Home ΚΟΣΜΟΣ Μπριζίτ Μακρόν – Η κόρη της έμαθε στα 10 της ότι η μητέρα της τα είχε με τον 17χρονο Εμανουέλ: Με πλήγωσε η απαγορευμένη σχέση τους

Μπριζίτ Μακρόν – Η κόρη της έμαθε στα 10 της ότι η μητέρα της τα είχε με τον 17χρονο Εμανουέλ: Με πλήγωσε η απαγορευμένη σχέση τους

by _
0 comment 96 views
Μπριζίτ Μακρόν – Η κόρη της έμαθε στα 10 της ότι η μητέρα της τα είχε με τον 17χρονο Εμανουέλ: Με πλήγωσε η απαγορευμένη σχέση τους
Μπριζίτ Μακρόν – Η κόρη της έμαθε στα 10 της ότι η μητέρα της τα είχε με τον 17χρονο Εμανουέλ: Με πλήγωσε η απαγορευμένη σχέση τους

Μπριζίτ Μακρόν – Η κόρη της έμαθε στα 10 της ότι η μητέρα της τα είχε με τον 17χρονο Εμανουέλ: Με πλήγωσε η απαγορευμένη σχέση τους

Η μικρότερη κόρη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας μιλά για πρώτη φορά για την μητέρα της και τον πρόεδρο – Από το σοκ της σχέσης με έναν κατά πολύ νεότερο μαθητή της στον αγαπημένο πατριό με τις συμβουλές του

Ήταν μόλις 10 ετών η Τιφέν Οζιέρ, κόρη της καθηγήτριας Μπριζίτ Τρονιέ, όταν έμαθε ότι η μητέρα της είχε παράνομη σχέση με τον ανήλικο μαθητή της, Εμανουέλ Μακρόν.

Αυτή η απαγορευμένη σχέση την πλήγωσε, λέει σήμερα, μιλώντας για πρώτη φορά για αυτόν τον δεσμό που σκανδάλισε τη γαλλική επαρχία.



Σε συνέντευξή της στο Paris Match η δικηγόρος σήμερα Οζιέρ, που σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο μυθιστόρημά της, αναφέρει ότι έμαθε για τη σχέση της μητέρας της με τον Μακρόν μόλις στα 10 της. Τα άλλα δύο αδέλφια της ήταν μεγαλύτερα: 19 ετών ο Σεμπαστιέν και 17 η Λοράνς, που ήταν και συμμαθήτρια του Μακρόν.

Η Μπριζίτ ήταν ακόμη παντρεμένη, οπότε, κατά την κόρη της, τα τρία παιδιά της έπρεπε να αντέξουν τα συνεχή -και ενίοτε κακεντρχή- σχόλια που γίνονταν για αυτή τη σχέση. Σήμερα το προσεγγίζει διαφορετικά: «Έμαθα πολλά για την ανθρώπινη φύση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ουσιώδη και να προχωράμε μπροστά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την κριτική» λέει.

Υπενθυμίζει ότι όλα αυτά γίνονταν σε μια μικρή πόλη της επαρχίας, την Αμιένη στη βόρεια Γαλλία. Δεν υπήρχαν ακόμη κοινωνικά δίκτυα, αλλά «όλα ήταν γνωστά». Και όμως, «στάθηκα στο ύψος μου, απέκτησα ανοιχτό μυαλό και απέκτησα μεγάλη ανοχή», συνεχίζει.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η Οζιέρ, όπως σημειώνει η Daily Mail, για το ότι ο πατέρας της αναγκάστηκε να φύγει ταπεινωμένος από το οικογενειακό σπίτι το 1994. Το διαζύγιο βγήκε μόλις το 2006 και ένα χρόνο αργότερα έγινε ο γάμος της Μπριζίτ με τον Εμανουέλ.



Η κόρη της Μπριζίτ λέει τώρα ότι «έχω έναν αγαπημένο πατέρα και έναν αγαπημένο πατριό». Η Τιφέν αναφέρεται στον πατέρα της στον ενεστώτα και ας πέθανε το 2019 σε ηλικία 68 ετών.

Μίλησε όμως και για τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούσαν το 2021 στα κοινωνικά δίκτυα ότι η Μπριζίτ Μακρόν είχε γεννηθεί άντρας. «Ανησυχώ για το επίπεδο της κοινωνίας όταν ακούω αυτά που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το ότι η μητέρα μου είναι άνδρας. Λέγεται με τόσο αυτοπεποίθηση, πώς μπορούμε να αντισταθούμε στην παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα;».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπριζίτ Μακρόν κέρδισε πέρυσι υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον δημοσιογράφων που είχαν κυκλοφορήσει τις φήμες για το φύλο της.

tiphaine-auziere
Η Τιφέν Οζιέρ με τη μητέρα της Μπριζίτ Μακρόν την ημέρα των εκλογών του 2017

Στο Paris Match η Τιφέν μιλά για τα παιδικά της χρόνια. Λέει ότι έχει όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια της στην Αλσατία, όπου έμεινε έως τα 7 της χρόνια λόγω της δουλειάς του πατέρα της. Οι γονείς της, προσθέτει, της μετέδωσαν τη δουλειά ως αξία. «Πάντα τους έβλεπα να φεύγουν νωρίς και να επιστρέφουν αργά. Ήταν αφοσιωμένοι στις σπουδές των παιδιών τους».



Μιλά όμως και για την οικογένεια της μετά την άφιξη του Μακρόν.

Όπως λέει, αποκαλούσε τον Μακρόν «το UFO». Ήταν ένας άνθρωπος τρυφερός με την Μπριζίτ και προστατευτικός με την Τιφέν (όπως και τα άλλα παιδιά της Μπριζίτ), την οποία συμβούλευε να κοιμάται νωρίς για να περάσει τις εξετάσεις για τη νομική σχολή.

Παρά το ότι είναι η πιο αριστερή της οικογένειας, η Τιφέν αισθάνεται ότι δεν απέχει πολύ από τον Μακρόν και τις πολιτικές του. Μαζί του έχουν πολλά κοινά σημεία, από τη Μασσαλία έως τη λογοτεχνία.

Η Οζιέρ δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στην οικογένειά της (είναι παντρεμ’ενη με δύο παιδιά) για το συγγραφικό της έργο, προτού βάλει τις τελευταίες πινελιές σε αυτό, αλλά ούτε στη μητέρα της ούτε και στον Μακρόν. Ξέρει ότι το μυθιστόρημά της θα προκαλέσει αμέσως την περιέργεια. Κάποιοι θα την υποτιμήσουν επειδή αντιπαθούν τον πρόεδρο, άλλοι θα την επαινέσουν γιατί τον θαυμάζουν. Παραδέχεται όμως ότι «περιμένω το χειρότερο».

Όσο για την κρίση της για τον πρόεδρο, λέει ότι μπορεί να φαίνεται όλο και λιγότερο, «αλλά βρίσκω τον πατριό μου πολύ ανθρωπιστή».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr