Home Greek News Δύο έγγραφα-σοκ στην «Διαύγεια» δείχνουν τον ένοχο για τα Τέμπη – Εμπλοκή και του Παπαθάναση προκειμένου να αθωωθεί ο Τριαντόπουλος και να κατηγορηθεί ο Αγοραστός.

Δύο έγγραφα-σοκ στην «Διαύγεια» δείχνουν τον ένοχο για τα Τέμπη – Εμπλοκή και του Παπαθάναση προκειμένου να αθωωθεί ο Τριαντόπουλος και να κατηγορηθεί ο Αγοραστός.

by _
0 comment 116 views

Δύο έγγραφα-σοκ στην «Διαύγεια» δείχνουν τον ένοχο για τα Τέμπη – Εμπλοκή και του Παπαθάναση προκειμένου να αθωωθεί ο Τριαντόπουλος και να κατηγορηθεί ο Αγοραστός.


Μια αποκάλυψη για το μπάζωμα στα Τέμπη κάνει σήμερα η εφημερίδα Εστία, η οποία φέρνει στο φως δύο έγγραφα σοκ στην «Διαύγεια» που δείχνουν τον ένοχο ή τους ενόχους, ανάλογα με την ανάγνωση που κάνει ο καθένας, για το μπάζωμα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης «αλλοίωσε» με υπουργική απόφαση του 2024 προηγούμενη του 2023, για να ενοχοποιήσει τον Αγοραστό (!!!) και να αθωώσει τον Τριαντόπουλο.



Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ.

ΠΗΓΗ »»  https://kontologis.gr/2024/03/04/dyo-engrafa-sok-stin-diavgeia-deichnoun-ton-enocho-gia-ta-tempi/


-Thanos Papadopoulos

Εμπλοκη και του Παπαθαναση, για αλλοιωση εγγραφων προκειμενου να αθωωθει ο Τριαντοπουλος και να κατηγορηθει ο Αγοραστος.

Στο μεταξυ, όλο και πληθαινουν οι επιβατες της Τραινοσε, που ομοιαζουν στον συγκεκριμενο τυχαιο επιβατη, που ηταν παρων και στη παρουσιαση του συστηματος τηλεδιοικησης…

 


Διαβάστε επίσης >> ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ – ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ! – Βήμα-βήμα οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ – ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ! – Βήμα-βήμα οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ magnesianews.gr


Αγοραστός για μπάζωμα στα Τέμπη: Δεν ενέπλεξα τον Τριαντόπουλο

Δημοσιεύθηκε 28/02/2024 19:03

Τον Χρήστο Τριαντόπουλο “δείχνει” ως τον κρατικό αξιωματούχο, ο οποίος έδωσε την εντολή για να μπαζωθεί άρον-άρον ο χώρος του δυστυχήματος των Τεμπών και να αλλοιωθούν ή να εξαφανιστούν στοιχεία από το τραγικό συμβάν, μαζί με υπολλείμματα νεκρών, η κ. Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο δυστύχημα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λάμψει η αλήθεια. Σε δηλώσεις της η κυρία Καρυστιανού εξηγεί πως προέκυψε το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος πριν βεβαίως γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Εξηγεί ότι η ίδια έστειλε εξώδικο στον τότε Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, διότι όπως αναφέρει είχε μάθει ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας εκτέλεσε αυτό το μπάζωμα. Στη συνέχεια η κυρία Καρυστιανού αναφέρει πως έλαβε γραπτή απάντηση από τον κύριο Αγοραστό, ο οποίος ανέφερε πως «εγώ ακολουθούσα εντολές». Και οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο ενώ έγιναν δύο συνεδριάσεις.

Ο ανακριτής
Η κυρία Καρυστιανού επισημαίνει επίσης ότι οι συγγενείς των θυμάτων φωνάζουν για το μπάζωμα από τις 15 Μαρτίου 2023, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε. Επίσης, αναφέρει για το πως λειτούργησε η δικαιοσύνη. Σημειώνει πως ο ανακριτής της υπόθεσης πήγε στο «Κουλούρι» – είναι η περιοχή όπου φυλάσσονται στοιχεία από τον τόπο του δυστύχήματος, όπως βαγόνια κλπ – εννέα μήνες μετά το συμβάν και πως αμφιβάλει εάν ο ανακριτής πήγε ποτέ στα Τέμπη. Κάνει τη απίστευτη καταγγελία πως είπαν στον ανακριτή αμέσως όταν το αντελήφθησαν, για το μπάζωμα, αλλά αυτός δεν σηκώθηκε από την καρέκλα να ελέγξει την καταγγελία.

Ο Αγοραστός διαψεύδει συγγενείς θυμάτων για το μπάζωμα των Τεμπών
Πολιτικός σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα του μπαζώματος του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών.

Το ποιος τελικά «έδωσε» την εντολή για μπάζωμα που κόστισε 700.000 ευρώ και ως αποτέλεσμα είχε να καλυφθούν στοιχεία της έρευνας;

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος, κατηγορείται από συγγενείς θυμάτων ως «εντολέας» του μπαζώματος. Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρνης Μάρθης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό επειδή είχε μάθει ότι εκείνος εκτέλεσε αυτό το μπάζωμα. Κι έλαβε απάντηση γραπτή ότι “εγώ ακολουθούσα εντολές”. Και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κ. Τριαντόπουλο. Ότι “έγιναν δυο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή” ήταν η απάντηση Αγοραστού, σύμφωνα με την ίδια. Το θέμα συζητήθηκε στη Βουλή με ευθεία ερώτηση που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Χρ. Τριαντόπουλο, με τον τελευταίο να λέει πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσα ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Η aftodioikisi.gr, στις 23 Νοεμβρίου 2023, επικοινώνησε με τον κ. Αγοραστό ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος για τα όσα γράφονται και λέγονται δεν θέλησε να σχολιάσει περεταίρω.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, δεν ενέπλεξα τον κ. Τριαντόπουλο», αρκέστηκε να πει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην aftodioikisi.

Ο κ. Αγοραστός, ρωτήθηκε αν διαψεύδει τόσο την κα Καρυστιανού όσο και τον κ.Βελόπουλο και επέμεινε: «Σας είπα, ότι τίποτα δεν ισχύει από όσα λέγονται. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε να σχολιάσω».

Η aftodioikisi.gr επέμεινε στα ερωτήματα προς τον κ. Αγοραστό, ζητώντας τη θέση του για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και κυρίως να μας δώσει τη δική του εικόνα για το τι συνέβη την «επόμενη μέρα» στο σημείο του δυστυχήματος.

«Θα αποδειχτούν όλα εν καιρώ», αρκέστηκε να πει ο κ. Αγοραστός και έκλεισε την κουβέντα εκεί.

Να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο κ. Αγοραστός «έδειξε» ως υπεύθυνους για το βιαστικό μπάζωμα του σημείου του δυστυχήματος μία σειρά από κυβερνητικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ >> https://magnesianews.gr/thessalia/agorastos-gia-mpazoma-sta-tempi-den-eneplexa-ton-triantopoylo.html

————

Τέμπη, Τραγωδία στα Τέμπη, Παπαθανασης, Τριαντοπουλος , Αγοραστος, μπάζωμα στα Τέμπη

TOP NEWS, ΕΣΤΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΜΠΑΖΩΜΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΤΕΜΠΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr