Home ΗΠΑ ΤΙ έκαναν ΜΑΖΙ στην Νέα Υορκη Μητσοτάκης και…Kασσελάκης;;; Οεοοοοοο…!!! – Κασσελάκης: «Ήμουν οδηγός του Κυριάκου στη Νέα Υόρκη»…!!! Όζει το στημένο παιχνίδι….

ΤΙ έκαναν ΜΑΖΙ στην Νέα Υορκη Μητσοτάκης και…Kασσελάκης;;; Οεοοοοοο…!!! – Κασσελάκης: «Ήμουν οδηγός του Κυριάκου στη Νέα Υόρκη»…!!! Όζει το στημένο παιχνίδι….

by _
0 comment 105 views

ΤΙ έκαναν ΜΑΖΙ στην Νέα Υορκη Μητσοτάκης και…Kασσελάκης;;; Οεοοοοοο…!!!

Κασσελάκης: «Ήμουν οδηγός του Κυριάκου στη Νέα Υόρκη»…!!! Όζει το στημένο παιχνίδι….

ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 Πρώτα η πληροφορία: Οσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγουν τα στόματα για τη συνεδρίαση της περίφημης «Μπίλντερμπεργκ» των βορείων προαστίων με επίτιμο.. προσκεκλημένο τον κύριο Κασσελάκη και ακροατήριο, μεταξύ άλλων, υπουργούς του κυρίου Μητσοτάκη και αξιωματούχους του μισού κρατικού μηχανισμού. Ακόμη και ορθίους. 

Εις εκ των πλέον προβεβλημένων οικονομολόγων της χώρας, με εκτόπισμα διεθνές, μου εκμυστηρεύτηκε χθες και άλλες αποστροφές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λυπάμαι που θα παραβιάσω τον άγραφο κανόνα της «Λέσχης» για σιωπή, μυστικότητα και εχεμύθεια, αλλά δεν δεσμεύομαι. Δεν ήμουν παρών. Εν πάση περιπτώσει, με 102 άτομα ακροατήριο μυστικά δεν υπάρχουν. Αλλο Κηφισιά και άλλο Πεκίνο.

Ο κύριος Κασσελάκης εξέπληξε λοιπόν το ακροατήριό του υπερηφανευόμενος για το πόσο καλά γνωρίζει τον πρωθυπουργό και πόσο στενές σχέσεις έχει μαζί του, τουλάχιστον στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον συνομιλητή μου, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είπε ότι «ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπε ο κύριος Μητσοτάκης όταν ερχόταν στη Νέα Υόρκη ως ηγέτης της αντιπολίτευσης ήμουν εγώ. Ημουν ο οδηγός του στις μετακινήσεις του στη Νέα Υόρκη. Βοήθησα και τα παιδιά του». Για το τελευταίο, δεν θα επεκταθώ.

Ο κύριος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι η οικογένειά του «ήταν πάντοτε ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτής του Τηλέμαχου Χυτήρη» . Ενώ εις ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, πέταξε ένα φοβερό «καρφί» για τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

«Περνώ μια άνετη και ωραία ζωή με τον σύντροφό μου Τάιλερ. Δεν είμαι σίγουρος ότι και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο». Τι ήθελε να πει; «Ακούστηκε σαν να μιλά για τις άγνωστες προσωπικές ζωές κάποιων» σχολίασε ο συνομιλητής μου. Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι την απόφαση για τη διεκδίκηση της αρχηγίας την έλαβε μόνος του, απλώς ενημέρωσε τον Τσίπρα.

Οι αποκαλύψεις του κυρίου Κασσελάκη διαψεύδουν προφανώς τον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε πως δεν τον γνώριζε, μόλις το άστρο του έλαμψε στο στερέωμα, και άφησε να διαρρεύσει μετά την συνάντησή τους ότι «είναι καλύτερος απ’ ό,τι τον περίμενα». Τι να περίμενε; Γνωρίζονται καλά. Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο απειλείται με μίνι διάσπαση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, επιβεβαιώνουν τις βασικές εκτιμήσεις μας και μας οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. 

Επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς ονομαστεί στο μέλλον είναι υπό την ηγεσία του κυρίου Κασσελάκη πολιτική συνιστώσα και συμπληρωματική δύναμη της Ν.Δ. Δεν είναι η αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου. Φενάκη!

Ηδη χθες νέος βουλευτής του κόμματος, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του κυρίου Κασσελάκη, εξέφρασε την υποστήριξή του στο νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Είναι και αυτό ένα… ταυτοτικό ζήτημα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γάμο. Είναι δυνατόν ο αριστούχος απόφοιτος του πλέον διάσημου ιδιωτικού κολεγίου των Αθηνών να πολεμά την ίδρυση μη κρατικών, αμερικανικών μεταξύ άλλων, ΑΕΙ; Ποτέ. Θα αναιρούσε τον εαυτό του. Υποστηρίζει λοιπόν το νομοσχέδιο διά αντιπροσώπου. Οπως στήριξε το νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. Οπως θα στηρίξει και τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια.

Ο κύριος Κασσελάκης στα βασικά είναι Ν.Δ. Δεν είναι κακό, παραλίγο να γίνει υπουργός της, ίσως και να ωφελεί τη χώρα, αλλά ας μην υποδύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι. Και κοροϊδεύει και τον άδολο κόσμο της Αριστεράς που κάθεται και χτυπιέται στα συνέδρια για χάρη του.

 Το τμήμα στρατηγικής νίκης του γνωστού οργανισμού του Λονδίνου, στο οποίο φέρεται ότι έχει προσφύγει, του έχει υποδείξει με σαφήνεια ποιο είναι το κοινό που πρέπει να αγκαλιάσει επειδή δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα και προς τούτο οδεύει ταχέως στη δημιουργία ενός προσωποπαγούς κόμματος. Το οποίο θα γράφει στη μαρκίζα «Stefanos» (όπως παλιά ο «Sakis» στο Αθηνών Αρένα) και όχι ΣΥΡΙΖΑ. Ενα το κρατούμενο, λοιπόν.

Πάμε τώρα στην εκτίμηση. Ως φαίνεται για τις ευρωεκλογές σχεδιάζεται μια deja vu προεκλογική εκστρατεία ανάλογη με αυτή του θέρους του 2023. Τι συνέβη στις εθνικές εκλογές του 2023; Δεν συζητήθηκε τίποτε απ’ όλα όσα ακολούθησαν μετά τις εκλογές. 

Ούτε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είπαμε τίποτα ούτε για τη Διακήρυξη Φιλίας με τους Τούρκους, την οποία τώρα καταλαβαίνουμε πόσο επιβλαβής είναι, συζητήσαμε ούτε για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών είπαμε τίποτα ούτε για τη νομιμοποίηση 300.000 παράνομων μεταναστών είπαμε τίποτα ούτε για την κύρωση του ονόματος «Βόρειος Μακεδονία» ούτε για τη συνταγματική αναθεώρηση που θα καταργήσει τον θρησκευτικό όρκο και θα χωρίσει το Κράτος με την Εκκλησία είπαμε. Ακρα του Κυριάκου σιωπή. 

Περάσαμε όλη την εκστρατεία συζητώντας για τον φράκτη του κυρίου Παπαδημούλη, για τις καταγγελίες κάποιας που έπεσε στη λησμονιά κατά του ευρωβουλευτή Γεωργούλη, για το σπίτι Ραγκούση στην Πάρο, για το παράλληλο νόμισμα του κυρίου Τσακαλώτου, για τις εισφορές του Γιώργου Κατρούγκαλου, για το σχέδιο «Δήμητρα».

Ο κύριος Μητσοτάκης πέρασε εκλογές όνειρο και του βγάζουμε το καπέλο. Με τέτοιους αντιπάλους… Τώρα λοιπόν που πάμε σε ευρωεκλογές, για να μη συζητάμε Τέμπη, ακρίβεια, ανεργία, ύψος ενοικίων, διαφθορά, τιμές αγροτικών προσόντων, δικηγορικές αμοιβές, φακελάκι σε απογευματινά χειρουργεία, πάλι τα ίδια. 

Τι θα κάνει ο «τζάμπα μάγκας» Κασσελάκης με το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύει έναν λαό απελπισμένων, τι η τρόικα, πώς θα ψηφίσουν η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παύλος Γερουλάνος του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά, θα επιβληθεί ή δεν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία κ.λπ. Στο ίδιο έργο θεατές.

Μες στην καλή χαρά ο πρωθυπουργός, και με το δίκιο του. Πού θα βρει καλύτερους πελάτες; Να γιατί υποστηρίζω την άποψη ότι «τίποτε δεν περιμένω, τίποτε δεν θέλω, το παιχνίδι είναι στημένο και όποιος ξέρει το γνωρίζει». Μόνο που αυτό το στημένο άρχισε να γίνεται αισθητό στις μύτες των ανθρώπων.

Όζει το στημένο. Η Ν.Δ. έχει αδιαμφισβήτητη πολιτική κυριαρχία, η οποία όμως έχει δύο αστερίσκους. Ο βαθύς πυρήνας της είναι δυσαρεστημένος με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και αυτό δεν θα ξεχαστεί. Και να ήθελε, δεν το αφήνει η Εκκλησία, οι μητροπολίτες της οποίας, ο ένας μετά τον άλλον, και οι πλέον μετριοπαθείς μιλούν με λυμένη τη γλώσσα τους πλέον. 

Δεν φοβούνται μην κατηγορηθούν για παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα. Πρώτον, διότι, αν ζοριστούν, θα βγαίνουν ένας ένας οι Ιεράρχες και θα αποκαλύπτουν ποιος ανώτατος παράγων της κυβέρνησης τους ζητούσε επιτακτικά πριν από τις εκλογές να… παρέμβουν στο ποίμνιό τους για να μην ψηφίσει «ΝΙΚΗ». 

Δεύτερον, διότι το επιχείρημα αυτό δεν έχει καμία τύχη μετά την παρέμβαση της Καθολικής Εκκλησίας στις γερμανικές εκλογές κατά του AFD. Θεοκράτες «Ταλιμπάν» και οι… καθολικοί; Για να ακούσω τους «Πέτρους» να τα λένε αυτά!

Επειτα, αν το πολιτικό εκκρεμές διαταραχθεί ελλείψει Αριστεράς, ποιος μας λέει ότι θα σταματήσει στο Κέντρο; Δεν είναι απίθανο να ψάξει ο κόσμος αντιπολίτευση στα δεξιά, αφού δεν υπάρχει πια στα αριστερά. Δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αλλά σε ένα ματς που η Ν.Δ. το κερδίζει θεωρητικά από τα αποδυτήρια άνευ αγώνος με 5-0 γιατί όχι; 

Το παιχνίδι είναι στημένο, λοιπόν, καμία αμφιβολία. Αλλά και το κόμμα της Ν.Δ. μπορεί να πέσει θύμα της επιτυχίας του. Ιδωμεν. Μέχρι τις ευρωεκλογές μάς χωρίζουν εκατό και πλέον μέρες. Πολιτικός αιών. Οι τάσεις πάντως έχουν αρχίσει και σχηματοποιούνται.

ΠΗΓΕΣ >>

https://fonaklas.blogspot.com/2024/02/blog-post_29.html

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2024/02/mnon-kn.html?fbclid=IwAR0DO5UivE-ZU8wEcIkRy6Vpqb5-QDQAsv9pS86b8gZPpBFIWZd9wPiuXv0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr