Home ΔΙΕΘΝΗ Ό ΠΟΥ πλησιάζει στην τελική ευθεία με απαιτήσεις επεμβατικών εξετάσεων και εμβολιασμών για τουρίστες κι άλλους που ταξιδεύουν νόμιμα πέρα από τα σύνορα

Ό ΠΟΥ πλησιάζει στην τελική ευθεία με απαιτήσεις επεμβατικών εξετάσεων και εμβολιασμών για τουρίστες κι άλλους που ταξιδεύουν νόμιμα πέρα από τα σύνορα

by _
0 comment 98 views

Ό ΠΟΥ πλησιάζει στην τελική ευθεία με απαιτήσεις επεμβατικών εξετάσεων και εμβολιασμών για τουρίστες κι άλλους που ταξιδεύουν νόμιμα πέρα από τα σύνορα

Μέρος μιας σειράς τροπολογιών που διαπραγματεύονται μυστικά και πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία στα τέλη Μαΐου στην ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών διαπραγματεύεται μυστικά μια σειρά τροποποιήσεων των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών (IHRs) που θα επιβάλλουν στους διεθνείς ταξιδιώτες ένα επεμβατικό καθεστώς εξετάσεων, εμβολιασμών και καραντίνας.

Οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για τις τροποποιήσεις αυτές κρατήθηκαν μυστικές για περισσότερο από ένα χρόνο, έως ότου ο ερευνητής και δημοσιογράφος από την Καλιφόρνια Τζέιμς Ρογκούσκι αποκάλυψε το τελευταίο προσχέδιο των τροποποιήσεων τον Φεβρουάριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Roguski δήλωσε ότι αυτές οι τροποποιήσεις των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών δεν αποτελούν τόσο μια επίθεση στην εθνική κυριαρχία όσο μια “επικίνδυνη έκφραση της εθνικής κυριαρχίας”.

Τα περισσότερα έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, διεκδικούν ήδη μέσω διαφόρων νόμων να έχουν αυτές τις επεμβατικές εξουσίες επί των πολιτών τους. Αυτό στο οποίο αποσκοπούν οι τροποποιήσεις των IHR είναι να δώσουν στα έθνη αυτές τις ίδιες εξουσίες ελέγχου και καραντίνας επί των ξένων υπηκόων που εισέρχονται νόμιμα ως τουρίστες, επαγγελματίες ταξιδιώτες ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Roguski : “Αν κάθε έθνος δεν αποχωρήσει από τον Π.Ο.Υ., αυτοί οι κανόνες θα εξακολουθήσουν να ισχύουν”.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι εξουσίες επιβολής αυτών των κατασταλτικών μεθόδων δίνονται στα κράτη, όχι μόνον για να τις ασκούν στους πολίτες τους αλλά και στους πολίτες κάθε άλλης χώρας που εισέρχονται ως ξένοι ταξιδιώτες.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα περιλαμβάνουν την προσθήκη της ορολογίας για τους λεγόμενους φορείς εκμετάλλευσης μεταφορικών μέσων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι φορείς εκμετάλλευσης αεροπλάνων, τρένων, μετρό, κρουαζιερόπλοιων, λεωφορείων κ.λπ.

Οι φορείς αυτοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα πρέπει να συμμορφώνονται με “υγειονομικά μέτρα που μπορεί να περιλαμβάνουν απομόνωση και καραντίνα, όπως απαιτείται, για εφαρμογή τόσο επί του μέσου όσο και κατά την επιβίβαση και αποβίβαση”.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι τόσο κατά την επιβίβαση όσο και κατά την αποβίβαση από ένα αεροπλάνο, κρουαζιερόπλοιο ή τρένο, και να σας ζητηθεί να υποβληθείτε σε τεστ PCR ή να επιδείξετε απόδειξη εμβολιασμού κατά οποιασδήποτε ασθένειας που αναζητούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ https://rumble.com/v4mo2kz-quarantine-of-international…

QUARANTINE OF INTERNATIONAL TRAVELERS

JamesRoguski

1.71K followers



COVID-19, COVID, WHO, Κορωνοϊός, εμβόλια, εμβόλιο κορωνοϊού, υγεία, Ευρώπη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr