Home Greek News Άλλαξε στρατόπεδα ο ΠΟΥΣΤελάκης!! Επέλεξε τελικά τη Θήβα αντί για τη Σπάρτη γιατί φοβόταν να του ανοίξουν εκεί νέα….ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ οι…ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!!!

Άλλαξε στρατόπεδα ο ΠΟΥΣΤελάκης!! Επέλεξε τελικά τη Θήβα αντί για τη Σπάρτη γιατί φοβόταν να του ανοίξουν εκεί νέα….ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ οι…ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!!!

by _
0 comment 121 views
 Στέφανος Κασσελάκης: Π…
 Στέφανος Κασσελάκης: Π…

Άλλαξε στρατόπεδα ο ΠΟΥΣΤελάκης!! Επέλεξε τελικά τη Θήβα αντί για τη Σπάρτη γιατί φοβόταν να του ανοίξουν εκεί νέα….ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ οι…ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!!!

Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ – Γιάννης Κουντούρης: Στέλνουν τον μεγάλο ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΣΕΛ να μολύνει τα ιερά εδάφη της οικογένειάς μας στη Σπάρτη!!! Περιμένει με το στόμα ΑΝΟΙΚΤΟ ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!  που είχαμε γράψει πριν μια εβδομάδα γιατί τα δικά μας άρθρα ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ όσον αφορά στην ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!!

ΣΟΚ – Γιάννης Κουντούρης: Στέλνουν τον μεγάλο ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΣΕΛ να μολύνει τα ιερά εδάφη της οικογένειάς μας στη Σπάρτη!!! Περιμένει με το στόμα ΑΝΟΙΚΤΟ ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Στέφανος Κασσελάκης: Πέρασε την πύλη του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας

Η βόλτα στη Θήβα, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και τα δώρα από ντόπιους – «Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μου» έγραψε στο Instagram

Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε ακριβώς στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, είχε υπηρετήσει επίσης στο Πυροβολικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης  έφτασε στη Θήβαλίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, ωστόσο έκανε αρκετές στάσεις μέχρι να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, αγοράζοντας απαραίτητα πράγματα για τη θητεία του ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Στις 16:00 το απόγευμα κατέβηκε από το τζιπ, στο οποίο επέβαινε και αφού έβγαλε τα πράγματά του, χαιρέτισε τον πατέρα του αλλά και φίλους και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν έξω από το στρατόπεδο. Λίγο αργότερα, έχοντας μαζί του ένα σακ βουαγιάζ, μία τροχήλατη βαλίτσα και ένα νεσεσέρ, έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα στην πύλη του στρατοπέδου και εισήλθε.

ΕΛΛΆΔΑ, Στρατός, Ένοπλες Δυνάμεις, ειδήσεις, ΣΥΡΙΖΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr