Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

by _
0 comment 100 views
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η εφημερίδα “Καθημερινή”, όλοι γνωρίζετε ότι ανήκει στο δημοσιογραφικό οργανισμό του μεγάλο-επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου! Στον οποίο ανήκει – μεταξύ άλλων – και ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ! Όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Κλπ. κλπ.

Η εν λόγω εφημερίδα λοιπόν λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων μεταπολίτευσης στην χώρα μας, δηλαδή όταν οι “Δημοκράτες” έφεραν την μεταπολιτευτική Δημοκρατία – κατ΄ όνομα – στην Πατρίδα, σκέφτηκε να διοργανώσει τριήμερο συνέδριο με θέμα “Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά” στην αίθουσα της Εθνικής Πινακοθήκης, από 29 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2024!

Βέβαια και επειδή δεν λείπει ποτέ ο “Μάρτης από την Σαρακοστή”, μεταξύ των συνδιοργανωτών ήταν το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics!……

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >>

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Ελλάδα, Πολιτική, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ντόρα Μπακογιάννη , Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics, Νίκου Κοτζιά

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr