Home ΗΠΑ Ανάρπαστο το «σπέρμα ανεμβολίαστων για τεχνητή γονιμοποίηση»!!! Πληρώνεται όσο όσο από γυναίκες που επιζητούν να γίνουν μητέρες!!!

Ανάρπαστο το «σπέρμα ανεμβολίαστων για τεχνητή γονιμοποίηση»!!! Πληρώνεται όσο όσο από γυναίκες που επιζητούν να γίνουν μητέρες!!!

by _
0 comment 207 views

Ανάρπαστο το «σπέρμα ανεμβολίαστων για τεχνητή γονιμοποίηση»!!! Πληρώνεται όσο όσο από γυναίκες που επιζητούν να γίνουν μητέρες!!!

Δημοσιεύσεις στις Ενημερώσεις

-John Kapsimalis

Ανάρπαστο το «σπέρμα ανεμβολίαστων για τεχνητή γονιμοποίηση» Πληρώνεται όσο όσο από γυναίκες που επιζητούν να γίνουν μητέρες!

Εμείς το λέγαμε ότι αυτή θα είναι η κατάληξη και φυσικά για μια ακόμη φορά δικαιωθήκαμε.😉😎

Γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες αναζητούν ολοένα και περισσότερο δότες σπέρματος που αρνήθηκαν να λάβουν το εμβόλιο mRNA για τον COVID, σύμφωνα με αναφορές.

Ο Jonathan David Rinaldi, με το όνομα «The Sperminator», ήταν ένας παραγωγικός δωρητής για χρόνια στην ομάδα του Facebook Sperm Donation USA, τη μεγαλύτερη ομάδα δωρεάς σπέρματος στην Αμερική.

Αλλά ο Rinaldi ισχυρίστηκε ότι είδε μια «μαζική αύξηση» στην ζήτηση για σπέρμα από μη εμβολιασμένους δότες κατά την διάρκεια της διάδοσης των εμβολίων για τον COVID το 2021 εν μέσω της πανδημίας και ως εκ τούτου αποχώρησε από την ομάδα για να δημιουργήσει την δική του ομάδα δωρεάς σπέρματος που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανεμβολίαστους!

Γυναίκες που αναζητούν «μη εμβολιασμένους δότες σπέρματος» δηλώνουν ψάχνουν να βρουν σύντροφο για να γίνουν μητέρες!

Ο Ρινάλντι είπε ότι δεν εμπιστεύεται την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του πειραματικού εμβόλου για τον COVID-19 με mRNA, δεδομένων των άγνωστων μακροπρόθεσμων επιπτώσεών του στην γονιμότητα.

«Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση, τη Big Pharma, δεν τις εμπιστεύομαι και δεν χρειάζεται να κάνω ένεση στον εαυτό μου με πράγματα που δεν ξέρω καν τι είναι», είπε ο Ρινάλντι στην Daily Mail.

Το βίντεο δείχνει έναν δότη να προσφέρει μη εμβολιασμένο σπέρμα για «3.500 δολάρια το… φορτίο».

Αναρτήσεις από την ομάδα Sperm Donation USA στο Facebook το 2021 δείχνουν γυναίκες να αναζητούν μη εμβολιασμένους δότες για τεχνητή γονιμοποίηση.

Η Dr Tina Peers είναι σύμβουλος ιατρός με ειδικά ενδιαφέροντα για την υγεία των γυναικών, την εμμηνόπαυση, τη δυσανεξία στην ισταμίνη (HIT) και το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων (MCAS).

Έκανε λόγο για αποβολές, ενδομήτριους θανάτους -και- υπογονιμότητα μετά από το εμβόλιο σε ένα βίντεο που σχολίασε με θαυμαστικά ο Έλον Μασκ!!

ΠΗhttps://rumble.com/v2b21bs-dr-tina-peers-.html

ΠΗΓΗ >>

https://www.el.gr/ygeia/anarpasto-to-sperma-anemvoliaston-g/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr