμε για παρτούζες με ανήλικους και ναρκωτικά αυτός που το υπέγραψε! Πάιζει λοιπον, πόσο “έγκυρο” είναι!!!

Δεν παίζει;

Ένα ΣτΕ που έχει για αντιπρόεδρο τον Π.Ευστρατίου και για πρόεδρο την Μ.Σαρπ, ένα ΣτΕ που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε πρόεδρο την Κ. Σακελλαροπούλου, ένα ΣτΕ από το οποίο έχει περάσει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ναι αυτός που μιλούσε για «περιορισμό της δημοκρατίας», ο γιός του δοσίλογου Ναζί του Όθωνα, που χρημάτισε καταδίδοντας έλληνες πατριώτες στην Κατοχή.

Αλλά, όλοι αυτοί που κυβερνούν σήμερα, αυτές οι 13 κωλοοικογένειες τραπεζιτών και καναλαρχών, είναι αποβράσματα και απόγονοι των ίδιων δοσίλογων, των μαυραγοριτών, των προδοτών και των φίλων των Ναζί, που χρτημάτισαν όταν ο λαός μας στήνονταν στην Καισαριανή, πολεμούσε στο Γοργοπόταμο, πέθαινε από την πείνα και τους έθαβαν με τα κάρα!

Όταν θα το εννοήσεις αυτό ελληνάκο μου, θα πάψεις να είναι ραγιάς και σκλάβος και θα γίνεις Έλλην.

Θα ξέρεις τι να κάνεις και πώς να το κάνεις!

Μέχρι να “σφυρίξει” η πρώτη στα αυτιά από τα τομάρια αυτά.

Μέχρι τότε θα κάθεσαι δούλος να σε κυβερνούν αποβράσματα.

Ούτε καν την Ανάκληση πληρεξουσιότητας δεν έχεις κουράγιο να γράψεις σε μια κόλλα χαρτί ελληνάκο μου!

Δημήτριος Μαντές

5/12/2021

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr