Home ΗΠΑ Η ανάρτηση του Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου γίνεται viral – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι – Δείτε βίντεο

Η ανάρτηση του Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου γίνεται viral – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι – Δείτε βίντεο

by _
0 comment 90 views
Η ανάρτηση του Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου γίνεται viral – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι – Δείτε βίντεο
Η ανάρτηση του Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου γίνεται viral – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι – Δείτε βίντεο

Η ανάρτηση του Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου γίνεται viral – Βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι – Δείτε βίντεο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προκαλεί την δική του έκλειψη με το κεφάλι του – Είχε γίνει viral και στην έκλειψη Ηλίου του 2017


Επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ κοίταξε απευθείας τον ήλιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας έκλειψης στις ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος «χτύπησε» ξανά αυτή τη φορά με μια ανάρτηση που έγινε πάλι viral.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Τραμπ δημοσίευσε μια παράξενη προεκλογική διαφήμιση στο Truth Social, όπου το κεφάλι του αναλαμβάνει τον ρόλο του φεγγαριού – εμποδίζοντας τον ήλιο και βυθίζοντας την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι.Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου και υπο τους ήχους δραματικής μουσικής. Στο βίντεο πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.



Όμως, δεν είναι το φεγγάρι που προκαλεί το σπάνιο φαινόμενο. Είναι το περίγραμμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον ήλιο – δημιουργώντας τη δική του ηλιακή έκλειψη – μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά.”



Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπερδεύτηκαν κάπως από το μήνυμα του Τραμπ σχολιάζοντας ότι θα μπλοκάρει τον ήλιο και θα βυθίσει ολόκληρη τη Γη στο σκοτάδι.

«Άρα το να νικήσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν θα βυθίσει την Αμερική στο σκοτάδι;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του X, πρώην Twitter.

«Ξέχασες επίσης να συμπεριλάβεις το επόμενο καρέ, ξέρεις, αυτό όπου αναδύεται ξανά ο ήλιος. Οι εκλείψεις είναι προσωρινές. Όπως ο Τραμπ», αναφέρει ένας άλλος.

«Η διαφήμιση της έκλειψης ηλίου του Τραμπ εξοργίζει τους φιλελεύθερους που έχουν απολύτως μηδενική αίσθηση του χιούμορ», σημειώνει άλλος χρήστης του X.



Η άποψη του Τραμπ για την έκλειψη της 8ης Απριλίου έρχεται επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή του κατά την τελευταία έκλειψη Ηλίου. Τον Αύγουστο του 2017, ο τότε πρόεδρος έγινε viral όταν αγνόησε όλες τις συστάσεις ηλιακής ασφάλειας κοιτάζοντας απευθείας τον ήλιο με γυμνά μάτια.

Ο Τραμπ ήταν μαζί με την τότε πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και τον γιο τους Μπάρον στο μπαλκόνι Τρούμαν στον Λευκό Οίκο για να παρακολουθήσουν τα σπάνια φαινόμενα.

Ενώ η Πρώτη Κυρία και ο γιος τους φορούσαν και οι δύο γυαλιά, ο πρώην πρόεδρος εθεάθη να κοιτάζει επανειλημμένα την έκλειψη χωρίς την κατάλληλη προστασία για τα μάτια.


Freemasons, NWO, Nineveh, Nineveh Eclipse , National Guard, Path of Totality, Comet, Devil Comet, earthquakes, Aleph and Tav, Masons, Jews, Zionists, Israel America, USA, Apollo, Horus, Nimrod, Nephilim, NASA, Rockets , APEP, CERN, Red heifer, Bible, Revelation, Antichrist , Ελευθεροτέκτονες, NWO, Νινευή, Έκλειψη Νινευή , Εθνοφρουρά, Κομήτης, Κομήτης του Διαβόλου, σεισμοί, Άλεφ και Ταβ, Μασόνοι, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραήλ Αμερική, ΗΠΑ, Απόλλων, Ώρος, Νιμρόντ, Νεφελίμ, NASA, Πύραυλοι , APEP, CERN, Κόκκινη δαμαλίδα, Βίβλος, Αποκάλυψη, Αντίχριστος

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr