Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής ξοδεύει $1 δις. για να ακρωτηριαστούν σεξουαλικά τα αργεντινόπουλα με την αλλαγή φύλου!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής ξοδεύει $1 δις. για να ακρωτηριαστούν σεξουαλικά τα αργεντινόπουλα με την αλλαγή φύλου!!!

by _
0 comment 136 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής ξοδεύει $1 δις. για να ακρωτηριαστούν σεξουαλικά τα αργεντινόπουλα με την αλλαγή φύλου!!!

Είναι τελικά…ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ καθώς και ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΜΗΠΩΣ ο Χαβιέ Μιλέι & ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι…ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επίθετο και των δύο ανδρών είναι Μιλεικόφσκι!!! που θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ όσον αφορά στον ΜΙΛΕΙ!!!

ΜΗΠΩΣ ο Χαβιέ Μιλέι & ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι…ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επίθετο και των δύο ανδρών είναι Μιλεικόφσκι!!!


Ο Javier Milei ξοδεύει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε τρανς ορμόνες για τα παιδιά της Αργεντινής!!!

Τα παιδιά της Αργεντινής και άλλοι θα λάβουν ορμόνες αλλαγής φύλου και αναστολείς της εφηβείας που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους, με την ευγενική προσφορά του Προέδρου Χαβιέ Μιλέι…

από τη FRANKIE STOCKES
23 Μαρτίου 2024

Η κυβέρνηση του Προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό 827 εκατομμυρίων δολαρίων για ορμόνες αλλαγής φύλου των τρανς, συμπεριλαμβανομένων των αναστολέων της εφηβείας που θα παρέχονται σε παιδιά που θεωρούνται τρανς. Η μαζική αγορά φαρμάκων για τον ακρωτηριασμό του σώματος έρχεται αφότου ο Milei, μέλος του Φιλελευθέρου Κόμματος της Αργεντινής, και χαιρετίστηκε και δαιμονοποιήθηκε ως εικονίδιο της «δεξιάς», που μειώνει τις κρατικές δαπάνες, από ΜΜΕ και πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο – ειδικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Η κυβέρνηση του Προέδρου της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό 827 εκατομμυρίων δολαρίων για ορμόνες αλλαγής φύλου των τρανς, συμπεριλαμβανομένων των αναστολέων της εφηβείας που θα παρέχονται σε παιδιά που θεωρούνται τρανς. Η μαζική αγορά φαρμάκων για τον ακρωτηριασμό του σώματος έρχεται αφότου ο Milei, μέλος του Φιλελευθέρου Κόμματος της Αργεντινής, χαιρετίστηκε και δαιμονοποιήθηκε ως εικονίδιο της «δεξιάς» και μείωσε τις κρατικές δαπάνες από ΜΜΕ και πολιτικές προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο – ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Σύμφωνα με το αργεντίνικο ειδησεογραφικό έντυπο El Disenso, «η κυβέρνηση του Μιλέι θα δαπανήσει 827 εκατομμύρια σε εισροές για την ομογενοποίηση παιδιών, εφήβων και τρανς ενηλίκων».

Με άλλα λόγια, ο Milei ξοδεύει τουλάχιστον 827 εκατομμύρια δολάρια για να διευκολύνει τον ακρωτηριασμό και την πλήρη σωματική καταστροφή παιδιών από την Αργεντινή και άλλων πολιτών.

Όπως ανέφερε το El Diseno:

Η σημερινή κυβέρνηση μόλις δημοσίευσε την έγκριση αγοράς 827.255.100 $ σε ορμόνες τροποποίησης σώματος για το πρόγραμμα φύλου και διαφορετικότητας που παρέχει δωρεάν φάρμακα αναστολής και επαγωγή εφηβείας για παιδιά, εφήβους και τρανς ενήλικες.

Με την υπογραφή του Nicolás Posse και του Mario Antonio Russo, η κυβέρνηση επέτρεψε σήμερα την αγορά 105.000 δοχείων εισροών για ορμονοποίηση που ζήτησε η Διεύθυνση Φύλου και Διαφορετικότητας στο πλαίσιο του Νόμου 26.743.

Πρόκειται για τη Δημόσια Προσφορά 80-0025-LPU23, η οποία είχε επιβραδυνθεί από τον Ιούνιο του 2023 και ενεργοποιήθηκε εκ νέου από τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Επιτελάρχης Posse ενέκρινε σήμερα τον διαγωνισμό, κατακύρωσε τις γραμμές, εξουσιοδοτήθηκε να εκδώσει εντολές αγοράς και να καταλογίσει τη δαπάνη στον τρέχοντα προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας.

Όπως ανέφερε ο National File (Εθνικός Φάκελος), ο Μιλέι, ο οποίος ήταν προηγουμένως συνδεδεμένος με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έχει ήδη επικριθεί επειδή πρόδωσε τη λαϊκιστική ατζέντα που τον οδήγησε στην εκλογή.

Την πρώτη του ημέρα στην εξουσία, οπισθοχώρησε στην προεκλογική υπόσχεσή του να αποσύρει την Αργεντινή από τις Συμφωνίες του Παρισιού για το Κλίμα, το σχέδιο που υποστηρίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να καταστρέψει τη βιομηχανία και τις σύγχρονες ανέσεις για τον μέσο πολίτη στο όνομα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής». Οι Συμφωνίες του Παρισιού για το κλίμα θεωρούνται από πολλούς ως ένα τεράστιο άλμα προς τον έλεγχο του πληθυσμού, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι άνθρωποι είναι μια μορφή ζωής με βάση τον άνθρακα.

NATIONAL FILE:: Είναι ο Javier Milei ένας στρατιώτης σε λανθάνουσα μορφή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ;;;

Κεντρικό στοιχείο της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα είναι η δέσμευση για μαζική μείωση των εκπομπών άνθρακα εγκαταλείποντας τα λεγόμενα ορυκτά καύσιμα και τους άλλους μηχανισμούς που τροφοδοτούν τα αναπτυγμένα έθνη.

Με τη Συμφωνία που έχει εγκριθεί εδώ και καιρό από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς, η συνθήκη για το κλίμα έχει επικριθεί εδώ και χρόνια ως ένα σύστημα ελέγχου του πληθυσμού που θα απαιτήσει τελικά τη μείωση του άνθρακα που παράγεται από τον άνθρωπο, μόλις επιτευχθεί ο στόχος περιορισμού άλλων εκπομπών άνθρακα. .

Σύμφωνα με τη Συμφωνία, τα δυτικά έθνη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να συμφωνήσουν στη μαζική μείωση όλων των εκπομπών άνθρακα στο «καθαρό μηδέν», ενώ έθνη όπως η κομμουνιστική Κίνα αναμένεται να κάνουν πολύ λιγότερα.
σε αυτό που είναι προφανώς ένα σχέδιο ακρωτηριασμού του Δυτικού Κόσμου και στροφής της παγκόσμιας παραγωγής και επιρροής απότομα προς την Κίνα.

Η υποστήριξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν γίνεται αντιληπτό ότι πριν από την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της Αργεντινής, ο Javier Milei ήταν συνδεδεμένος με το WEF, παρευρεθεί μάλιστα στο Φόρουμ του για τη Λατινική Αμερική το 2014.
καθώς η παγκοσμιοποιητική οργάνωση έκανε μια βαριά ώθηση στη Λατινική Αμερική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: https://nationalfile.com/javier-milei-spends-nearly-1-billion-on-trans-hormones-for-argentine-kids/


Javier Milei Spends Nearly $1 Billion on Trans Hormones for Argentine Kids


READ ALSO >> Are Javier Milei and Benjamin Netanyahu…RELATED? The REAL last name of the both men is Mileikowsky!!!

Are Javier Milei and Benjamin Netanyahu…RELATED? The REAL last name of the both men is Mileikowsky!!!


Stew Peters

@realstewpeters

Jewish-owned president spending $1 billion of tax payer money to chop Argentine kid’s dicks off.



Frankie Stockes

@realStockes

Javier Milei Spends Nearly $1 Billion on Trans Hormones for Argentine Kids

The ‘right-wing populism’ was a PsyOp. The WEF and the tunnel-digging perverts have their man in Argentina. 

Read More 

@NationalFile

https://nationalfile.com/javier-milei-spends-nearly-1-billion-on-trans-hormones-for-argentine-kids/


Javier Milei Spends Nearly $1 Billion on Trans Hormones for Argentine Kids

Argentine children and others will receive taxpayer-funded sex change hormones and puberty blockers, courtesy of President Javier Milei.



The government of Argentine President Javier Milei is spending a whopping $827 million on transgender sex change hormones, including puberty blockers that will be provided to children deemed trans. The massive purchase of body mutilation drugs comes after Milei, a member of Argentina’s Libertarian Party, was both hailed and demonized as a “right-wing” icon and government spending slasher by media and political figures all over the world – especially in the United States.

According to the Argentine news publication El Disenso, “the Milei government will spend 827 million on inputs for the homogenization of children, adolescents and trans adults.”

In other words, Milei is spending at least $827 million to facilitate the mutilation and complete bodily destruction of Argentine children, and other citizens.



As El Diseno reported:

The current government has just published the approval of a purchase of $ 827,255,100 in body modification hormones for the gender and diversity program that provides free inhibition drugs and pubertal induction for children, adolescents and trans adults.

 

With the signature of Nicolás Posse and Mario Antonio Russo, the government today enabled the purchase of 105,000 containers of inputs for hormonalization requested by the Directorate of Gender and Diversity within the framework of Law 26,743.

 

This is Public Bidding 80-0025-LPU23, which had been slowed since June 2023 and was reactivated from January 2024.

 

Chief of Staff Posse today approved the tender, awarded the lines, authorized to issue purchase orders and impute the expense to the current budget of the Ministry of Health.

Javier Milei Buys Millions Worth of Trans Hormones

Related: Argentine President-elect Javier Milei is Converting to Judaism; Visits Tunnel-Digging Chabab-Lubavitch HQ in New York City

As National File has reported, Milei, who’s previously been affiliated with the World Economic Forum, has already been ripped for betraying the populist agenda that got him elected.

Related: Argentina’s ‘Outsider’ President-elect Tied to WEF



On his first day in office, he backpedaled on his campaign promise to pull Argentina out of the Paris Climate Accords, the World Economic Forum-backed scheme to destroy industry and modern comforts for the average citizen in the name of combatting “climate change.” The Paris Climate Accords are seen by many as a giant leap toward population control, considering that humans are a carbon-based life form.

NATIONAL FILE: Is Javier Milei a World Economic Forum Sleeper Soldier? 

Central to the Paris Climate Accord is a pledge to massively reduce carbon emissions by abandoning so-called fossil fuels and the other mechanisms that power developed nations.

 

With the Accord long endorsed by the World Economic Forum and other globalist organizations, the climate treaty has been criticized for years as a population control scheme that will eventually demand the reduction of human-produced carbon, once the goal of limiting other carbon emissions is reached.

Under the Accord, Western nations, like the United States, must agree to massively cutting all carbon emissions down to “net zero,” while nations like Communist China are expected to do far less, in what is quite obviously a plan to cripple the Western World and pivot global production and influence sharply toward China.

 

The World Economic Forum’s backing of the Paris Climate Accord becomes all the more interesting when it is realized that before running for President of Argentina, Javier Milei was affiliated with the WEF, even attending its Forum on Latin America in 2014, as the globalist organization made a heavy push into Latin America that continues to this day.

 



TRUE COLORS: Javier Milei Betrays Populist Agenda on Day 1

SOURCE: https://nationalfile.com/javier-milei-spends-nearly-1-billion-on-trans-hormones-for-argentine-kids/

–––––––––

Διεθνείς ειδήσεις, LGBTQ, Ειδήσεις, Πολιτική

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr