Home Greek News Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;

Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;

Ξέρουν τι...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει αυτό ή είναι απλώς γλυκά, αθώα αγγελούδια ;;;

by _
0 comment 1.2K views

Ιλλουμινάτι στην Ελλάδα;;;: ΓΙΑΤΙ όλες αυτές οι εν Ελλάδι διασημότητες κλείνουν το…ΕΝΑ ΜΑΤΙ;;;


Ξέρουν τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει αυτό ή είναι απλώς γλυκά, αθώα αγγελούδια ;;;

Για όσος…ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, το συγκεκριμένο σύνθημα ανήκει στους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ/ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που είναι η σηματοδότηση που κάνει ένα «σημαίνον πρόσωπο» -που απέκτησε δόξα και χρήμα επειδή…ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ στον ΔΙΑΒΟΛΟ– ότι ανήκει στις…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ που αποτελούν την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας και που ελέγχουν τα πράγματα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο δυτικός αποκρυφισμός επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις εσωτερικές διδασκαλίες αρχαίων πολιτισμών, το σύμβολο του Οφθαλμού που Βλέπει τα πάντα (ο Πανόπτης Οφθαλμός) άνοιξε τον δρόμο του σε τάγματα όπως οι Ροδόσταυροι, οι Ιλλουμινάτι και οι Ελευθεροτέκτονες.

Σύμφωνα με τον υψηλού επιπέδου Ελευθεροτέκτονα James E Frey, στο βιβλίο του “Midnight Freemasons”, διαβάζουμε τα εξής:

Ο [υψολόβαθμος Μασόνος] Albert Mackey γράφει ότι το “All-Seeing Eye”, ο “Πανόπτης Οφθαλμός”, είναι «ένα σημαντικό σύμβολο του Υπέρτατου Όντος, δανεισμένο από τους Ελευθεροτέκτονες από τα έθνη της αρχαιότητας». Το Μεγάλο Μάτι Που Βλέπει Τα Πάντα είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει το άγρυπνο βλέμμα του Θεού. Μας υπενθυμίζει ότι κάθε σκέψη και πράξη πρέπει να καταγράφεται από τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και ότι είμαστε δεσμευμένοι στις υποχρεώσεις μας τόσο στο πνεύμα όσο και στο αίμα».

Τούτου λεχθέντος, αντιπροσωπεύει πράγματι τον Θεόν το σύμβολον του Πανόπτου Οφθαλμού, όπως στην περίπτωση του Θεού του Χριστιανισμού;;; Ο εξέχων Αμερικανός Ελευθεροτέκτονας Άλμπερτ Πάικ έγραψε ότι το αληθινό νόημα των αποκρυφιστικών συμβόλων αποκαλύπτεται μόνο σε μυημένους υψηλού επιπέδου….

«Τα αληθινά μυστικά του Τεκτονισμού συνίστανται στα παλαιά σύμβολά του και στην απόκρυφη σημασία τους. Αλλά αυτά δεν έχουν καμία αξία αν δεν βλέπουμε τίποτα στα σύμβολα της μπλε στοάς πέρα από τα ανόητα προσχήματα των ερμηνειών τους που περιέχονται στις οθόνες μας. Οι άνθρωποι έχουν παραβλέψει την αλήθεια ότι τα σύμβολα της αρχαιότητας δεν χρησιμοποιούνταν για να αποκαλύψουν αλλά για να κρύψουν. Κάθε σύμβολο είναι ένα αίνιγμα που πρέπει να λυθεί και όχι ένα μάθημα που πρέπει να διαβαστεί. – Albert Pike, Legenda and Readings of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry (Ο Άλμπερτ Πάικ στο βιβλίο του “Θρύλοι και αναγνώσεις του αρχαίου και αποδεκτού σκωτσέζικου τάγματος του Τεκτονισμού”)

Περισσότερα εδώ >> https://vigilantcitizen.com/vc-resources/the-one-eye-sign-its-origins-and-occult-meaning/

Αυτό όμως το ξέρουν τα παρακάτω μεγάλα ελληνικά ονόματα;;;  Ούτως ή άλλως, προειδοποιήθηκαν τώρα!!!

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση …

––––––––––

Ιλλουμινάτι, Ελλάδα, Πεφωτισμένοι, διασημότητες, Ζέτα Μακρυπούλια, Illuminati

Αντώνης Σρόιτερ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr