Home ΚΟΣΜΟΣ Η Πρώτη «Κυρία» της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας! – Επιβεβαιώνεται ότι είναι…ΑΡΡΗΝ που είχε ασελγήσει πάνω στο μικρό…ΕΜΑΝΟΥΕΛ στα 15 του!!!

Η Πρώτη «Κυρία» της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας! – Επιβεβαιώνεται ότι είναι…ΑΡΡΗΝ που είχε ασελγήσει πάνω στο μικρό…ΕΜΑΝΟΥΕΛ στα 15 του!!!

by _
0 comment 316 views

Η Πρώτη «Κυρία» της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας! – Επιβεβαιώνεται ότι είναι…ΑΡΡΗΝ (ή ΑΡΡΕΝ) που είχε ασελγήσει πάνω στο μικρό…ΕΜΑΝΟΥΕΛ στα 15 του!!!

Οι δικαστές απέρριψαν την καταγγελία της Μπριζίτ Μακρόν κατά των δύο γυναικών που την κατηγόρησαν ότι υποβλήθηκε σε αλλαγή φύλου στα 18 της.

Σε πρόσφατο άρθρο του NewsBeast.gr πάνω σε αυτό το θέμα με ημερ. 18 Φεβ, 2023 και με τίτλο Γαλλία: Καταδικάστηκαν δύο γυναίκες που διέδιδαν ότι η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άνδρας διαβάζουμε τα εξής…

Σε κάθε μία ξεχωριστά επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ

Δικαστήριο στη Γαλλία καταδίκασε δύο γυναίκες, οι οποίες διέδιδαν την ψευδή φήμη, ότι η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άνδρας και όχι γυναίκα.

 

Όπως αναφέρει το politico.eu, τον Δεκέμβριο του 2021, οι δύο γυναίκες –η μία υποδυόταν την ανεξάρτητη δημοσιογράφο και η άλλη υποδυόταν τη μάντισσα– είπαν σε ένα βίντεο στο YouTube ότι η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν γεννήθηκε στην πραγματικότητα ως άνδρας, ονόματι Ζαν Μισέλ Τρονιέ (το πραγματικό όνομα του αδελφού τής Μπριζίτ Μακρόν). Ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι ο πρώτος σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν δεν υπήρξε ποτέ και ότι δεν είχε κυοφορήσει τα τρία της παιδιά.

 

Την Τρίτη, λοιπόν, το δικαστήριο του Lisieux επέβαλε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κάθε μία από τις γυναίκες, μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσαν εναντίον τους η Μπριζίτ Μακρόν και ο αδελφός της, Ζαν Μισέλ Τρονιέ, τον Φεβρουάριο του 2022.

 

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το 2022, καθώς ο Εμανουέλ Μακρόν επεδίωκε να επανεκλεγεί, την τρανσφοβική φήμη υιοθέτησαν ακροδεξιές ομάδες, υποστηρικτές των Κίτρινων Γιλέκων και αντιεμβολιαστές, σύμφωνα με τη «Le Monde».

Τώρα έρχεται το μεγάλο σάιτ Zero Hedge να…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορούμενων γυναικών και με το…ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!….

_______________________

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας χάνει μήνυση κατά δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι είναι άντρας!

Οι δικαστές απέρριψαν την καταγγελία της Μπριζίτ Μακρόν κατά των δύο γυναικών που την κατηγόρησαν ότι υποβλήθηκε σε αλλαγή φύλου στα 18 της.

από Zero Hedge
12 Μαρτίου 2023, 10:05 π.μ

Η Μπριζίτ Μακρόν, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπέβαλε καταγγελία πέρυσι κατά δύο γυναικών που ανέβασαν ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «Η Μπριζίτ Μακρόν είναι άντρας» (Brigitte Macron is a man). Το βίντεο ισχυριζόταν ότι η Μπριζίτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στα 18 της.

Την Τετάρτη, η γαλλική εφημερίδα Le Point ανέφερε ότι την καταγγελία της Μπριζίτ εναντίον των δύο γυναικών «ακύρωσε≥ δικαστής του Παρισιού…!!!

Στην απόφασή του, το δικαστήριο, το οποίο συμβουλεύτηκε το Associated Free Press,, κήρυξε άκυρη την κλήτευση της Μπριζίτ Μακρόν για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και δικαιωμάτων ιδιοκτησίας εικόνων, θεωρώντας ότι τα στοιχεία που κατήγγειλε έπρεπε να χαρακτηριστούν ως δημόσια δυσφήμιση.

Η Μπριζίτ Μακρόν, ο αδελφός της και τα τρία παιδιά της Πρώτης Κυρίας είχαν ορίσει δύο γυναίκες για να καταθέσουν στις 15 Φεβρουαρίου 2022, την μία παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως «μέντιουμ» και την άλλη ως «ανεξάρτητη δημοσιογράφο».

Ζήτησαν από το δικαστήριο να καταδικάσει αυτές τις δύο γυναίκες, να τους πληρώσουν αποζημίωση επειδή μετέδωσαν στο κανάλι YouTube του «μέντιουμ», στις 10 Δεκεμβρίου 2021, μια εκπομπή με τίτλο «Μια απόλυτα εκκεντρική διατριβή», σύμφωνα με την οποία η Μπριζίτ Μακρόν, γεννημένη ως…άντρας με το όνομα Trogneux , δεν υπάρχει και δεν θα υπήρχε ποτέ, αλλά ότι ο αδερφός… ΤΟΥ θα είχε αναλάβει αυτή την ταυτότητα αφού άλλαζε φύλο.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, συνοδευόμενη από τους καλύτερους δικηγόρους, έκανε λάθος χαρακτηρίζοντας την καταγγελία της ως συκοφαντική δυσφήμιση παρά ως παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Εκτός κι αν προσπαθήσει να αποσύρει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό και να μην προχωρήσει άλλο», έγραψε το γαλλικό μέσο ενημέρωσης Le Média en 4-4-2.

Η φήμη της Brigitte ότι στην πραγματικότητα είναι τρανς εμφανίστηκε γύρω από τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2022. Παρά το γεγονός ότι το βίντεο έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και ήταν δημοφιλές στο Twitter για μέρες, ο Emmanuel πέτυχε μια νίκη.

ΩΣΤΟΣΟ, μια πιο σοβαρή κατηγορία είναι η σχέση που είχε η Μπριζίτ με τον Εμμανουέλ όταν εκείνη ήταν 39 ετών και εκείνος ήταν...15 ετών μαθητής…

ΜΠΛΙΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!

Κι όμως η «κα» «Brigitte»….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ…«ΜΟΝΗ» (ΜΟΝΟΣ!!!)….

 

Διαβάστε επίσης τα εξής για να καταλάβετε …

Εγγράφηκε η «Μισέλ» Ομπάμα για να ψηφίσει ως…ΑΝΔΡΑΣ το 1994 σύμφωνα με τη Πολιτεία του Ιλινόις!!! Άλλαξε επίσημα το φύλο “της” σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός “της” ήταν υποψήφιος για την προεδρία…!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ τα παιδιά του Μπαράκ και της «Μισέλ» Ομπάμα! Βρέθηκαν οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Θύμα του Τ. Επσταϊν σε δικαστήριο: Έχω κασέτες που δείχνουν τους ΟΜΠΑΜΑ να βιάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Θα τους υποδεχθεί η ΕΛΛΑΔΑ τον Ιούλιο!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr