Home ΗΠΑ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αφού αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους… «Μ@ΛΑΚΕΣ», υπεβλήθη μετά για…βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αφού αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους… «Μ@ΛΑΚΕΣ», υπεβλήθη μετά για…βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

by _
0 comment 105 views
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αφού αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους Μ@ΛΑΚΕΣ, υπεβλήθη μετά για…βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αφού αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους Μ@ΛΑΚΕΣ, υπεβλήθη μετά για…βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αφού αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους… «Μ@ΛΑΚΕΣ», υπεβλήθη μετά για…βηματοδότη μετά από 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

Ο βετεράνος του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν ένας από τους πιο μεγάλους υποστηρικτές υπέρ των εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, αναρτώντας τακτικά στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εκτοξεύει προσβολές στους μη εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τον Σβαρτσενέγκερ, εκείνοι που επέλεξαν να ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα και να αρνηθούν το τρύπημα ήταν «ΜΑΛΑΚΕΣ» που μπορούσαν να πάνω «να ΓΑΜΗΘΟΥΝ».

Η ζωή κυλάει γρήγορα. Τρία χρόνια μετά την εκστρατεία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξαναγκάσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, ο Σβαρτσενέγκερ αντιμετωπίζει τα ίδια χρόνια καρδιακά προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς από τους εμβολιασμένους και ενισχυμένους συνομηλίκους του.

Ο Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι είχε κάνει τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς το τελευταίο διάστημα και τώρα χρειάζεται βηματοδότη για να συνεχίσει να χτυπά η κατεστραμμένη καρδιά του.

 


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Με βηματοδότη έπειτα από τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον κόσμο που περνάει κάτι παρόμοιο

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκεραποκάλυψε πως του τοποθετήθηκε βηματοδότης, την περασμένη εβδομάδα, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Ο 76χρονος ηθοποιός μίλησε στο podcast «Arnold’s Pump Club» κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

«Την περασμένη Δευτέρα έκανα εγχείρηση, για να γίνω λίγο περισσότερο “μηχάνημα”. Πήρα βηματοδότη. Πρέπει να σας πω, πως μόνο και μόνο αυτό που λέω, έρχεται σε αντίθεση με την ανατροφή μου στην Αυστρία, όπου κανείς δεν μίλησε ποτέ για ιατρικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια εξήγησε πως έχει λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους, που έχουν παρόμοια προβλήματα, που θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το δικό του, προκειμένου να βοηθήσει.

«Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα και email από ανθρώπους που γεννήθηκαν με διγλώχινη αορτική βαλβίδα, όπως εγώ, που μου λένε ότι το να μιλήσω για τις εγχειρήσεις αντικατάστασης βαλβίδας τους έδωσε κουράγιο και ελπίδα να αντιμετωπίσουν τις δικές τους. Αφού ξέρω λοιπόν, πως το να είμαι ειλικρινής, βοηθάει τους ανθρώπους, τι επιλογή έχω;», ανέφερε.

Το 2018, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς για αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας. Είχε κάνει ξανά την ίδια επέμβαση, για πρώτη φορά, το 1997.

Το 2020 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ξανά, για αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας. Πλέον, είναι καλά και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr