Home ΔΙΕΘΝΗ Το CNN «πιάστηκε» στα πράσα να οργανώνει ψεύτικες επιθέσεις στο Ισραήλ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το CNN «πιάστηκε» στα πράσα να οργανώνει ψεύτικες επιθέσεις στο Ισραήλ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 267 views
CNN Caught Staging Fake Attacks in Israel
CNN Caught Staging Fake Attacks in Israel

Το CNN «πιάστηκε» στα πράσα να οργανώνει ψεύτικες επιθέσεις στο Ισραήλ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!


Διαβάστε επίσης! >> ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ οι Ισραηλινοί τον κόσμο με σκηνοθετημένες «θηριωδίες» και «απαγωγές» δήθεν από Χαμάς και όχι μόνο!!!

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ οι Ισραηλινοί τον κόσμο με σκηνοθετημένες «θηριωδίες» και «απαγωγές» δήθεν από Χαμάς και όχι μόνο!!!


Fact checked

October 11, 2023 Sean Adl-Tabatabai 

Το CNN είναι σε…ΜΠΕΛΑΔΕΣ επειδή έχει κατασκευάσει τα πολεμικά του ρεπορτάζ έξω εξ Ισραήλ και οργάνωσε μια ψεύτικη επίθεση προκειμένου να προωθήσει το ῾επίσημο῾ ψευτο-αφήγημα του Πολέμου!

Σε ένα προφανώς στημένο βίντεο από μια πρόσφατη επιτόπια αναφορά του CNN, μια παρουσιάστρρια στο στούντιο παίρνει συνέντευξη από την επικεφαλής διεθνή ανταποκρίτρια Clarissa Ward, η οποία αναπνέει με δυσκολία ενώ προσποιείται ότι κρύβεται σε ένα χαντάκι για να αποφύγει να χτυπηθεί από ένα «τεράστιο μπαράζ ρουκετών».

Το Infowars.com αναφέρει: Όταν η Ward επιτέλους μπορεί να σηκωθεί, περιγράφει μια χαοτική σκηνή που ισχυρίζεται ότι εκτυλίχθηκε εκεί κοντά, όπου μαχητές φέρεται να είχαν πυροβολήσει οχήματα κοντά της και το πλήρωμά της.

«Λοιπόν τώρα μπορώ να σας δείξω τη σκηνή εδώ, εδώ είναι όπου αυτοί οι μαχητές ήρθαν για πρώτη φορά ανοίγοντας πυρ σε όλα αυτά τα οχήματα», περιγράφει η Miss Ward, προσθέτοντας, «Υπάρχει ένα καροτσάκι μωρού εκεί κάτω αναποδογυρισμένο στο πλάι του».

Η Ward ισχυρίζεται ότι ο καπνός που υψώνεται σε απόσταση στη Γάζα είναι αποτέλεσμα αεροπορικών επιδρομών και «αντιπυρών», προτού ρωτήσει αν προέρχεται από εκτοξευτές πυραύλων, η ίδια δεν είναι σίγουρη.

«Με συγχωρείτε, είναι λίγο δύσκολο μετά από σκύψιμο σε ένα χαντάκι να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει», λέει.

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι έχει τελειώσει καθώς δύο πολίτες με πολιτικά μπαίνουν αδιάφορα στο καρέ του δελτίου ειδήσεων, χωρίς να ανησυχούν για τυχόν υποτιθέμενες εισερχόμενες επιθέσεις πυραύλων….!!!

Οι δύσπιστοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν το CNN, υποστηρίζοντας ότι το βίντεο ήταν «σκηνοθετημένο».

 


CNN Caught Staging Fake Attacks in Israel

––––––––

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah #CNN

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , CNN, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr