Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ 4 ώρες και με «πάσα λεπτομέρεια» η κατάθεση! Oνόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα από τον Άρη Σπίνο στον αντιεισαγγελέα του Α.Π. Αχιλλέα Ζήση που ήξερε τα πάντα για τους πάντες.

4 ώρες και με «πάσα λεπτομέρεια» η κατάθεση! Oνόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα από τον Άρη Σπίνο στον αντιεισαγγελέα του Α.Π. Αχιλλέα Ζήση που ήξερε τα πάντα για τους πάντες.

by _
0 comment 115 views
4 ώρες και με «πάσα λεπτομέρ…
4 ώρες και με «πάσα λεπτομέρ…

4 ώρες και με «πάσα λεπτομέρεια» η κατάθεση! Oνόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα από τον Άρη Σπίνο στον αντιεισαγγελέα του Α.Π. Αχιλλέα Ζήση που ήξερε τα πάντα για τους πάντες. Η μήνυση του edolio5 για την αποστολή με αναγραμματισμό του ιστολογίου μας που «χρησιμοποίησε» το παρακράτος για να παγιδεύσει εκατοντάδες άτομα. Με απρόσκοπτη την «παρέλαση» μαρτύρων συνεχίζεται η έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τους «εγκεφάλους» του. Συνεργάτες του Λαβράνου, του Φέλιξ Μπίτσιου και ωτακουστές του Predator παίρνουν μαθήματα από δικηγόρους με έξοδα της «παρέας» για το τι θα πουν πριν βρεθούν ενώπιον του. Εντάλματα βίαιης προσαγωγής για όσους αρνηθούν με «δικαιολογίες» να παραστούν.

edolio5 team

Η κατάθεση των μαρτύρων συνεχίζεται καθημερινά στο 4ο όροφο του Αρείου Πάγου όπου εδρεύει το γραφείο του αντιεισαγγελέα που εποπτεύει την έρευνα. Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται με μεγαλύτερη σαφήνεια η θετική ενέργεια της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη να αφαιρέσει την δικογραφία για την έρευνα του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολίτευσης που αφορά το παρακράτος των υποκλοπών από την εισαγγελία πρωτοδικών και να την αναθέσει σε ανώτατο επίπεδο στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση. Το edolio5 από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε αναγραμματισμός του ιστολογίου ως blogspot.edolio5.com προκειμένου να αποσταλεί παράνομο λογισμικό και να παγιδευτούν ανοίγοντας το Link δεκάδες κινητά τηλέφωνα κατέθεσε μήνυση. Στο στάδιο της προκαταρτικής έρευνας το edolio5 δια του Άρη Σπίνου κατέθεσε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και πριν λίγες μέρες στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση. Όπως έγινε αντιληπτό και μας μετέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος ο αντιεισαγγελέας έχει πλήρη γνώση όλων των ενεργειών αλλά και των προσώπων που έλαβαν χώρα προκειμένου να κατασκευάσουν αυτό τον τεράστιο μηχανισμό υποκλοπών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι σήμερα έχουν κληθεί να καταθέσουν στο γραφείο του 25 άτομα που έχουν άμεση η έμμεση εμπλοκή με την υπόθεση αυτή. Είναι προφανές ότι η κατάθεση του δημοσιογράφου δεν μπορεί να λάβει δημόσιο χαρακτήρα αλλά είναι βέβαιο ότι πολλοί ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους με όσα είπε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού. 

Να σημειώσουμε ότι ο Άρης Σπίνος σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento που αποκάλυψε όλα τα ονόματα των «θυμάτων» από ΕΥΠ και Predator ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση σε τουλάχιστον 2 δόσεις ανά διαστήματα 3 μηνών.

Μάθαμε επίσης πως αποτελεί πλέον κανόνα η έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής για όποιον αρνηθεί να προσέλθει ως μάρτυρας. Όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί για την υπόθεση αυτή, από όλους τους μηνυτές, έχουν συγκεντρωθεί σε μια, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. 

 Προφανώς χάθηκε χρόνος , όσο οι δικογραφίες ήταν διασκορπισμένες στην εισαγγελέα πρωτοδικών που δεν θα έπρεπε καν να διερευνάται η υπόθεση από εκεί, αλλά εξαρχής να είχε ανατεθεί όπως έγινε έστω και με καθυστέρηση.

H Krikel που πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο των υποκλοπών – καθώς επικούρησε την Intellexa στη λειτουργία και εξαγωγή του Predator– βρίσκεται και στο επίκεντρο της έρευνας του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός θα πάρει το αμέσως επόμενο διάστημα καταθέσεις από στενούς συνεργάτες του Λαβράνου που δεν πέρασαν από την «βάσανο της Εξεταστικής Επιτροπής» της Βουλής.

Πρόκειται για τους Νίκο Λιόλιο και Σωτήρη Ντάλλα, που από το 2013 βρίσκονται δίπλα στον Λαβράνο και γνωρίζουν πλήρως όλες του τις έκνομες δραστηριότητες του επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με αστυνομικούς που είχαν μεταταχθεί στην ΕΥΠ και εμπλέκονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μετά τους Λιόλιο και Ντάλλα, από το γραφείο του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένεται να περάσει η στενή συνεργάτιδα του Φέλιξ Μπίτζιου, η οποία υπέγραφε και τα αιτήματα εξαγωγής του Predator εκ μέρους των Krikel και Intellexa.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα ακολουθήσουν και επαναληπτικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν ήδη συνεισφέρει τον «όβολο» τους αφού έχουν προκύψει αντιφάσεις στα όσα έχουν πει. Θυμηθείτε ότι ο κατάλογος των κατηγορουμένων που θα προκύψει για την υπόθεση αυτή θα είναι ντυμένος με βαριά κακουργήματα και θα περιέχει ονόματα – φωτιά. Μην αποκλείετε το γεγονός κάποιοι εξ αυτών να θέσουν εαυτό ως μάρτυρα προστασίας για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Πάντως όπως μαθαίνω 2 δικηγόροι έχουν αναλάβει ιδιαίτερα μαθήματα σε αυτούς που προέρχονται από την «κακή παρέα» για το τι θα πουν στον έμπειρο εισαγγελικό λειτουργό.

Να θυμίσουμε ότι ο Αχιλλέας Ζήσης έχει διατελέσει επικεφαλής στην θέση του Εισαγγελέα Διαφθοράς Βορείου Ελλάδος, με 2 θητείες, γεγονός που του προσδίδει ιδιαίτερη εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται ιδιαίτερο τρόπο στην προσέγγιση τους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2024/01/4-o-edolio5-predator.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr