Home ΔΙΕΘΝΗ Τουρκία: Δημοσίευμα «βόμβα» για ΕΦΙΚΤΟΥΣ στόχους εντός Ισραήλ

Τουρκία: Δημοσίευμα «βόμβα» για ΕΦΙΚΤΟΥΣ στόχους εντός Ισραήλ

by _
0 comment 111 views

Τουρκία: Δημοσίευμα «βόμβα» για ΕΦΙΚΤΟΥΣ στόχους εντός Ισραήλ

Οι τουρκικοί πύραυλοι που μπορούν να πλήξουν το εβραϊκό κράτος

Η Τουρκία αρχίζει σιγά-σιγά και παίρνει «αέρα», κάνοντας όνειρα για νέες κατακτήσεις! Τα βλέμματα ορισμένων στην Τουρκία είναι στραμμένα στα όπλα που διαθέτουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μπορούν να χτυπήσουν το Ισραήλ, αγνοώντας βέβαια την ισραηλινή αεράμυνα.



Την Κυριακή, ο Ερντογάν μιλώντας μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του έφθασε στο σημείο όχι μόνο να θυμηθεί τα «σύνορα της καρδιάς», αλλά και να απειλήσει το Ισραήλ ότι «μπορεί να έρθει μια νύκτα ξαφνικά..». Και το πλήθος να απαντά στον Τούρκο ηγέτη ρυθμικά «στείλε τουρκικό Στρατό..».

Από την πλευρά της η φιλοκυβερνητική, φιλοϊσλαμιστική εφημερίδα Γενί Ακίτ, σημειώνει ότι το Ισραήλ απέχει 350 χιλιόμετρα από τα Κατεχόμενα και 450-500 χιλιόμετρα από τις νότιες ακτές της Τουρκίας.

«Αν επομένως επιμείνει στις ωμότητες, θα αναγκαστεί να συναντήσει τουρκικούς πυραύλους καθώς θα ξεσπάσει περιφερειακός πόλεμος», σημειώνεται στο δημοσίευμα!

Όλα αυτά σίγουρα γίνονται (και) για εσωτερική κατανάλωση, ωστόσο ο ανθρώπινος παράγοντας είναι απρόβλεπτος και καμιά φορά από το πουθενά ξεκινά ανεξέλεγκτη αντιπαράθεση!!!

Για ποιους πυραύλους μιλά η εφημερίδα;;;



Όπως σημειώνεται: «Τα BORA (KHAN) και TAYFUN είναι οι κορυφαίοι βαλλιστικοί πύραυλοι που μπορούν να εκτοξεύσουν από το έδαφος οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις χωρίς πολεμικά αεροσκάφη και μη επανδρωμένα αεροχήματα. Ο βαλλιστικός πύραυλος BORA έχει βεληνεκές άνω των 300 χιλιομέτρων, όντας σε θέση να χτυπήσει στόχους στο Ισραήλ από το έδαφος της Κύπρου (κατεχόμενα), έχει κεφαλή 470 κιλών.

Η ROKETSAN έφτιαξε τον πύραυλο TAYFUN, με βεληνεκές 561 χιλιομέτρων σε δοκιμαστική βολή μπορεί να ξεπεράσει αυτή την εμβέλεια.

Εκτοξεύεται από οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος των γραμμών της Μερσίνας, των Αδάνων και της Αντιόχειας, νότια της Τουρκίας, και είναι ικανός να χτυπήσει εύκολα στόχους που ανήκουν στο Ισραήλ».

ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ

Η εφημερίδα γράφει και για πυρομαχικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά του Ισραήλ από απόσταση ασφαλείας χωρίς βαθιές διεισδύσεις με F-16 και μη επανδρωμένα μαχητικά AKINCI:

«Οι πύραυλοι κρουζ SOM-A, SOM-B1 και SOM-J έχουν βεληνεκές άνω των 300 χιλιομέτρων, επιτρέπουν την ενημέρωση του στόχου και την αλλαγή της διαδρομής μετά την εκτόξευση.



Έξυπνοι πύραυλοι κρουζ όπως KUZGUN, CAKIR, TOLUN διαθέτουν βεληνεκές 100-200 km, ενώ ο υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος TRG-230 είναι από τα πυρομαχικά που εκτοξεύουν εδώ και καιρό τα τουρκικά αεροσκάφη. Προκειμένου να πλήξουν στόχους στο Ισραήλ, τα αεροσκάφη πρέπει να πετούν μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου!

Στόχοι είναι τα υπόστεγα των ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών, οι βάσεις όπου βρίσκονται τα αεροσκάφη και οι αποθήκες καυσίμων τους».

photo freepik

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/war/toyrkia-dimosieyma-vomva-gia-efikt/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr