Home Greek News Πόλεμος στο Ισραήλ: ΨΕΥΔΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ τελικά η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Πόλεμος στο Ισραήλ: ΨΕΥΔΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ τελικά η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 145 views
Πόλεμος στο Ισραήλ: False alarm η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Πόλεμος στο Ισραήλ: False alarm η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Πόλεμος στο Ισραήλ: False alarm τελικά η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ…ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΣΟΥΝ!!!.. 


Πόλεμος στο Ισραήλ: False alarm η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία.

Για «ανθρώπινο λάθος» μιλά ο ισραηλινός στρατός – Ανακλήθηκε η προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Χάιφα να μεταβούν στα καταφύγια – Η Χαμάς επιτέθηκε με ρουκέτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Δείτε βίντεο


False alarm φαίνεται πως ήταν τελικά ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης στο βόρειο Ισραήλκαι έθεσε σε κατάσταση επιφυλακής τους κατοίκους της πόλης Χάιφα, αναφορικά με πιθανή επίθεση από αέρος της Χεζμπολάχ από το έδαφος του Λιβάνου.

«Σε συνέχεια των αναφορών από τα σύνορα του Λιβάνου στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, από τώρα έχει αποκλειστεί ο φόβος διείσδυσης», δήλωσε η Πολεμική Αεροπορία στο Twitter.

Ο ισραηλινός στρατός απέσυρε επίσης την έκκλησή του προς τους Ισραηλινούς να καταφύγουν, λέγοντας ότι η προειδοποίηση προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος.

O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κανένα drone δεν διείσδυσε αφού ολόκληρο το βόρειο τμήμα τέθηκε σε συναγερμό. Ο ΙDF ανακοίνωσε χαρακτηριστικά στο X ότι ο «Ο λαός του Ισραήλ ζει» (Am Israel Chai) σηματοδοτώντας τη λήξη συναγερμού.



———-

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah

#Ισραήλ, #ΠόλεμοςΣτοΙσραήλ #Εβραίοι #Παλαιστίνη #Παλαιστίνιοι #Χαμάς #Λίβανος #Ιράν #Συρία #Πόλεμος #Χεζμπολάχ

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr