Home Greek News ALERT – Προϊδεάζουν τον κόσμο στη Κρήτη για…ΕΓΚΕΛΑΔΟ 7,2!!! Στέλνουν ειδοποιήσεις-προσομοιώσεις με μορφή SMS για αυτό στους πολίτες!!!

ALERT – Προϊδεάζουν τον κόσμο στη Κρήτη για…ΕΓΚΕΛΑΔΟ 7,2!!! Στέλνουν ειδοποιήσεις-προσομοιώσεις με μορφή SMS για αυτό στους πολίτες!!!

by _
0 comment 98 views

ALERT – Προϊδεάζουν τον κόσμο στη Κρήτη για…ΕΓΚΕΛΑΔΟ 7,2!!! Στέλνουν ειδοποιήσεις-προσομοιώσεις με μορφή SMS για αυτό στους πολίτες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε τα εξής και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα….

ΠΑΝΤΩΣ, να είσαστε ΠΑΝΤΑ…ΕΤΟΙΜΟΙ για…ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ γιατί…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ…


Σενάριο πανωλεθρίας

Από σήμερα η άσκηση «Μίνωας» στην Κρήτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κρήτη,” από χθες 22 Απριλίου 2024, μας κάνουν ασκήσεις ετοιμότητος για σεισμό και μάλιστα 7,2. Ιαπωνία θα γίνουμε εδώ στην Κρήτη;! Δεν μας τα λένε καλά!

Σύμφωνα με επείγουσα ειδοποίηση του κράτους (που είναι…ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ):

Άσκηση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής: Σεισμός μεγέθους 7,2 σημειώθηκε με επίκεντρο 30 χλμ. βόρεια του Ηρακλείου. Κίνδυνος πιθανής εκδηλώσεις τσουνάμι στην περιοχή σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από τις ακτές. Ακολουθείτε οδηγίες των τοπικών αρχών.


Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τέτοιου είδους ασκήσεις-προσομοιώσεις στο πλαίσιο τη περιβόητης Ατζέντας 21 του ΟΗΕ, η οποία Ατζέντα περιλαμβάνει πολλές δήθεν…«φυσικές καταστροφές», όπως…πλημμύρες,…φωτιές και…ΣΕΙΣΜΟΙ…!!!

Και ΑΝ αμφιβάλλετε για αυτό που γράφουμε εδώ, τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε αυτά που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό εδώ και χρόνια, όπως το άρθρο μας Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά αποσπάσματα!!!…

 

 

 

Ελλάδα, Κρήτη, ειδήσεις, σεισμός, ρίχτερ , Χανιά, Ρέθυμνο, σεισμοί, Greece, Crete, Earthquake, Chania,

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr