Home Greek News Άγιοι Ανάργυροι – Εσωτερικό υπόμνημα της ΕΛΑΣ περί ενδοοικογενειακής βίας που διατάσσει την παροχή…ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ έρχεται να καρφώσει όσους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…!!!

Άγιοι Ανάργυροι – Εσωτερικό υπόμνημα της ΕΛΑΣ περί ενδοοικογενειακής βίας που διατάσσει την παροχή…ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ έρχεται να καρφώσει όσους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…!!!

by _
0 comment 75 views

Άγιοι Ανάργυροι – Εσωτερικό υπόμνημα της ΕΛΑΣ περί ενδοοικογενειακής βίας που διατάσσει την παροχή…ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ έρχεται να καρφώσει όσους είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ…!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Άγιοι Ανάργυροι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.: ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!

Άγιοι Ανάργυροι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.: ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!


Το εξής έχει βγάλει στο X ο κύριος Στέφανος Δαμιανίδης …

Stefanos Damianidis

@dstefanos

Κατόπιν εορτής σήμερα σε αστυνομικά τμήματα όλης της Ελλάδας έχει φτάσει το μήνυμα της παρακάτω φωτό… Είναι τουλάχιστον τραγικό αφού έσφαξαν την #Κυριακη_Γριβα έξω από το ΑΤ στους #Αγιους_Αναργυρους να στέλνουν αυτό το μήνυμα οι επικεφαλής της 

@hellenicpolice

@chrisochoidis

Από λήψεως παρούσας, οι υπόχρεοι τηλεφωνητές / τριες οσάκις δέχονται κλήσεις για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας (Ε-12Β), άμεσα να ενημερώνουν τον επόπτη του τηλεφωνικού κέντρου και εκείνος τον προϊστάμενο της βάρδιας. Ο προϊστάμενος βάρδιας οφείλει την άμεση ενημέρωση περιπολικού οχήματος ή δικύκλου στην διεύθυνση του συμβάντος, να παρακολουθεί την εξέλιξη αυτού δίνοντας της ενδεικνυόμενες οδηγίες και εντολές κατά περίπτωση. Παράλληλα, οφείλει να ενημερώνει τον συντονιστή του ΣΕΚ και τον Διευθυντή Αστυνομίας τοπικής αρμοδιότητας του περιστατικού.

Επισημαίνεται η ευαισθησία και η σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύετε σε κάθε περιστατικό που διαχειρίζεστε ενδοοικογενειακής βίας – αρχές που χαρακτηρίζουν την φύση της εργασίας σας και την συμβολή της στην καταπολέμηση αυτής.

Το παρόν να κοινοποιηθεί ενυπογράφως σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Επιχειρήσεων.

Παρακαλώ για την απαρέγκλιτη υλοποίηση των ως άνω διατασσομένων.

 

ΑΤ Αγίων Αναργύρων, Ελλάδα, Αστυνομία, ΕΛΛΑΣ, δολοφονία , Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, Κυριάκος Μητσοτάκης, κυβέρνηση, Αστυνομικοί , ο φονιάς της 28χρονης Κυριακής, 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κυριακής, Κυριακή Γρίβα , Ελληνική Αστυνομία | Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr