Home Greek News ΣΟΚ – Γιάννης Κουντούρης: Στέλνουν τον μεγάλο ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΣΕΛ να μολύνει τα ιερά εδάφη της οικογένειάς μας στη Σπάρτη!!! Περιμένει με το στόμα ΑΝΟΙΚΤΟ ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!

ΣΟΚ – Γιάννης Κουντούρης: Στέλνουν τον μεγάλο ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΣΕΛ να μολύνει τα ιερά εδάφη της οικογένειάς μας στη Σπάρτη!!! Περιμένει με το στόμα ΑΝΟΙΚΤΟ ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!

by _
0 comment 168 views

ΣΟΚ – Γιάννης Κουντούρης: Στέλνουν τον μεγάλο ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΣΕΛ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) να μολύνει τα ιερά εδάφη της οικογένειάς μας στη Σπάρτη!!! Περιμένει με το στόμα ΑΝΟΙΚΤΟ ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Μαρ. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥΣΤΕΛΑΚΗΣ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ…ΓΚΕΪ;;; – ΘΑ “ΜΟΛΥΝΕΙ” ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ!!! για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται….

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥΣΤΕΛΑΚΗΣ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ…ΓΚΕΪ;;; – ΘΑ “ΜΟΛΥΝΕΙ” ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ…. 

Το 1954, ο Συνταγματάρχης Δαβάκης πήγαινε στο χωριό του στη Μάνη και, περνώντας έξω από την Σπάρτη κοντά στο Γύθειο, είδε το ωραίο τοπίο μεταξύ Ταΰγετου και Πάρνωνα, δίπλα στον Ευρώτα ποταμό, και κοντά στη θάλασσα στο Γύθειο, Όταν επέστρεψεν εις Αθήνας, αυτό το τοπίον το πρότεινε στην Βουλή για να γίνει παιδίον στρατιωτικόν. Και αυτό θα γίνει το γνωστό Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού-Μεταφορών Νεοσυλλέκτων, το ΚΕΕΜ, εκεί δηλαδή που θα στείλουν τον μεγάλο….ΚΙΝΑΙΔΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Της Βουλής της ήρεσεν η πρότασις και την ενέκριναν αμέσως μετά. Ειδοποίησαν τους αγρότες και πήραν συνολικά 650 στρέμματα γης. Εντωμεταξύ, εμάς τους Κουντούρηδες μας πήραν, τουλάχιστον, 62 στρέμματα.

Στο χωράφι αυτό είχε φυτέψει ο αδελφός μου 400 δέντρα καρποφόρα, δέντρα και ελιές. Και είναι κοντά στο ποτάμι Ρασίνα που είχαμε φυτέψει κήπο και καριδιές.

Η τότε κυβέρνησις, λοιπόν. βάσει του Νόμου Περί Απαλλοτριώσεως μας απεζημίωσε και καθόρισε το πόσον που να μας απολλοτριώσει.

Εμάς μας έδωσαν –για 62 στρέμματα παρακαλώ πολύ– ΜΟΝΟΝ 18.000 δραχμές!!! ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Συγκεντρώθηκαν όλοι οι αγρότες και πήγαιναν στο συμβούλιο επικρατείας να βρούμε το δίκιο τους. Αυτό έλαβε χώρα το 1955.

Και τελικά δε βρήκαμε το δίκιο μας στο Συμβούλιο Επικρατείας, αφού υπερίσχυσε η κυβέρνησις!!!

Οι αγρότες απογοητευθήκαν πολύ και στο τέλος αναγκάστηκαν υπό μεγάλην πίεσιν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούσαν να τα βάλουν άλλο με το τότε Καθεστώς που κυβερνούσε την Ελλάδα, και έτσι, σαν τους καλούς πατριώτες ήταν, είπαν τελικά χαλάλι του το κράτος. Και έτσι ιδρύθηκε η βάσις αυτής!!!

ΩΣΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, με αυτήν την απόφασιν ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕΝ ΠΟΤΕ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΙΟΙ, και έκτοτε, προσπαθούμε να βρούμε και εμείς το δίκιο μας!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ: 

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΑΣΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕ, ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 36 ΧΡΟΝΩΝ.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ… ΚΙΝΑΙΔΟΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ, ΤΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ!!! Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ!!! 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ “ΦΑΝΤΑΡΟΣ” (ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο…ΚΑΙΑΔΑΣ!!!

Ενοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Ελλάδα, ΣΥΡΙΖΑ, γκεϊ, πούστηδες, Ομοφυλόφιλοι , ΛΟΑΤΚΙ, γάμος ομοφυλων ζευγαριών, 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr