Home ΚΟΣΜΟΣ Πόλεμος στο Ισραήλ – Fauda: Σκοτώθηκε παραγωγός της σειράς του Netflix στη Λωρίδα της Γάζας

Πόλεμος στο Ισραήλ – Fauda: Σκοτώθηκε παραγωγός της σειράς του Netflix στη Λωρίδα της Γάζας

by _
0 comment 100 views
Πόλεμος στο Ισραήλ – Fauda: Σκο…
Πόλεμος στο Ισραήλ – Fauda: Σκο…

Πόλεμος στο Ισραήλ – Fauda: Σκοτώθηκε παραγωγός της σειράς του Netflix στη Λωρίδα της Γάζας

Σκοτώθηκε σε μάχη ο ταγματάρχης Matan Meir, μέλος της ομάδας παραγωγής της σειράς Fauda που είχε ως θέμα τη δράση των μυστικών ισραηλινών δυνάμεων και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας


Σκοτώθηκε στη Γάζα ο Matan Meir, μέλος της παραγωγής της σειράς του Netflix, Fauda.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις όπου ανέφεραν πως «μεταξύ των πέντε στρατιωτών των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων που σκοτώθηκαν στις μάχες στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας ήταν ο ταγματάρχης Matan Meir, 38 ετών, ο οποίος ήταν μέλος των ομάδων παραγωγής των σειρών Fauda και Tagad».

Παράλληλα, το καστ του Fauda εξέφρασε τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Meir, με ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό της σειράς.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα ότι ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας, της Fauda, ο Matan Meir, σκοτώθηκε σε μάχη στη Γάζα. Ο Matan ήταν αναπόσπαστο μέλος του συνεργείου. Το καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Matan και μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο λογαριασμός της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, Fauda.Η σειρά Fauda

Η Fauda είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά με δημιουργούς τους Lior Raz και Avi Issacharoff με βάση τις εμπειρίες τους στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Αφηγείται την ιστορία του Doron, ενός διοικητή της μονάδας Mista’arvim και της ομάδας του- στην πρώτη σεζόν, καταδιώκουν έναν αρχιτρομοκράτη της Χαμάς, γνωστό ως «Ο Πάνθηρας».

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε στο Καφρ Κασίμ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γάζα το 2014. Έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο τρίτος κύκλος διαδραματίζεται στη Λωρίδα της Γάζας και προβλήθηκε το 2019 και το 2020. Διεθνώς, η σειρά προβάλλεται από το Netflix και ένας τέταρτος κύκλος προβλήθηκε στις αρχές του 2023.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr