Home Greek News Άγιοι Ανάργυροι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.: ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!

Άγιοι Ανάργυροι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.: ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!

by _
0 comment 198 views

Άγιοι Ανάργυροι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.: ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΡΙΒΑΣ…

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | 10:24 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Κατ’ αρχάς, ζητάμε όχι μόνο την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδή για αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ που έγινε λόγω της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ, αλλά και ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!

Διαβάστε επίσης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΤΑ…;;; για περισσότερα επ ‘αυτού για να καταλάβετε…

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΤΑ…;;;

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο άρθρο τους με τίτλο Άγιοι Ανάργυροι – Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, διαβάζουμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κι ο Χρυσοχοϊδης έχουν ξεκινήσει τις «καρατομήσεις» στην ΕΛΑΣ, κάτι ΑΝΑΛΟΓΟ που έχει κάνει η κυβέρνηση στην περίπτωση της τραγωδίας των Τεμπών. ΔΗΛΑΔΗ, ρίχνουν το φταίξιμο, μεταθέτουν την ευθύνη σε στελέχη κατώτερων βαθμίδων (και, εκ προκειμένω, της ΕΛΑΣ) ενώ υψηλόβαθμα στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης (που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι εδώ) συνεχίζουν να βγαίνουν…ΛΑΔΙ, να τη…ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ επειδή δεν τους κρατάει ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ η -ΔΗΘΕΝ– ελληνική «δικαιοσύνη»!!!… 

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. 

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

 

 

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα – είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες – ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Επίσης, σήμερα έλαβε χώρα η κηδεία της άτυχης Κυριακής. Δείτε το βίντεο…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΙΠ-ΣΟΚ….

Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης, σε εξέλιξη η ΕΔΕ – Στις 12:00 η κηδεία της Κυριακής|4/4/2024|ΕΡΤ

Λοιπόν, η εξής φωτογραφία-σοκ σας έρχεται αποκλειστικά -ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!– από τούτο το σάιτ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), γιατί αναγκαζόμαστε, πού και πού, να αναδείξουμε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα μας για να…ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ…ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της Κυριακής Γρίβας για τη μεγάλη τους απώλεια. Ο Θεός να τους παρηγορεί σε αυτήν δύσκολη στιγμή.

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!


 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!

 

 

ΑΤ Αγίων Αναργύρων, Ελλάδα, Αστυνομία, ΕΛΛΑΣ, δολοφονία , Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, Κυριάκος Μητσοτάκης, κυβέρνηση, Αστυνομικοί , ο φονιάς της 28χρονης Κυριακής, 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κυριακής, Κυριακή Γρίβα 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr