Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

by _
0 comment 53 views
Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024
Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε την 9η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Ακρόπολις» και εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

ΗΔώρα Γκουντούρα θα εκπροσωπήσει την ελληνική ξιφασκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Η Ελληνίδα κατέκτησε την 9η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Ακρόπολις» και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

Η Γκουντούρα πήρε το ένα από τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια της παγκόσμιας βαθμολόγησης, καθώς οι υπόλοιπες συμμετοχές της Γηραιάς Ηπείρου προκύπτουν μέσα από το ομαδικό. Ετσι, η Ελλάδα θα έχει εκπρόσωπο στο όπλο της σπάθης γυναικών για τέταρτη διαδοχική διοργάνωση μετά το 2012 (Βασιλική Βουγιούκα), το 2016 (Βασιλική Βουγιούκα) και το 2021 (Δώρα Γκουντούρα).

Η Ελληνίδα ξιφομάχος έγινε το 57ο μέλος της ελληνικής αποστολής στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στο αγώνισμά της θα λάβουν μέρος συνολικά 35 αθλήτριες στο Παρίσι.



Η Δέσποινα Γεωργιάδου δυστυχώς δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο Παρίσι παρότι βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι η δευτεραθλήτρια κόσμου του 2023.

Ακόμα και με τα πιο αισιόδοξα σενάρια, στα τουρνουά που μεσολαβούν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα ξεπεράσει τους 172 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Γκουντούρα. Θυμίζουμε, πως υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο ατομικό εισιτήριο για την Ελλάδα σύμφωνα με το ισχύον Ολυμπιακό σύστημα πρόκρισης.

ΠΗΓΗ >> https://www.kathimerini.gr/athletics/562917247/i-dora-gkoyntoyra-prokrithike-stoys-olympiakoys-agones-toy-2024/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr