Home ΚΟΣΜΟΣ ΟΞΩ Π@YΣΤHΔΕΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑPΑΓKΑ λεει ο Βλαδίμηρος!….

ΟΞΩ Π@YΣΤHΔΕΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑPΑΓKΑ λεει ο Βλαδίμηρος!….

by _
0 comment 115 views
ΟΞΩ Π@YΣΤHΔΕΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑPΑΓKΑ λεει ο Βλαδίμηρος!….
ΟΞΩ Π@YΣΤHΔΕΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑPΑΓKΑ λεει ο Βλαδίμηρος!….

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΟΞΩ Π@YΣΤHΔΕΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑPΑΓKΑ λεει ο Βλαδίμηρος!….

Ρωσία: Στο στόχαστρο των Αρχών τα γκέι κλάμπ

Αστυνομικοί εισέβαλλαν και σε… σάουνες ανδρών

Σε πολλά νυχτερινά κέντρα πουστηδων, όπως και σε σάουνες ανδρών, έκαναν χθες το βράδυ έφοδο οι αστυνομικές αρχές της Μόσχας, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Οι επιδρομές Ρώσων αστυνομικών σε gay μπαρ έρχονται δύο ημέρες αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάνθηκε ότι η διεμφυλική κοινότητα LGBT+» είναι «εξτρεμιστικό κίνημα».

Πρόκειται για μία κίνηση του Κρεμλίνου, το οποίο προκαλεί τη μήνη των οργανώσεωνς ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφήνοντας το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης καταστολής των ομόφυλων ζευγαριών και όχι μόνο.

Σε βίντεο του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Ostorozhno Novosti», αστυνομικοί στέκονται στην είσοδο ενός νυχτερινού κέντρου στην οδό Malaya Yakimanka, όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι.

Η αστυνομία εισέβαλε σε αυτό το κλαμπ όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 300 άτομα για ένα πάρτι της διεμφυλικής κοινότητας LGBT+ με το πρόσχημα της αναζήτησης ναρκέμπορων.

 «Στη μέση του πάρτι, οι αστυνομικοί σταμάτησαν τη μουσική κι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες τα διαβατήρια των θαμώνων.

 Επιπλέον, προέβη σε συλλήψεις, ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των συλληφθέντων παραμένει αδιευκρίνιστος.

«Οι αστυνομικοί εξέτασαν τα διαβατήρια και όσοι δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα, συνελήφθησαν» , πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

 «Ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο, έτσι έβαλαν λουκέτο και σε παρόμοια κλαμπ στην Αγία Πετρούπολη»

Τουλάχιστον τρία μπαρ έγιναν στόχος αστυνομικών , όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο SOTA, ενώ το ρωσικό δίκτυο «Ostorozhno Novosti» μετέδωσε αστυνομικοί έκαναν έφοδο και σε σάουνα ανδρών στην καρδιά της της Μόσχας, κοντά στην περιοχή Tsvetnoy Bulvar.

«Όλα συμβαίνουν σαν να κάνουν οι αστυνομικοί έφοδο για να εντοπίσουν ναρκέμπορους . Δεν διαπιστώθηκαν παραβιάσεις, αλλά μας χάλασε η διάθεση. Στη σάουνα ανάγκασαν τους πάντες να ξαπλώσουν μπρούμυτα», δήλωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δίχως να κατονομάζεται, στο ρωσικό δίκτυο «Ostorozhno Novosti».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Moscow Times», οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν το ρεπορτάζ της «Ostorozhno Novosti» ενώ υπήρξαν και δύο μαρτυρίες υπαλλήλων που τις αποκάλεσαν «fake news».

 «Ξυπνάω… και διαβάζω τις ειδήσεις, και, φυσικά, είναι ξεκαρδιστικό. Πoυ έγινε αυτή η επιδρομή όταν δεν είδαμε τίποτα;», δήλωσε ο μάνατζερ του συλλόγου «Mono» σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media το Σάββατο.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Moscow Times», αργά το βράδυ της Παρασκευής, το «Central Station» της Αγίας Πετρούπολης, ένα από τα παλαιότερα γκέι κλαμπ της πόλης, ανακοίνωσε ότι κλείνει λόγω της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Η Ρωσία είχε θέσει από πέρυσι εκτός νόμου την διεμφυλική κοινότητα «LGBT+ απαγορεύοντας ουσιαστικά και την εκπροσώπησή της στα ΜΜΕ.

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/12/h-p-bio.html?fbclid=IwAR15b0a_7gUVwIYpxRfkJnzNLVvgTAz_LYnNx8PpCKnEzCF5SD0t0B7NnZ8

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr