Home ΗΠΑ Ο Λευκός Οίκος ανακαλεί τον ισχυρισμό του Μπάιντεν ότι «είδε» φωτογραφίες παιδιών να αποκεφαλίζονται από τη Χαμάς

Ο Λευκός Οίκος ανακαλεί τον ισχυρισμό του Μπάιντεν ότι «είδε» φωτογραφίες παιδιών να αποκεφαλίζονται από τη Χαμάς

by _
0 comment 146 views
White House Walks Back Biden’s Claim Of Seeing Pictures Of Children Being Beheaded By Hamas
White House Walks Back Biden’s Claim Of Seeing Pictures Of Children Being Beheaded By Hamas

Ο Λευκός Οίκος ανακαλεί τον ισχυρισμό του Μπάιντεν ότι «είδε» φωτογραφίες παιδιών να αποκεφαλίζονται από τη Χαμάς

Fact checked


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Έχει…ΡΕΝΤΑ το Ισραήλ σχετικά με όλα αυτές…ΣΤΗΜΕΝΕΣ και ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΣ «θηρθωδίες» που ισχυρίζεται –ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ— ότι κάνουν –δήθεν— οι Παλαιστίνιοι ενω, στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τις ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ως μορφής ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!! Διαβάστε επίσης >> Το CNN «πιάστηκε» στα πράσα να οργανώνει ψεύτικες επιθέσεις στο Ισραήλ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το CNN «πιάστηκε» στα πράσα να οργανώνει ψεύτικες επιθέσεις στο Ισραήλ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!


Ο Λευκός Οίκος Μπάιντεν αναγκάστηκε να ανακαλέσει τους εμπρηστικούς ισχυρισμούς του Μπάιντεν ότι είχε δει «επιβεβαιωμένες εικόνες τρομοκρατών που αποκεφαλίζουν παιδιά».

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αναγκάστηκε να παραδεχτεί στα μέσα ενημέρωσης ότι «οι Αμερικανοί αξιωματούχοι και ο πρόεδρος δεν έχουν δει φωτογραφίες ή δεν έχουν επιβεβαιώσει τέτοιες αναφορές ανεξάρτητα».



Η Washington Post ανέφερε ότι «Ο πρόεδρος στήριξε τα σχόλιά του σχετικά με τις υποτιθέμενες φρικαλεότητες στους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του Νετανιάχου και σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης από το Ισραήλ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο».

Το InfoWars αναφέρει: Η ιστορία χρησιμοποιείται ως προπαγάνδα θηριωδίας για να δικαιολογήσει τον αδιάκριτο βομβαρδισμό του νεαρού πληθυσμού της Γάζας από το Ισραήλ.

Το Business Insider ανέφερε την Τετάρτη ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις δήλωσαν ότι δεν θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό τους ότι η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά στο Ισραήλ επειδή είναι «ασέβεια προς τους νεκρούς».

Ο αρχικός ισχυρισμός φέρεται να ανιχνεύθηκε στον «εξτρεμιστή εποίκων» Ντέιβιντ Μπεν Σιόν, Αναπληρωτή Διοικητή της Μονάδας 71, ο οποίος «υποκίνησε ταραχές» για να «σβήσει» ένα παλαιστινιακό χωριό.

Ο Μπεν Σιόν είπε στο i24NEWS ότι οι μαχητές της Χαμάς «έκοβαν κεφάλια παιδιών, έκοψαν κεφάλια γυναικών».

Ο Ντέιβιντ Μπεν Σιόν «τυχαίνει να είναι ένας εξτρεμιστής ηγέτης εποίκων που υποκίνησε βίαιες ταραχές εναντίον Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη νωρίτερα φέτος».

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr