Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι «σκοτώθηκαν» 6 εκατ. δικοί τους ακόμη και….ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ…!!!

Οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι «σκοτώθηκαν» 6 εκατ. δικοί τους ακόμη και….ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ…!!!

by _
0 comment 79 views

Οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι «σκοτώθηκαν» 6 εκατ. δικοί τους ακόμη και….ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ…!!!

Nikolaos Sakellaropoulos · 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ ΒΊΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ ΤΏΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟ ΤΏΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ΕΒΡΑΊΟ ΧΊΤΛΕΡ…….ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΈΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΉΣ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΔΈΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΈΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΚΑΛΎΨΑΝΕ ΤΟ ΛΕΓΌΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ ΑΛΛΆ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΜΊΑ ΑΚΌΜΑ ΦΟΡΆ ΥΠΉΡΧΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΆ ΆΡΘΡΑ(1915) ΠΕΡΊ ΟΛΟΚΑΥΤΏΜΑΤΟΣ ΠΟΛΎ ΠΡΙΝ ΑΥΤΌ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ…(1933-1945)…… ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ… ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ…………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ  ΤΟ…ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ…ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ…!!!….

Ο Ronald S. Lauder, Αντώνης Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή. Οι Εβραίοι που έδωσαν διαταγή στον Σαμαρά να βάλει φυλακή τους Χρυσαυγίτες το 2013, τυχαίνει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της 11ης ΣΕΠΤ του 2001 σε συνεργασία με την κυβέρνηση Μπούς!!! 

Έγγραφο-βόμβα του Ερυθρού Σταυρού από το 1944: «Δεν βρήκαμε ίχνη εγκαταστάσεων για την εξόντωση αμάχων κρατουμένων στο Άουσβιτς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >> https://www.facebook.com/100034788305249/videos/760357976068639/


JEWS, HOLOCAUST, ISRAEL, 6 MILLION, LIES, PROPAGANDA, HOLOHOAX, Εβραίοι, Ολοκαύτωμα, απάτη, Β᾽Παγκόσμιος Πόλεμος, Β᾽ΠΠ, Χίτλερ, Ναζί, 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr