Home Greek News ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ – Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ – Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!

by _
0 comment 76 views
ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ – Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!
ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ – Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ – Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτά που λέει εδώ ο Φιντάν ισχύουν 100 τοις 100 γιατί αυτό σας το είχαμε ήδη αποκαλύψει στις 29 Δεκ. πέρσι!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με με τίτλο ΙΔΟΥ το μυστικό στρατιωτικό μνημόνιο Η.Β. & Ισραήλ για τη γενοκτονία της Γάζα & πως συμβάλλει σε αυτήν η…ΚΥΠΡΟΣ!!! για περισσότερα…

ΙΔΟΥ το μυστικό στρατιωτικό μνημόνιο Η.Β. & Ισραήλ για τη γενοκτονία της Γάζα & πως συμβάλλει σε αυτήν η…ΚΥΠΡΟΣ!!!


Ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Φιντάν κατηγορεί την Κύπρο ότι είναι υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ! Το Ισραήλ θα είναι η αιτία! O Χριστοδουλίδης θ΄αποδειχθεί ο μοιραίος Πασινιάν..;

Ο Xακάν Φιντάν μίλησε πρόσφατα στην Έκτακτη Σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών του OIC.



Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Φιντάν λέει ότι η Κύπρος μετατράπηκε σε υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ.

ΥΕΞ Τουρκίας Hakan Fidan τ. Διευθυντής ΜΙΤ: “Σήμερα, ένα νησί στη μέση της Μεσογείου, ακριβώς απέναντι από τη Γάζα, έχει μετατραπεί σε βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ. Αυτό το νησί εξακολουθεί να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό υπό το πρόσχημα ενός ανθρωπιστικού κόμβου για τους κατοίκους Γάζας. Πρέπει να προσέχουμε τέτοιες χώρες. Πρέπει επίσης να παρακολουθούμε αν εφαρμόζεται η απόφασή μας να μην γίνονται πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ”

Σήμερα, ένα νησί, ακριβώς απέναντι από τη Γάζα, στη μέση της Μεσογείου, έχει μετατραπεί σε υλικοτεχνική βάση όπλων και πυρομαχικών για το Ισραήλ.

Υπουργός Εξωτερικών Hakan Fidan: Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί την ανθρωπιστική βοήθεια ως όπλο στον πόλεμο.



Mαρία Ζαχαράκη ανταποκρίτρια από την Πόλη: Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι η Κύπρος έχει μετατραπεί σε βάση εφοδιασμού όπλων και πυρομαχικών του Ισραήλ.

Για πρώτη φορά η Κύπρος κατηγορείται από τα επίσημα χείλη της Άγκυρας ότι έχει μετατραπεί σε βάση ανεφοδιασμού όπλων και πυρομαχικών του Ισραήλ.” σχολιάζει η κυπριακή τηλεόραση sigma.

Το Ισραήλ ως ήταν αναμενόμενο παγίδευσε τον ελληνισμό.. φέραμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα..

Η Τουρκία παίζει διπλό αν όχι 3πλό παιχνίδι..

Είναι το μεγαλύτερο σιωνιστικό κέντρο ως περιφερειακή δύναμη.

Είναι η πολιτική βάση τόσο της Χαμάς (που κατ΄ομολογίαν του επέλεξε ως αντίπαλο το Ισραήλ), που προβόκαρε, άνοιξε κερκόπορτα για άλωση Γάζας, όσο και του FSA, της ψευδεπίγραφης συριακής τουρκόφιλης αντιπολίτευσης και κάθε συναφούς τρομοφράξιας που χρησιμοποιήθηκαν για διαμελισμό και εξασθένιση Συρίας προς όφελος κυρίως του Ισραήλ. Όλο το Συριακό είναι μια σύμπραξη Τουρκίας-Ισραήλ και χρησιμοποίησε η Τουρκία το σουνιτικό της τόξο προς αποσταθεροποίηση Συρίας, της μόνης γειτονικής αραβικής χώρας που ήταν δυνητικά αντίβαρο προς το Ισραήλ. Και στη μοιρασιά πήρε και μέρος του Βορρά ως βορά.

Αν δεν είχε πόλεμο φθοράς 10 χρόνια η Συρία, ποτέ δεν θα φθάναμε στη Γάζα…



Πηγή >> dimpenews.com

Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation
Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr