Home Greek News O Εμανουέλ Μακρόν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι η σύζυγός του γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ

O Εμανουέλ Μακρόν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι η σύζυγός του γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ

by _
0 comment 154 views
O Εμανουέλ Μακρόν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι η σύζυγός του γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ
O Εμανουέλ Μακρόν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι η σύζυγός του γεννήθηκε…ΑΝΔΡΑΣ

O Εμανουέλ Μακρόν απαντά για πρώτη φορά στις φήμες ότι η σύζυγός του γεννήθηκε άνδρας


Διαβάστε επίσης! >> Η Πρώτη «Κυρία» της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας! – Επιβεβαιώνεται ότι είναι…ΑΡΡΗΝ που είχε ασελγήσει πάνω στο μικρό…ΕΜΑΝΟΥΕΛ στα 15 του!!!

Η Πρώτη «Κυρία» της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας! – Επιβεβαιώνεται ότι είναι…ΑΡΡΗΝ που είχε ασελγήσει πάνω στο μικρό…ΕΜΑΝΟΥΕΛ στα 15 του!!!


Οργισμένος εμφανίστηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, για τους ισχυρισμούς ότι η σύζυγός του, Μπριζίτ, γεννήθηκε άντρας. Ισχυρισμοί που επανήλθαν στη δημοσιότητα μετά τη συνέντευξη της κόρης της, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με τη μητέρα της, όταν εκείνη ήταν παντρεμένη και ο Μακρόν ο 17χρονος μαθητής της.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, λοιπόν, χωρίς να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του, χαρακτήρισε τις φήμες «ψευδείς και κατασκευασμένες» και εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή του για τα συνεχή fake news για την Μπριζίτ Μακρόν.

«Το χειρότερο είναι οι ψευδείς πληροφορίες και τα κατασκευασμένα σενάρια», είπε ο Μακρόν, σύμφωνα με την Daily Mail. «Οι άνθρωποι τελικά τα πιστεύουν και σε ενοχλούν, ακόμα και στην προσωπική σου ζωή».

Ο Μακρόν μίλησε την Παρασκευή στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μετά την συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος στην άμβλωση. Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι οι ισχυρισμοί ότι η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άνδρας είναι διαδικτυακές επιθέσεις μισογυνισμού από τις οποίες οι γυναίκες υποφέρουν καθημερινά.

ΠΗΓΗ >> https://www.female-g.com/2024/03/10/o-%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AD%CE%BB-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Γαλλία, Διεθνή, Brigitte Macron, Emmanuel Macron , France, transgender, τρανς, τρανσεξθαλ , ΛΟΑΤΚΙ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr