Home ΔΙΕΘΝΗ Πούτιν για πυρηνικά: «Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν θα επιβιώσει κανένας»

Πούτιν για πυρηνικά: «Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν θα επιβιώσει κανένας»

by _
0 comment 131 views
 
 

Πούτιν για πυρηνικά: «Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν θα επιβιώσει κανένας»

Για απάντηση της Ρωσίας με πυρηνικά όπλα εάν δεχθεί επίθεση, έκανε λόγο ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν

από Prime News 05/10/2023 

«Αν η Ρωσία δεχτεί επίθεση δεν υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης για κανέναν» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο συνέδριο συζήτησης (think tank) Valdai, σε ερώτημα για το αν το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας έχει γίνει παρωχημένο.

«Δεν είμαι έτοιμος να πω αν πρέπει να πραγματοποιήσουμε πυρηνικές δοκιμές ή όχι», σημείωσε, ενώ τόνισε: «Έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία στρατηγικό πύραυλο».

«Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στην Ουκρανία» είπε ακόμη. Ενώ πρόσθεσε: «Η Ουκρανία έχασε πάνω από 90.000 άτομα από την έναρξη της αντεπίθεσης». Δήλωσε ότι η Ρωσία, «η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου σε έκταση», δεν έχει ανάγκη να πάρει εδάφη από την Ουκρανία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://primenews.press/poutin-gia-pyrinika-an-i-rosia-dechtei-epithesi-den-tha-epiviosei-kanenas?fbclid=IwAR3BIsPbzIGE41mKI-Qey-1CusyoMaZjRBQ0603Xspt-DW8TbMeDfx1RpA0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr