Home Greek News Παύλος, Σόλτς &…Μητσοτάκης: Ανήκουν ΟΛΟΙ στην ΙΔΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ των…Ιλλουμινάτι!!! – ΜΑΣΟΝΟΙ οι δύο πρ. πρίγκηπες της Ελλάδος!!!

Παύλος, Σόλτς &…Μητσοτάκης: Ανήκουν ΟΛΟΙ στην ΙΔΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ των…Ιλλουμινάτι!!! – ΜΑΣΟΝΟΙ οι δύο πρ. πρίγκηπες της Ελλάδος!!!

by _
0 comment 310 views

Παύλος, Σόλτς &…Μητσοτάκης: Ανήκουν ΟΛΟΙ στην ΙΔΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ των…Ιλλουμινάτι!!! – ΜΑΣΟΝΟΙ οι δύο πρώην πρίγκηπες της Ελλάδος!!!

Ο μωλοπισμός του ενός οφθαλμού γίνεται μόνον και μόνον δια να ορκισθούν ορισμένοι πίστιν εις τον…ΠΑΝΟΠΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΝ!!!

«Ουαί εις τον μάταιον ποιμένα, τον εγκαταλείποντα το ποίμνιον· ρομφαία θέλει ελθεί επί τον βραχίονα αυτού και επί τον δεξιόν οφθαλμόν αυτού· ο βραχίων αυτού θέλει ολοτελώς ξηρανθή και ο δεξιός οφθαλμός αυτού ολοκλήρως αμαυρωθή


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Δεκ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σας είχαμε πει από τη πρώτη μέρα κιόλας (τον Ιουλ. του 2019) ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, Illuminati) και ότι αυτό το είχε πει ο…ΙΔΙΟΣ αμέσως μετά την πρώτη του εκλογή ως Πρωθυπουργού! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Είπε από τη πρώτη μέρα κιόλας ότι είναι με τους..ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ο Μητσοτάκης αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έδιναν προσοχή σε αυτό!!!

Είπε από τη πρώτη μέρα κιόλας ότι είναι με τους..ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ο Μητσοτάκης αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έδιναν προσοχή σε αυτό!!!

Στις επόμενες εικόνες βλέπουμε το ένα μάτι το Μητσοτάκη να είναι μωλοπισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι συμμετέχει σε ένα κρυφό τελετουργικό των…ΜΑΣΩΝΩΝ όπου χτυπιέται το ένα μάτι του Μασόνου με αποτέλεσμα αυτό να αρχίζει να μωλωπίζεται, να πρήζεται, κτλ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ…



 

 

 

 



Δείτε επίσης τις εξής εικόνες…

Παύλος…Σόλτζ και…Μητσοτάκης…είναι ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ!!!…

Ο μωλοπισμός του ενός οφθαλμού γίνεται μόνον και μόνον δια να ορκισθούν ορισμένοι πίστιν εις τον…ΠΑΝΟΠΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΝ, ο οποίος είναι ο ίδιος ο…ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!


Η ΛΕΣΗΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΤΙΟΥ (The Black Eye Club)

Μυστηριωδώς, ένας αυξανόμενος αριθμός φιγούρων υψηλής κατάστασης έχουν φωτογραφίες με «μαύρο μάτι». Τις περισσότερες φορές, τα «μαύρα» και «μπλε» σημάδια τους βρίσκονται στην αριστερή τους πλευρά. Μα γιατί? Είναι αυτό μια σύμπτωση ή είναι μέρος μιας αποκρυφιστικής τελετουργίας; Πολλοί διάσημοι ανήκουν σε Μυστικές Εταιρείες, όπως το «Bohemian Grove» (Το Άλσος της Βοημίας) και το «Skull and Bones» (ΚΡΑΝΙΟ & ΟΣΤΑ), των οποίων οι παράξενες τελετές έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο.

Για να γίνει μέλος μιας αποκρυφιστικής λέσχης ή να γίνει μεγάλος στο Χόλιγουντ, συχνά, ο νεοσύλλεκτος πρέπει να υποβληθεί σε τελετουργικά βασανιστήρια ή να εμπλακεί σε σοδομισμό. Υπάρχει ένα σαδομαζοχιστικό παιχνίδι που ονομάζεται «Η Ιεροτελεστία του Κρόνου», όπου οι μυημένοι βασανίζονται και κακοποιούνται για να τους κάνουν να… υπακούσουν.

Το μαύρο αριστερό μάτι είναι μέρος μιας λατρείας ή τελετουργίας μύησης υψηλού επιπέδου των Illuminati. Το μελανιασμένο αριστερό μάτι είναι ένα σημάδι που δίνεται σε όσους έχουν φτάσει στην κορυφή της ελίτ πυραμίδας. Οι φέροντες μαύρα μάτια αντιπροσωπεύουν τον Αιγύπτιο Ώρο, τον ουράνιο θεό του γερακιού. Στην αιγυπτιακή μυθολογία, ο Horus χάνει το “ένα μάτι” του σε μια μάχη με τον Set. Αυτή είναι μια αλληγορία του «ηλιοβασιλέματος». Όταν ο Set βγάζει το μάτι του Ώρου, σημαίνει ότι ο ήλιος έχει κατέβει στον Άδη. Θα μπορούσε ο μώλωπας του αριστερού ματιού να είναι ένα νεύμα σε αυτό, ίσως;

Στους εσωτερικούς κύκλους, το μαύρο «αριστερό μάτι» – είναι το μάτι της νύχτας – το φεγγάρι. Αντίθετα, το λευκό «δεξί μάτι» – είναι το μάτι της ημέρας – ο ήλιος. Κατά κανόνα, το «δεξί μάτι» αντιπροσωπεύει το «καλό», ενώ το «αριστερό μάτι» θεωρείται…κακό.

Το «μονόφθαλμο» σιγίλλιο ανάγεται στην αρχαία Αίγυπτο. Οι Ναΐτες Ιππότες, οι αρχικοί πειρατές, που είχαν τον μεγαλύτερο ναυτικό στόλο στη μεσαιωνική εποχή, θα υιοθετούσαν επίσης τον συμβολισμό του «μονόφθαλμου». Οι πειρατές, φυσικά, είναι γνωστοί για το ότι φορούν ένα έμπλαστρο στο ένα τους μάτι (δείτε το παρακάτω παράδειγμα του πρίγκηπα Παύλου!). Πέταξαν επίσης μια σημαία «κρανίο και οστά», που αποκαλύπτει την πίστη τους στον θάνατο. Έτσι, όταν διασημότητες και άλλα άτομα υψηλού προφίλ εμφανίζονται στο κοινό με «μαύρα μάτια», οι εξηγήσεις τους για το πώς πήραν τους μώλωπες τους μπορεί να μην είναι αληθινές. Είναι πιο πιθανό να εμπλέκονται σε ένα απόκρυφο τελετουργικό, το οποίο σηματοδοτεί ότι είναι οπαδοί του Εωσφόρου.


Στο άρθρο μας με τίτλο Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;, σας είχαμε αποκαλύψει τα εξής διαφωτιστικά πάνω σε αυτό το θέμα… ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ…



Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;

Ξέρουν τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει αυτό ή είναι απλώς γλυκά, αθώα αγγελούδια ;;;



Για όσος…ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, το συγκεκριμένο σύνθημα ανήκει στους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ/ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που είναι η σηματοδότηση που κάνει ένα «σημαίνον πρόσωπο» -που απέκτησε δόξα και χρήμα επειδή…ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ στον ΔΙΑΒΟΛΟ– ότι ανήκει στις…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που αποτελούν την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας και που ελέγχουν τα πράγματα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο δυτικός αποκρυφισμός επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις εσωτερικές διδασκαλίες αρχαίων πολιτισμών, το σύμβολο του Οφθαλμού που Βλέπει τα πάντα (ο Πανόπτης Οφθαλμός) άνοιξε τον δρόμο του σε τάγματα όπως οι Ροδόσταυροι, οι Ιλλουμινάτι και οι Ελευθεροτέκτονες.

Σύμφωνα με τον υψηλού επιπέδου Ελευθεροτέκτονα James E Frey, στο βιβλίο του “Midnight Freemasons”, διαβάζουμε τα εξής:

Ο [υψολόβαθμος Μασόνος] Albert Mackey γράφει ότι το “All-Seeing Eye”, ο “Πανόπτης Οφθαλμός”, είναι «ένα σημαντικό σύμβολο του Υπέρτατου Όντος, δανεισμένο από τους Ελευθεροτέκτονες από τα έθνη της αρχαιότητας». Το Μεγάλο Μάτι Που Βλέπει Τα Πάντα είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το άγρυπνο βλέμμα του Θεού. Μας υπενθυμίζει ότι κάθε σκέψη και πράξη πρέπει να καταγράφεται από τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και ότι είμαστε δεσμευμένοι στις υποχρεώσεις μας τόσο στο πνεύμα όσο και στο αίμα».



Τούτου λεχθέντος, αντιπροσωπεύει πράγματι τον Θεόν το σύμβολον του Πανόπτου Οφθαλμού, όπως στην περίπτωση του Θεού του Χριστιανισμού;;; Ο εξέχων Αμερικανός Ελευθεροτέκτονας Άλμπερτ Πάικ έγραψε ότι το αληθινό νόημα των αποκρυφιστικών συμβόλων αποκαλύπτεται μόνο σε μυημένους υψηλού επιπέδου….

«Τα αληθινά μυστικά του Τεκτονισμού συνίστανται στα παλαιά σύμβολά του και στην απόκρυφη σημασία τους. Αλλά αυτά δεν έχουν καμία αξία αν δεν βλέπουμε τίποτα στα σύμβολα της μπλε στοάς πέρα από τα ανόητα προσχήματα των ερμηνειών τους που περιέχονται στις οθόνες μας. Οι άνθρωποι έχουν παραβλέψει την αλήθεια ότι τα σύμβολα της αρχαιότητας δεν χρησιμοποιούνταν για να αποκαλύψουν αλλά για να κρύψουν. Κάθε σύμβολο είναι ένα αίνιγμα που πρέπει να λυθεί και όχι ένα μάθημα που πρέπει να διαβαστεί. – Albert Pike, Legenda and Readings of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry (Ο Άλμπερτ Πάικ στο βιβλίο του “Θρύλοι και αναγνώσεις του αρχαίου και αποδεκτού σκωτσέζικου τάγματος του Τεκτονισμού”)

Περισσότερα εδώ >> https://vigilantcitizen.com/vc-resources/the-one-eye-sign-its-origins-and-occult-meaning/

Αυτό όμως το ξέρουν τα παρακάτω μεγάλα ελληνικά ονόματα;;;  Ούτως ή άλλως, προειδοποιήθηκαν τώρα!!!

ΠΗΓΗ >> https://greeknewsondemand.com/

Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;


Όσο για τους ΠΡΩΗΝ πρίγκηπες της Ελλάδος, Παύλο και Νικόλαο, δεν μας κρύβουν ΚΑΘΟΛΟΥ σε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν ορκιστεί ΠΙΣΤΗ (και δεν είναι στο Ελληνικό Σύνταγμα ή στον Ελληνικό λαό!). Διαβάστε τώρα τα δύο εξής άρθρα για να καταλάβετε…




Νέο look για τον πρίγκιπα Παύλο – Το ατύχημα στο μάτι & η ανάρτηση της συζύγου του, Μαρί Σαντάλ (φωτό)

Τι συνέβη άραγε;

Κάποιο ατύχημα φαίνεται πως είχε ο πρίγκιπας Παύλος στο μάτι …

Νωρίτερα σήμερα, η σύζυγος του, Μαρί Σαντάλ κοινοποίησε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram με τον 56χρονο να ποζάρει ενώ το ένα το μάτι ήταν καλλυμένο.

 «Ευτυχώς ένα παροδικό νέο look. Αλλά είναι κάπως γλυκός», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της, χωρίς να αναλύει περισσότερο το γεγονός.



Και φυσικά μέσα σε λίγη ώρα τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να στέλνει τις δικές του ευχές για περαστικά.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ & Πρίγκιπας Παύλος εύχονται “χρόνια πολλά” στον γιο τους Πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο: Έκλεισε τα 25 του ο νεαρός γαλαζοαίματος (φωτό)

Εμείς θα ευχηθούμε καλή ανάρρωση και με το καλό να επανέλθει και με τα δύο του μάτια!

ΠΗΓΗ >> https://m.eirinika.gr/article/262943/neo-look-gia-ton-prigkipa-paylo-atyhima-sto-mati-i-anartisi-tis-syzygoy-toy-mari#google_vignette


Ο «Πρίγκιπας» Νικόλαος με μασόνους της Αχαρνών στην Αθηναϊκή Λέσχη

Ο «Πρίγκιπας» Νικόλαος με μασόνους της Αχαρνών στην Αθηναϊκή Λέσχη

 

Ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, δεύτερος γιος του έκπτωτου βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου του Β΄, φωτογραφήθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη με τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, Μιχαήλ Ματτέ.

Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος ο Μιχαήλ Ματτές στο προσωπικό του Facebook και «κέρδισε» εκατοντάδες λάικ, ενώ έχει προκαλέσει σχόλια θαυμασμού και χαράς από οπαδούς της μοναρχίας.



Βεβαίως δεν υπάρχει κανένα περίεργο ένας βασιλόπαις να φωτογραφίζεται με τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας στην Αθηναϊκή Λέσχη -ανεξάρτητα εάν μία τέτοια φωτογραφία είναι βέβαιο ότι θα τροφοδοτήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας– ιδίως όταν αναρτάται δημόσια από τον ίδιο τον Μεγάλο Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας.

Το μόνο ίσως περίεργο είναι που ο Μεγάλος Διδάσκαλος στη λεζάντα του γράφει τον Νικόλαο «πρίγκιπα».

Ως γνωστόν τον ελληνικό σύνταγμα δεν αναγνωρίζει τέτοιους τίτλους σε όσους θέλουν να είναι Έλληνες πολίτες.

Και, όπως σχολιάζουν τεκτονικοί κύκλοι, όλα τα μέλη της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, στην αίτηση εγγραφής τους στην αδελφότητα, δηλώνουν ότι είναι πιστοί στο πολίτευμα της χώρας, είναι πιστοί στη δημοκρατία.

«Δεν είναι ο τεκτονισμός λάιφ στάιλ μεσημεριανής εκπομπής», μας είπαν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.

Το θέμα φαίνεται ότι έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση στο εσωτερικό του ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.



Ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης του Σκωτικού Τύπου, Εμμανουήλ Γερακιός, σε σύντομη δήλωσή του κάνει σαφές ότι, «το Τάγμα μας παραμένει πιστό στην Τεκτονική Αρχή να μην αναμιγνύεται, με οποιονδήποτε τρόπο, σε ενέργειες οι οποίες να αφήνουν έστω και υποψία προτιμήσεως οποιασδήποτε πολιτικής ή πολιτειακής πλευράς ή γραμμής.

»Πολύ δε περισσότερο σε θέματα που αφορούν το πολίτευμά μας.

»Τα μέλη μας είναι ελεύθερα να ακολουθούν τις πολιτικές τους προτιμήσεις, στα πλαίσια της νομιμότητας και υπεραμυνόμαστε του δικαιώματος της ελευθερίας της συνειδήσεως.

»Σε καμία όμως περίπτωση το Τάγμα δεν έχει ούτε δεικνύει προτίμηση προς οποιαδήποτε πλευρά.

»Αντίθετες ενέργειες δεν μας αφορούν ούτε τις ασπαζόμαστε» καταλήγει ο Εμ. Γερακιός.



Μεγάλη Στοά και Ύπατο Συμβούλιο δεν είναι το ίδιο

Ο Αρχαίος και Αποδεδεγμένος Σκωτικός Τύπος του Ελευθεροτεκτονισμού, γνωστός απλά και ως Σκωτικός Τύπος, είναι μια ενιαία πνευματικά και εννοιολογικά σειρά 33 προοδευτικών βαθμών, οργανωμένων σε δύο διακριτές σειρές:

Τον Συμβολικό Τεκτονισμό (1°- 3°) που συνήθως έχει διακριτή δομή και υπάγεται στη διοίκηση της οικείας Μεγάλης Στοάς.

Τον Φιλοσοφικό Τεκτονισμό (4°- 33°), διοικούμενο από το Ύπατο Συμβούλιο (υπό την προεδρία του Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχη), που συνιστά και «φύλακα» (δηλαδή τον πνευματικό καθοδηγητή και «προστάτη») του Τύπου.

Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός είναι μία από τις δύο κύριες εξελίξεις του Συμβολικού Τεκτονισμού (1°- 3°) που ένας Διδάσκαλος Τέκτων μπορεί να ακολουθήσει για εμβάθυνση στις αρχές και έννοιες του Ελευθεροτεκτονισμού.



Η άλλη κύρια εξέλιξη είναι ο Τύπος της Υόρκης, που καθιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την ονομασία Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος το 1868, αφού η Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας με απόφαση του Μεγάλου Διδασκάλου παραχώρησε σχετική άδεια στις 16 Φεβρουαρίου 1867 στο μέχρι τότε Διευθυντήριο, που διοικούσε από το 1864 τον υφιστάμενο Ελληνικό Τεκτονισμό (με πρώτες καταγεγραμμένες στοές στις πόλεις Αθήνα, Πειραιά, Χαλκίδα, Πάτρα, Σύρο, Λαμία και Άργος).

Το Ύπατο Συμβούλιο του 33° του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου της Ελλάδος ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το έτος 1872, υπό του Δημητρίου Ροδοκανάκη που ανυψώθηκε στον 33° βαθμό από το Ύπατο Συμβούλιο της Σκωτίας, με εξουσιοδότηση για την ίδρυση Υπάτου Συμβουλίου στην Ελλάδα.

Το 1936, η Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος μετονομάσθηκε σε Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, και εδρεύει μέχρι σήμερα στην Αθήνα, επί της οδού Αχαρνών 19 και Σουρμελή, ενώ ο Σκωτικός Τύπος ήταν ο μόνος ενεργός Τεκτονικός Τύπος στην Ελλάδα μέχρι και το 1980.

Το Ύπατο Συμβούλιο για την Ελλάδα δέχεται μέλη, τέκτονες διδασκάλους, από τις δύο κανονικές μεγάλες στοές, τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος (ΜΣτΕ) και την Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος (ΕΜΣτΕ).



Που μπορείτε να βρείτε τον Σκωτικό Τύπο

Το ελληνικό Ύπατο Συμβούλιο υπό τον Εμ. Γερακιό αποτελεί το νόμιμο και κανονικό στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τεκτονικές παραδόσεις και δεκάδες αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του Αρείου Πάγου.

Ως νόμιμο και κανονικό Ύπατο Συμβούλιο διατηρεί αγαστές σχέσεις τόσο με το μητρικό των ΗΠΑ όσο και με το γαλλικό, που είναι το δεύτερο στον κόσμο και το πρώτο στην Ευρώπη.

Η συμμαχία Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Ελλάδα, ο άξονας Ουάσιγκτον, Παρίσι, Αθήνα, είναι κι εδώ ισχυρός.

Το Ύπατο Συμβούλιο έχει την έδρα του στην οδό Σουρμελή 2 στην Αθήνα, ακριβώς δίπλα στο Μέγαρο της Μεγάλης Στοάς, γνωστό κι ως «Αχαρνών» και τα μέλη του συνεδριάζουν στο κτίριο που βρίσκεται απέναντι από τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας, στη διεύθυνση Αβέρωφ 30 και Αχαρνών.



Το Ύπατο Συμβούλιο δέχεται μέλη από τις δύο κανονικές Μεγάλες Στοές της χώρας μας, τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας (ΜΣΤΕ) και την Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδας (ΕΜΣΤΕ).

Για να «ακολουθήσει» κάποιος τον Σκωτικό Τύπο πρέπει να φέρει τους τρεις πρώτους βαθμούς του ελευθεροτεκτονισμού, που τους αποκτά μέσα από τη συμμετοχή σε κάποια από τις δύο κανονικές Μεγάλες Στοές.

Η σελίδα του Σκωτικού Τύπου στο Facebook είναι αυτή: srherald.gr

ΠΗΓΗ >> https://www.tribune.gr/politics/news/article/852107/o-prigkipas-nikolaos-me-masonoys-tis-acharnon-stin-athinaiki-leschi.html#google_vignette

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr