Home Greek News Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!! – ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!! – ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

by _
0 comment 125 views
Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!! – ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!
Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!! – ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!! – ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

Σχόλια GreekNewsOnDemand.com: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ:

32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Αρχικός εφευρέτης της ψηφιακής ταυτότητας ο… ΕΠΣΤΑΪΝ & Ο ΓΚΕΪΤΣ, των οποίων την ατζέντα προωθεί πλέον στην ΕΛΛΑΔΑ ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Αρχικός εφευρέτης της ψηφιακής ταυτότητας ο… ΕΠΣΤΑΪΝ & Ο ΓΚΕΪΤΣ, των οποίων την ατζέντα προωθεί πλέον στην ΕΛΛΑΔΑ ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> 6 εκατ. € σε ΜΚΟ για τα “ασυνόδευτα ανήλικα” (με την έγκριση της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) που έχουν τη τάση να…ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ εντός Ελλάδος!!!

6 εκατ. € σε ΜΚΟ για τα “ασυνόδευτα ανήλικα” (με την έγκριση της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) που έχουν τη τάση να…ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ εντός Ελλάδος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.. !!!


Πέρασε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων – 176 ναι – 76 όχι και δύο παρών – 46 οι αποχές


Μητσοτάκης: Είμαστε περήφανοι, το νομοσχέδιο είναι ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Στόχος επετεύχθη, πάμε παρακάτω» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού μετά το πέρας της διαδικασίας – Το νομοσχέδιο αντικατοπτρίζει μια Ελλάδα προοδευτική, δημοκρατική, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες ανέφερε σε ανάρτησή του

vouli-apotelesma-arthrou

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέφρασε μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας στη Βουλή.

«Στόχος επετεύχθη. Πάμε παρακάτω» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού ο οποίος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την στάση του Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Αφού είπαμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του».

Λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες».



Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ελλάδα, γκεϊ, πούστηδες, Βουλή, ομόφυλα ζευγάρια, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ομοφυλόφιλοι ,

Ελλάδα, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, Έφη Αχτσιόγλου, γκεϊ, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι, τρανς

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr