Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βροχή αντιδράσεων για το mea culpa Τσίπρα: Βολές από Πολάκη και άλλα στελέχη του κόμματος, σιγή από Παππά

Βροχή αντιδράσεων για το mea culpa Τσίπρα: Βολές από Πολάκη και άλλα στελέχη του κόμματος, σιγή από Παππά

by _
0 comment 90 views
Βροχή αντιδράσεων για το mea …
Βροχή αντιδράσεων για το mea …

Βροχή αντιδράσεων για το mea culpa Τσίπρα: Βολές από Πολάκη και άλλα στελέχη του κόμματος, σιγή από Παππά

Για ατυχή διαχείριση έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός στα θέματα της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών – Οι δηλώσεις Πολάκη, Ακρίτα και Μωραΐτη

Ντόμινο αντιδράσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του πρώην προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαρακτήρισε «ατυχή» τη διαχείριση του ζητήματος των τηλεοπτικών αδειών και της Novartis.

Τον χορό των αντιδράσεων άνοιξε ο Παύλος Πολάκης και ακολούθησε η Έλενα Ακρίτα, ενώ συνεργάτες του Νίκου Παππά έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από πλευράς του πρώην υπουργού.

Στην τοποθέτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ.Τσίπρας για τη διαχείριση της υπόθεσης τηλεοπτικών αδειών γράφει τα εξής: «”Ατυχής η διαχείριση (μας) στις τηλεοπτικές άδειες και στην υπόθεση Novartis. Βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλοκή με ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή”. Αλέξης Τσίπρας στη δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη. όταν το ωωωτιείπε παίρνει επικές διαστάσεις….».



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr