Home Greek News ΠΕΘΑΝΕ τώρα κι ο Νίκος Φλωρινιώτης, υιός του Γιάννη Φλωρινιώτη που έλεγε ότι έφταιγε το…ΕΜΒΟΛΙΟ για την κατάρρευση της υγείας του!!!

ΠΕΘΑΝΕ τώρα κι ο Νίκος Φλωρινιώτης, υιός του Γιάννη Φλωρινιώτη που έλεγε ότι έφταιγε το…ΕΜΒΟΛΙΟ για την κατάρρευση της υγείας του!!!

by _
0 comment 197 views

ΣΟΚ – ΠΕΘΑΝΕ τώρα κι ο Νίκος Φλωρινιώτης, υιός του Γιάννη Φλωρινιώτη που έλεγε ότι έφταιγε το…ΕΜΒΟΛΙΟ για την κατάρρευση της υγείας του!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!


ΣΟΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 3 ΕΜΒΟΛΙΟ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!

Minarkos Minarkos

 Jun 2, 2022

ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΝΝΟ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ—ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΛΑ ΚΑΙΜΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΖΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

Τώρα διαβάζουμε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ… .


Νίκος Φλωρινιώτης: Ο τραγικός θάνατος στα 39 του, ο καημός για τον πατέρα του και ο θρήνος της οικογένειας

Σε κατάσταση σοκ, φίλοι και συγγενείς του τραγουδιστή – Οι τελευταίες μαρτυρικές του στιγμές

Στις 6 Ιουνίου του 2023 ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που πεθαίνει στα 79 του, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία του με πνευμονικό οίδημα. Σήμερα, 19 Δεκεμβρίου και έξι μήνες μετά, ένα νέο «χτύπημα» έρχεται για την οικογένεια. Ο Νίκος Φλωρινιώτης φεύγει από τη ζωή μόλις στα 39 του χρόνια, νικημένος από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Νίκος και η Άννα Φλωρινιώτη στην κηδεία του πατέρα τους

Ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν είχε κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι και τις πρώτες μέρες, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Μαζί με τη μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη και την αδερφή του, Άννα, ο Νίκος Φλωρινιώτης έδωσε μια κοινή συνέντευξη για τον πατέρα του, στο «Πρωινό». Εκεί, ακούστηκε η μητέρα του να λέει: «Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στεναχωριέται. Δεν είναι της παρούσης. Δεν πρέπει να στενοχωριέται το παιδί το μικρό» χωρίς να δίνει ακόμη λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/life-style/article/1447725/nikos-floriniotis-o-tragikos-thanatos-sta-39-tou-o-kaimos-gia-ton-patera-tou-kai-o-thrinos-tis-oikogeneias/

Εμβόλια, εμβόλιο κορωνοϊού, κορωνοϊος, υγεία, θάνατοι από το εμβόλιο , Ελλάδα, ειδήσεις, επικαιρότητα, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr