Home Κορωνοϊος Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα – Το ΙΔΙΟ συμβαίνει εδώ και…3 ΧΡΟΝΙΑ με τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ…

Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα – Το ΙΔΙΟ συμβαίνει εδώ και…3 ΧΡΟΝΙΑ με τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ…

by _
0 comment 114 views
Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα
Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα

Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα –

Το ΙΔΙΟ συμβαίνει εδώ και…3 ΧΡΟΝΙΑ με τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ. ΑΡΑ, ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;;;


Ιταλία: Πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία για τη χώρα

Newsroom

 Ανανεώθηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 20:19

Η πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία σημειώθηκε στην Ιταλία με τη χορήγηση φαρμακευτικής ουσίας σε μια ασθενή που έπασχε από πολλαπλή σκλήρυνση.

Την απόφαση αυτή εφάρμοσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας και την έκανε γνωστή η οργάνωση Λούκα Κοσιόνι η οποία τάσσεται εδώ και πολλά χρόνια υπέρ της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας».

Ο ιταλικός Τύπος μεταδίδει πως πρόκειται για την πρώτη περίπτωση στην οποία υπήρξε παροχή της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο, από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ιταλίας, αν και η ένεση έγινε από την ίδια την ασθενή.

ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/kosmos/story/396075/italia-proti-ypovoithoymeni-aftoktonia-gia-ti-xora?fbclid=IwAR1_5Osb8YkIL5mFp5p8do_DOa11yF_wtBZO5sVdmch9jKiUw2wzeLH0FXE


ΥΓΕΙΑ, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr