Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

by _
0 comment 93 views
ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ
ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το τέλος της ριζοσπαστικής αριστεράς σηματοδοτήθηκε με τις κυβερνήσεις του “αριστερού” Αλέξη Τσίπρα, όταν χάθηκε παντελώς το ηθικό πλεονέκτημα που αντλούσε επί δεκαετίες στην κοινωνία ως αντιπολίτευση των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Πρώτον, με την καταστρατήγηση της λαϊκής ετυμηγορίας του ελληνικού λαού κατά το δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου 2015, με το ερώτημα αν ο ελληνικός λαός αποδέχεται το σχέδιο συμφωνίας (3ο Μνημόνιο) των 3 θεσμών (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και το οποίο ο λαός μας απέρριψε σε ποσοστό 61,31%, η κυβέρνηση Τσίπρα δυστυχώς κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές στις 13 Ιουλίου! Πετώντας έτσι στον κάλαθο των αχρήστων την ετυμηγορία του λαού μας, αποδεικνύοντας πως και η κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς ήταν πειθήνιο όργανο των ορέξεων του διεθνή παράγοντα που κατατρώγει τις σάρκες του λαού μας!

Δεύτερον, με τη δημιουργία και την ψήφιση της ενδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, όπου οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ πέτυχαν αυτά τα οποία ήθελαν με τα Σκόπια, και για τα οποία πάσχιζαν επί 40+ χρόνια μέσω του Αμερικανού διπλωμάτη και επιτετραμμένου του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς! Που καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν ενέδιδε στις αφόρητες διπλωματικές πιέσεις των ΗΠΑ και του ΟΗΕ! Ενέδωσε όμως η κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς, αυτών των “αιώνιων” πολέμιων της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής (;;;)! Αυτών που το 1999 όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, έκαιγαν την Αθήνα και ξεσήκωναν τον ελληνικό λαό κατά των Αμερικανών ιμπεριαλιστών, “δολοφόνων” των ελεύθερων λαών! Με έναν εκ των πρωτεργατών, τον νεαρό τότε Αλέξη Τσίπρα!

Εντολοδόχοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b4-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9/

Ελλάδα, Πολιτική 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr