Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το Ισραήλ έκανε τη φαιντανύλη όπλο πολέμου πολύ πριν σκότωνε (& ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ) 50.000 Αμερικανούς ετησίως…!!!

Το Ισραήλ έκανε τη φαιντανύλη όπλο πολέμου πολύ πριν σκότωνε (& ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ) 50.000 Αμερικανούς ετησίως…!!!

by _
0 comment 182 views

Το Ισραήλ έκανε το Fentanyl (φεντανύλη ἠ φαιντανύλη) όπλο πολέμου πολύ πριν σκότωνε (ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ) 50.000 Αμερικανούς ετησίως…!!!

Πολύ πριν το Fentanyl σκότωνε 50.000 Αμερικανούς λευκούς το χρόνο, η Μοσάντ χρησιμοποιούσε ένα προϊόν μορφίνης-παπαρούνα ως όπλο για χημικό πόλεμο!

Ο Τζαζ και ο Τζέιμς εξετάζουν τώρα μια ξεχασμένη τρομοκρατική ενέργεια, με επικεφαλής τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, που τάραξε προσωρινά τις σχέσεις στη Μέση Ανατολή και “κεραυνοβόλησε” ακόμη και αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών με το chutzpah (απίστευτο θράσος) της.

Ένας ηγέτης της Χαμάς -ο οποίος στράφηκε εναντίον της Μοσάντ- κυνηγήθηκε κάποτε από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ένα γεγονός που πήγε στραβά και που εξακολουθεί να στοιχειώνει το Ισραήλ μέχρι σήμερα. Ο Khaleed Khalid Meshaal είναι ένας τύπος της Hamas που η Μοσάντ προσπάθησε να σκοτώσει μαζί με τον φεντανύλη.

Το 1997, δύο πράκτορες της Mossad περίμεναν έξω από το γραφείο του Meshaal ένα πρωί καθώς πλησίαζε, ο ένας ψέκασε το παυσίπονο Fentanyl στο αυτί του Meshaal με τη συσκευή μεταμφιεσμένη κκάτω από έναν επιδεδεμένο βραχίονα.

Οι Ισραηλινοί ήλπιζαν ότι η θανατηφόρα δόση τροποποιημένης φαιντανύλης έως και 100 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη, θα έβαζε τον κ. Meshaal σε κώμα και ότι δεν θα ξυπνούσε ποτέ.

https://i0.wp.com/www.rollingstone.com/wp-content/uploads/2018/12/Fentanyl-Now-Behind-More-Deaths-Than-Heroin.jpg?w=696&ssl=1

Έτσι, οι παράγοντες θα ξεγλιστρήσουν, χωρίς να αφήσουν στοιχεία για ακανόνιστη ενέργεια, αλλά το σχέδιο στράβωσε από την αρχή.

Οι σωματοφύλακες του Meshaal ήταν καχύποπτοι με τους πράκτορες της Μοσάντ ακόμη και πριν από την επίθεσή τους. Ναι. Τι τους πρόδωσε, οι άνθρωποι ακόμα αναρωτιόνταν (;;;),…αλλά μπόρεσαν να τους κυνηγήσουν και να τους συλλάβουν.

Τρεις άλλοι πράκτορες θα εντοπιστουν αργότερα αλλού στην πόλη. Όλοι είχαν εισέλθει στην Ιορδανία χρησιμοποιώντας καναδικά διαβατήρια. Έτσι η Μοσάντ εμφανίστηκε στην Ιορδανία με καναδικά διαβατήρια για να δολοφονήσει έναν άντρα έξω από το διαμέρισμά του.

Ο κ. Meshaal ήξερε ότι οι δράστες είχαν προσπαθήσει κάτι περίεργο, αλλά πίστευε ότι δεν κατάφεραν να τον βλάψουν. Ένιωσε έναν δυνατό θόρυβο στο αυτί του. Ο Meshaal αργότερα είπε ότι ήταν σαν μια έκρηξη.

Κατέληξε στο νοσοκομείο. Κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για απόπειρα δολοφονίας; Όχι, αλλά στο τέλος ενημερώθηκε για την κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ένας εξαγριωμένος βασιλιάς Χουσεΐν απείλησε να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο Ντένις Ρος, ο τότε επικεφαλής διαπραγματευτής του Μπιλ Κλίντον στη Μέση Ανατολή, έλαβε ένα τηλεφώνημα νωρίς το πρωί από τον Νετανιάχου, ο οποίος εξήγησε την κρίση και ήθελε επειγόντως να μιλήσει με τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Ο Αμερικανός ρώτησε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, σύμφωνα με τα απομνημονεύματά του το 2004, γιατί ο Νετανιάχου δεν είχε προσπαθήσει να πείσει τους Ιορδανούς να συλλάβουν ήσυχα τον Μεσάαλ για λογαριασμό του. Δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά;

O Κλίντον μεσολάβησε στη διασφάλιση της διπλωματικής κρίσης σε μια μανιώδη προσπάθεια να διασωθεί μια μεγάλη ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ της Ιορδανίας και του Ισραήλ.

Πάμε γρήγορα μπροστά 20 χρόνια αργότερα και το Ισραήλ πρόκειται να προσαρτήσει ολόκληρη την κοιλάδα του Ιορδάνη, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της Δυτικής Όχθης. Αλλά με τη Λωρίδα της Γάζας να έχει φύγει επίσης.

Αντιο! Τα πάντα παίρνουν τώρα την κατιούσα. Γι’ αυτό δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε με αυτούς τους ανθρώπους καλή τη πίστη με κανέναν τρόπο. Δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν.

Ο Νετανιάχου παρείχε τελικά τη φόρμουλα του αντιδότου στους Ιορδανούς γιατρούς που δεν θα εμπιστεύονταν καμία χημική ουσία που παρέχεται απευθείας από το Ισραήλ, φυσικά. Γιατί να το κάνουν;

Ναι, ζήτησε επίσης συγγνώμη αυτοπροσώπως από τον αδελφό του βασιλιά που αρνήθηκε να τον δει. Για να εξασφαλίσει την επιστροφή των αιχμαλώτων Ισραηλινών, αποφυλακίστηκε.

Ελευθέρωσαν επίσης τον πνευματικό ηγέτη της Χαμάς, Σεΐχη Αχμέντ Γιασίν. Έτσι, αυτό που ξεκίνησε ως μια επιχείρηση για την επίδειξη του κόστους για την ηγεσία της Χαμάς εκτός των εδαφών έληξε με το Ισραήλ να επιτρέψει στον πνευματικό ηγέτη της Χαμάς να επιστρέψει στη Γάζα ως ήρωας.

Ο Ross γράφει, ο Meshaal αναδείχθηκε επίσης ως ήρωας. Το ενισχυμένο ανάστημά του τον βοήθησε να αναλάβει την κορυφαία πολιτική θέση της Χαμάς επτά χρόνια αργότερα το 2004, αφού το Ισραήλ, αυτή τη φορά παραλείποντας τις τεχνικές του μανδύα και του στιλέτου, σκότωσε τον προκάτοχό του…

ΠΗΓΗ >> ABC Flash Point History News 2020.

 


Israel made Fentanyl a Weapon of War long before it was killing 50.000 Americans per year

By baronmaya –

19-05-20

Long before Fentanyl was killing 50.000 American whites a year, Mossad was using poppy morphine product as a weapon for chemical warfare

Jazz and James are now looking at a long-forgotten act of terror, spearheaded by Benjamin Netanyahu, that temporarily shook up relations in the Middle East and thunderstruck even U.S. intelligence officials with its chutzpah.

Speaking of Zionists, Hamas leader hunted by Netanyahu haunts Israel in a gay-op gone wrong. Khaleed Khalid Meshaal is a Hamas guy who Mossad tried to kill with Sentinel.

READ MORE HERE >> https://cosmoschronicle.com/israel-made-fentanyl-a-weapon-of-war-long-before-it-was-killing-50-000-americans-per-year/

_____________

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr