Home Greek News ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ με τους «ομήρους» που απελευθέρωσε η Χαμάς (= ΜΟΣΑΝΤ) – Πολλές θερμές ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και «αντίο» με τους αιχμαλώτες τους!!!

ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ με τους «ομήρους» που απελευθέρωσε η Χαμάς (= ΜΟΣΑΝΤ) – Πολλές θερμές ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και «αντίο» με τους αιχμαλώτες τους!!!

by _
0 comment 204 views
  Το βλέμμα ομήρου …
  Το βλέμμα ομήρου …

ΔΕΙΤΕ πως ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ με τους «ομήρους» που απελευθέρωσε η «κακή» Χαμάς (= ΜΟΣΑΝΤ) – Πολλές θερμές ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και «αντίο» με τους αιχμαλώτες τους!!!

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ…ΜΟΣΑΝΤ!!! (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟ 2019!!! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! …


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 ΔΕΚ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε με μερικά από τα ρεπορτάζ των συστημικών ΜΜΕ για την απελευθέρωση των ομήρων από τη Χαμάς…


NewsBeast: Το βλέμμα ομήρου σε ένοπλο της Χαμάς την ώρα της απελευθέρωσής της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ηρωίδα αποκαλούν οι Ισραηλινοί την όμηρο Rimon Kirsht, η οποία την ώρα της απελευθέρωσής της έριξε ένα έντονο βλέμμα σε έναν από τους απαγωγείς της. Το βίντεο με τη συμπεριφορά της 36χρονης κάνει τον γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν και θαυμάζουν την αντίδρασή της. Η 36χρονη αφέθηκε ελεύθερη την Τρίτη στο πλαίσιο ενός ακόμη γύρου απελευθέρωσης ομήρων από τη Χαμάς ύστερα από συμφωνία για εκεχειρία με την ισραηλινή κυβέρνηση. Τη στιγμή της απελευθέρωσής της, η Kirsht κοίταξε…

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://www.newsbeast.gr/world/arthro/10273036/to-vlemma-omirou-se-enoplo-tis-chamas-tin-ora-tis-apeleftherosis-tis-pou-kanei-ton-gyro-tou-diadiktyou


Ναι…ΚΑΛΑ… Αυτή έριξε το αυστηρό βλέμμα αλλά η άλλη με τα μαύρα που βγήκε από το αυτοκίνητο πολλά…χαμόγελα με τον απαγωγέα!!!! Δείτε το βίντεο…

Διαβάζουμε τώρα από το Πρώτο Θέμα…


Γάζα: Όμηροι κατά την απελευθέρωσή τους αγκαλιάζουν και χαιρετούν τους απαγωγείς τους – Δείτε βίντεο

Η Χαμάς αναμένεται να απελευθερώσει σήμερα 10 Ισραηλινούς ομήρους, δύο από τους οποίους έχουν και ρωσική υπηκοότητα… Δείτε όλο το άρθρο ΕΔΩ >>

Το δε επόμενο βίντεο είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ με τους «ομήρους» να φυσάνε…ΦΙΛΙΑ στους «τρομοκράτες» της Χαμάς….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!..

Και εδώ θερμές…ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ και «αντίο!»…


Εδώ ένας μαχητής της Χαμάς λέει σε μια Ισραηλινή κοπέλα «Αντίο, Μάγια!» και του απαντάει και του λέει «Αντιο!…Σουκράν!». Τον…ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

https://www.facebook.com/reel/898086584990410


Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!  γιατί το η Χαμάς = ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ!!!

ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟ 2019!!! ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr