Home ΗΠΑ Τραμπ: Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας! Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ΗΠΑ, vid

Τραμπ: Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας! Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ΗΠΑ, vid

by _
0 comment 101 views
Τραμπ: Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας! Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ΗΠΑ, vid
Τραμπ: Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας! Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ΗΠΑ, vid

Τραμπ: Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας! Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ΗΠΑ, vid

Τι δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος…

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΕΛ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, κάλεσε σήμερα τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να υποβληθεί σε εξετάσεις γνωστικών ικανοτήτων, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος «αρίστευσε» σε αυτό το τεστ.

«Θα πρέπει να περάσει τεστ γνωστικών ικανοτήτων» έγραψε στην ανάρτησή του ο 77χρονος επιχειρηματίας αναφερόμενος στον πρόεδρο, που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός του. «Ίσως έτσι θα δούμε γιατί παίρνει τόσο φρικτές αποφάσεις» πρόσθεσε.



Όσο πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές το θερμόμετρο ανεβαίνει!

Χαρακτηριστικό είναι πως στην αμερικανική πολιτεία Μέριλαντ, όπου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Συνέδριο Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC), Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο για επιτυχία που θα ισοδυναμεί με εκδίκηση!

«Πριν από τέσσερα χρόνια σας είπα ότι εάν ο διεφθαρμένος Τζο Μπάιντεν κέρδιζε τον Λευκό Οίκο, τα σύνορά μας θα καταργούνταν, η μεσαία τάξη μας θα διαλυόταν και οι κοινότητές μας θα μαστίζονταν από αιματοχυσία, χάος και βίαιο έγκλημα. Είχα δίκιο σε όλα », είπε ο πρώην πρόεδρος.

Και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε ένα συνοριακό πρόβλημα το οποίο είναι 20 φορές χειρότερο από αυτό που είχαμε το 2016; 20 φορές!!!

 

Και θα το λύσουμε κι αυτό επίσης. Αλλά θα χρειαστεί πολύ έντονη δράση και θα πρέπει να συμβεί γρήγορα πριν καταληφθεί εντελώς η χώρα μας…

 

Η νίκη σας θα είναι η απόλυτη δικαίωσή μας, η ελευθερία σας θα είναι η απόλυτη ανταμοιβή μας και η άνευ προηγουμένου επιτυχία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα είναι η τελική και απόλυτη εκδίκησή μου. Αυτό θέλω. Η επιτυχία θα ‘ναι η εκδίκησή μας».

 



 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΗΓΗ > https://www.el.gr/diethni/tramp-ayti-tha-einai-i-ekdikisi-mas-ane/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr