Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Γιατί ο Έλληνας να πληρώνει ασφάλεια οικίας; – Το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς τον πολίτη.

Γιατί ο Έλληνας να πληρώνει ασφάλεια οικίας; – Το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς τον πολίτη.

by _
0 comment 216 views

Γιατί ο Έλληνας να πληρώνει ασφάλεια οικίας;

Το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς τον πολίτη.

Συγκρίνει τον κρατικό μηχανισμό με τις διαπροσωπικές συναλλαγές ο “πρωθυπουργός”. Πού είναι τα πολεοδομικά έργα, αντιπλημμυρικά κλπ. του κράτους με τα χρήματα από τους φόρους και την Ε.Ε. Το σπίτι γιατί σε ασφάλεια και με τί κριτήρια η ασφάλεια θα αποζημιώσει και θα βρεις το δίκιο σου ποτέ; Η ασφάλεια στο αυτοκίνητο έχει διαπροσωπικό χαρακτήρα, γίνεται καθαρά για να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης από αυτόν που προκάλεσε το ατύχημα και πιθανόν οικονομικά δεν δύναται να καλύψει την ζημιά(βγάζει εν ολίγοις το κράτος την ουρά του έξω αν κύριος παράγοντας του ατυχήματος μπορεί να είναι μία κακοτεχνία, κακή σήμανση κλπ. Κάνοντας το κράτος τον Πόντιο Πιλάτο ενώ ίσως από άλλη οπτική γωνία θα έπρεπε το ίδιο το κράτος με τον κρατικό μηχανισμό του (αστυνομία και κοινωνικές εισφορές) να επιμελείται της υπόθεσης).

Μα θα ξυπνήσει ο Έλληνας; Δίνει, δίνει και αυτοί τρώνε. Τραγικό αυτό που συμβαίνει. Είναι ανθέλληνες. Δεν γίνεται αντιληπτό; Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε κάποιον που φέρνει κάποιο αξίωμα. Αυτός έχει επιλεγεί, εξού και ο όρκος όπου δίνεται στην έναρξη της θητείας, να υπηρετεί και όχι να υπηρετείται. Ακούσατε για την μείωση τάχα της φρουράς. Με βάση ποιας απογραφής πληθυσμού έχει προσωπικό η αστυνομία; Για κοιτάξτε το. Σε τί πληθυσμό αντιστοιχεί η σημερινή αστυνομία;

Οι κάμερες και τα βάν δεν έχουν σκοπό τροχαίες παραβάσεις. Μία προσεκτική ματιά πού έχουν τοποθετηθεί θα δώσει απάντηση για το ρόλο τους. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει, το κινητό σήμερα με μία κάμερα που το μάτι της είναι 3mm βγάζει λεπτομερείς φωτογραφίες, γιατί αυτές είναι σε τόσο τεράστια κουτιά; Μήπως προορίζονται για κάτι άλλο; Μήπως τα βαν γίνουν drones;

Πρέπει ο Έλληνας να καταλάβει και να στήσει μεταξύ του μία παράλληλη οικονομία στηριζόμενη αποκλειστικά στα μετρητά. Να μην συναλλάσετε πέραν από μετρητά. Κράτος εν κράτη. Τότε ρίχνει τα θεμέλια του τραπεζικού και εβραϊκού συστήματος.

Πρέπει οι συναλλαγές να επιστρέψουν στη μορφή όπως χιλιετίες γινόντουσαν. Με την ταυτότητα και το τραπεζικό σύστημα, αν δεν κερδίσει ο πολίτης την αμοιβή του με χρήματα στο χέρι, θα αναγκαστεί, γιατί δεν θα έχει επιλογές, να υποκύπτει σε όποιον άρρωστο “νόμο” θα επιβάλουν αλλιώς θα πεινάει.

Όσοι αμείβονται με κατάθεση στο λογαριασμό τους να αιτηθούν μέσω των συνδικάτων να αμείβονται με μετρητά. Αυτό θα πιέσει απίστευτα το τραπεζικό σύστημα το οποίο θα βάλει κίνητρα για να καταθέτεις και θα ρίξει τον τόκο δανεισμού, δηλ. αντίστροφο του τώρα.

Όχι σε άλλους φόρους ξεκάθαρα, σε όποιον αρέσει το αμερικανικό μοντέλο, που έχει καταντήσει ψυχικά άρρωστους τους πολίτες του, ας πάει να ζήσει εκεί.

Θα δείτε με την πληρωμή σε μετρητά μέσα σε μικρό διάστημα θα αλλάξουν φόρους, καύσιμα, λογαριασμούς. Τώρα ξέρουν μέσω του διαδικτυακού συστήματος των τραπεζών τί αντοχές και δυνατότητες υπάρχουν και πράττουν τα ανάλογα προς υποδούλωση.

Ας λειτουργήσουν οργανωμένα διεκδικώντας την αμοιβή σε μετρητά. Η τεχνολογία δεν είναι για τον καθένα, είναι ΜΟΝΟ για τον γνώστη και ακόμα και τον γνώστη τον ζημιώνει ψυχικά. Δεν είστε υποχρεωμένοι να έχετε γνώση διαδικτύου, ούτε να εμπιστεύεστε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας σε κάποιον γνωστό για να σας βοηθήσει. Αντίθετα να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, με τον εγγυημένα ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο που πάντα γινόταν οι συναλλαγές.

Με τις ταυτότητες θα σας πουν για κενά ασφαλείας και ότι τάχα κατανοούν την Τρίτη ηλικία, η οποία δεν έχει γνώσεις υπολογιστή, για να σας πάνε  στο επόμενο στάδιο και τελικό.

Είναι ανοησία να είσαι ελεύθερος και για μία δήθεν ευκολία να σκλαβώνεσαι. Σε παρακολουθούν από το κινητό, ψέμα αλλά ας το λένε για να σε κάνουν να το πιστέψεις. Να είμαι ειλικρινής δεν μπορούν να ελέγξουν 10 εκατομμύρια πολίτες, δεν υπάρχει ούτε το προσωπικό, ούτε τεχνολογική δυνατότητα για να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο ακόμα και ποντάροντας στην ΑΙ που είναι σε πολύ αρχάριο στάδιο, με πολλά λάθη και κενά. Έχουν, μέσω εφαρμογών τις οποίες χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, μία εικόνα της ροπής ομάδων της κοινωνίας. Ως εκεί. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθείς ούτε ένα νησί καθημερινά. Μην τα πιστεύετε. Με την ψηφιακή ταυτότητα και την εγγραφή σου σε κάθε ιστοσελίδα του κράτους δίνεις αναφορά εσύ και αυτοί δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Σκέψου…

Μόνο ζητούν, έδωσαν ποτέ; Πού πηγαίνουν τα χρήματα;

Όπως σου έλεγαν σεβάσου για τον παππού και την γιαγιά τώρα σκέψου την ελευθερία του άλλου και την δημοκρατία.

Ο παππούς και η γιαγιά ήταν συναισθηματικός εκβιασμός.

Η ελευθερία και η δημοκρατία δώρο Θεού και σκέψου το καλά.

 

Γ.Π.

Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr