Home ΔΙΕΘΝΗ «Τρόμος» στην Γερμανία: Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν υπέρ της Χαμάς! Θα ξεσηκωθούν;;; vid

«Τρόμος» στην Γερμανία: Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν υπέρ της Χαμάς! Θα ξεσηκωθούν;;; vid

by _
0 comment 156 views

«Τρόμος» στην Γερμανία: Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν υπέρ της Χαμάς! Θα ξεσηκωθούν;;; vid

Επίσημη τοποθέτηση του Γερμανού

Ένα φιλοπαλαιστινιακό ισλαμιστικό δίκτυο Αράβων και Τούρκων πανηγύρισε την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στο Βερολίνο.

Όπως μεταδίδεται, ο Γερμανός ομοσπονδιακός πρόεδρος, Frank-Walter Steinmeier, είναι τρομοκρατημένος. Η ηγεσία του Κόμματος των Πρασίνων ζητά να εξεταστούν οι απαγορεύσεις σε συγκεκριμένους συλλόγους, ενώ υπάρχει ανησυχία και για πιθανούς ξεσηκωμούς μουσουλμάνων αλλοδαπών στην χώρα!!!



Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Frank-Walter Steinmeier διαβεβαίωσε το Ισραήλ για την «πλήρη αλληλεγγύη» της Γερμανίας μετά την μεγάλη επίθεση της Χαμάς .

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Γερμανία στέκεται σταθερά στο πλευρό του Ισραήλ – ο ισραηλινός λαός μπορεί να βασιστεί σε αυτό και οι Εβραίοι στη Γερμανία μπορούν επίσης να βασιστούν σε αυτό», δήλωσε ο Σταϊνμάγερ σε εκδήλωση στο παλάτι Bellevue.

Ο Σταϊνμάγερ επέκρινε έντονα τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης με την Χαμάς στη Γερμανία: «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε προσπάθειες να γιορτάσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις στο Ισραήλ στους δρόμους», είπε ο Σταϊνμάγερ και συνέχισε: «Όποιος επευφημεί αυτόν τον τρόμο όχι μόνο υποτιμά τα θύματα, αλλά και παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τέτοια συμπεριφορά με φρικάρει, με αηδιάζει».



Το Ισραήλ έχει «δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τον λαό του. Αλλά η Γερμανία πρέπει επίσης «τώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική» και «να προστατεύει την εβραϊκή ζωή στην χώρα μας», είπε ο Σταϊνμάγερ.

Μάλιστα, πανηγύρια υπέρ της Χαμάς συμβαίνουν και σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

Πανηγύρια υπέρ της Χαμάς στην πόλη του Βερολίνου:

Υβριστικά συνθήματα στα γερμανικά κατά των Εβραίων!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/diethni/tromos-stin-germania-moysoylmanoi/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr